تاریخ انتشار
يکشنبه ۳ تير ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۵۸
کد مطلب : ۴۷۷۳۸۷
انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری؛

تصاویر و فیلم | جزئیات سفر قالیباف به قزوین / قالیباف: آمده‌ام تا حال مردم را خوب کنم/ حامیان خود را شرمنده نمی‌کنم / قالیباف: فرزندانم ایران هستند و در تهران زندگی می‌کنند

۰
کبنا ؛محمد باقر قالیباف نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری فعالیت‌های انتخاباتی را شتاب بخشیده، او به شهرهای کرج و قزوین سفر و بعد از آن در برنامه بدون تعارف و گفت‌وگوی ویژه خبری حضور پیدا کرد.

سفر انتخاباتی «محمد باقر قالیباف» به کرج
به گزارش کبنا، «محمد باقر قالیباف» نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در ادامه سفرهای انتخاباتی خود، شامگاه شنبه ( ۲ تیر ۱۴۰۳) به کرج سفر و در جمع مردم این شهر سخنرانی کرد.

قالیباف: نباید به شرایط دهه ۹۰ برگردیم/ مجلس انقلابی و دولت مردمی مسیر را تغییر داد

قالیباف: نباید به شرایط دهه ۹۰ برگردیم/ مجلس انقلابی و دولت مردمی مسیر را تغییر داد
سخرانی محمدباقر قالیباف همراه با ترجمه برای ناشنوایان
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دهه ۹۰ شرایط کشور خوب نبود، گفت: مجلس یازدهم و دولت سیزدهم ریل مسیر انقلاب را به مسیر اصلی تغییر دادند، نباید در این شرایط حساس تصمیمی بگیریم که به شرایط آن دهه برگردیم.
نشست فعالان ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مسجد امام صادق(ع) در میدان فلسطین در تهران با حضور قالیباف و اعضای ستاد مرکزی برگزار شد.
     
دهه ۹۰ شرایط کشور خوب نبود
محمدباقر قالیباف در این نشست گفت: ما برای انقلاب، برای دین، برای شهدا، برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، پا به این عرصه گذاشتیم و در مسجد امام صادق(ع) که خانه خدا است، در شب عرفه و درآستانه عید سعید قربان با شما عهد می‌بندم که اگر اراده الهی و اعتماد مردم بر این بود که خدمتگذار شما باشم،  با کمک مردم آنچنان کار را محکم رقم خواهیم زد که بتوانیم، عزت و منزلت برای مردم و کشور برقرار کنیم. 
نامزدچهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: انتخابات یک فرصت بی‌نظیر برای پنجره تغییرات و در حقیقت فرصتی برای تقویت ضعف‌ها و حفظ نقاط قوت کشور است. جبهه انقلاب اسلامی با تشکیل مجلس یازدهم که به بیان رهبر معظم انقلاب مجلس انقلابی بود و روی کارآمدن دولت سیزدهم که دولت سیدالشهدای خدمت شهید رئیسی بود، حرکت اساسی خود را آغاز کردند. این کار در شرایطی صورت گرفت که در دهه ۹۰ شرایط خوبی در کشور نداشتیم و رهبر معظم انقلاب هم به این موضوع اشاره کردند.
آغاز تجمع فعالان ستاد قالیباف در تهران
مجلس انقلابی و دولت مردمی ریل را تغییر داد/ نباید به دهه ۹۰ برگردیم
قالیباف با بیان اینکه در دهه ۹۰ رشد متوسط سالیانه اقتصادی در کشور کمتر از یک درصد بود و افزایش نقدینگی به ۲۶ برابر رسید، تصریح کرد: این شرایط نشانه حاد بودن شرایط اقتصادی و عمق مشکلات است. اما مجلس یازدهم و دولت سیزدهم ریل مسیر انقلاب را تغییر و مسیر را به سمت خدمت و پیشرفت آغاز کردند.
امروز در نقطه ای قرار گرفتیم که مردم ما باید تصمیم درست بگیرند و نباید تصمیمی بگیریم که به دهه ۹۰ برگردیم
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اتفاقات بسیار بزرگی در حوزه قانون‌گذاری در مجلس یازدهم رخ داد، تصریح کرد: در اوج این قانون گذاری‌ها برنامه هفتم توسعه است که برنامه مشترک دولت شهید رئیسی و مجلس انقلابی بود به تصویب رسید و این برنامه از ابتدای امسال باید اجرا شود. اما ولی تقدیر الهی به گونه‌ای رقم خورد که در پرواز اردیبهشت، خداوند سیدالشهدای خدمت و همراهان او را از بین ما برد.
وی با تاکید بر اجرای برنامه هفتم توسعه یادآور شد: میثاق همه ما،  اجرای برنامه هفتم است که سند ملی و سند راه  است و امروز در نقطه‌ای حساس قرار گرفته‌ایم و مردم باید یک تصمیم بزرگ، دقیق و مطمئن بگیرند.

نامزد چهاردهمین با بیان اینکه نباید راهی برویم که به دهه ۹۰ برگردیم، تصریح کرد: باید مسیری که آغاز شده را پیش برویم و کارهای نیمه تمام و کارهایی که آغاز نشده را تکمیل و آغاز کنیم؛ گرچه کارهای خوبی در دولت سیزدهم و مجلس یازدهم انجام شده است ولی هنوز شتاب حرکت برای خدمت بیشتر مناسب نیست.
قالیباف با بیان اینکه باید منسجم کنار هم بایستیم و این کار را انجام دهیم تا کام مردم عزیزمان را با حل مشکلات در عرصه‌های مختلف با رشد اقتصادی و حل مشکلات معیشتی شیرین شود، یادآور شد: با تجربه‌ای که دارم می‌گویم، که کشور دارای امکاناتی است که می‌شود این تحول را بدون شک رقم زد.

فساد درخت شوم ناکارآمدی است
قالیباف با بیان اینکه که فساد سایه شوم درخت ناکارآمدی است، یادآور شد: وقتی به مدیریت قوی و  کارآمدی حرف و مبارزه با فساد تاکید دارم بدانید وقتی که ناکارآمدی وجود دارد، فساد تولید و توسعه پیدا می‌کند. 
نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اضافه کرد: ۶ برنامه توسعه گذشته فقط  ۳۰ درصد تحقق داشته است و بخش قابل توجهی از ظرفیت‌ها و امکانات و دارایی‌هایی که می‌توانند به ثروت و سرمایه گذاری تبدیل شود تا شتاب رشد اقتصادی را بالا ببریم، در  این ۳۰ سال هدر رفتند. همچنین اشتغال، درآمد و مالیات همه در گروی سرمایه گذاری و رشد اقتصادی است ولی متاسفانه ما در حال حیف کردن سالانه چند ۱۰ میلیارد دلار در کشور هستیم که حاکی از ناکارآمدی و ضعف در مدیریت است.

ضمانتم کارنامه بیش از ۴۰ ساله مدیریت است
قالیباف همچنین با بیان اینکه «ضمانت من برای اجرای وعده‌هایم، کارنامه بیش از ۴۰ ساله خودم در عرصه‌های مدیریتی است»، اظهار داشت: من هرگز در این سال‌ها بهانه جویی نکردم و این مدیریت قوی در همه شئونات اعم از سیاست داخلی و سیاست خارجی وجود دارد. امروز موضوعات و پرونده‌های بسیاری در حوزه سیاست خارجی داریم که یا به نتیجه نرسیدند یا اینکه اگر هم به نتیجه رسیدند، در اجرا اتفاقی نیفتاده است؛ در حوزه فرهنگی و اقتصادی نیز شرایط به همین صورت است.
سزاوار نیست مردم در این کشور با ظرفیت و امکاناتی که دارد غمگین باشند و به برخی از کشورهای منطقه نگاه کنند و نگران وضعیت اقتصادی کشور خود شوندوی با اشاره به مجموعه‌ هوا فضای سپاه که در اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ با تلاش وی پایه‌های اساسی آن گذاشته شد، عنوان کرد: این مجموعه با برنامه سیر تحول خود را طی کرد و این تحول در همه عرصه‌های رخ داد و قدرتی در حوزه بازدارندگی در مقابل تجاوزات دشمن ایجاد شد و در جایی نظیر عملیات وعده صادق در مقابل تجاوز دشمن عزت و افتخار را برای کشور آفرید و افتخار آفرین شد.
قالیباف اضافه کرد:سزاوار نیست مردم در این کشور با ظرفیت و امکاناتی که دارد غمگین باشند و به برخی از کشورهای منطقه نگاه کنند و نگران وضعیت اقتصادی کشور خود شوند. اما به به فضل خدا و در سایه محبت او و با کمک مردم می‌گویم که ان‌شاءالله در مسیر آینده و دولت چهاردهم حتما این برگ زرین را رقم خواهیم زد تا بتوانیم افتخار و شادی و نشاط را به جامعه ایرانی در عرصه مسائل پیشرفت کشور برگردانیم.
 وی با تاکید بر وحدت در جبهه انقلاب خطاب به اعضای ستاد انتخاباتی خود خاطرنشان کرد: هر چند که رقابت بین نامزدها امری طبیعی است اما باید اخلاق را تحت هر شرایطی حفظ کرد. همچنین باید زمینه وحدت را تا رسیدن به قبل از ۸ تیر فراهم کنیم و همه با هم بعد از ۸ تیر با همگرایی این افتخار و وظیفه را برای عزت و افتخار کشور اداره کنیم و پیش ببریم.
    
سعید جلیلی، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، محمدباقر قالیباف، علیرضا زاکانی، مصطفی پورمحمدی و مسعود پزشکیان داوطلبان تایید صلاحیت شده چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستند.
چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری ایران برای انتخاب نهمین رئیس‌جمهور جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
قالیباف: فرزندانم ایران هستند و در تهران زندگی می‌کنند
  
 ویژه برنامه «بدون تعارف» با حضور محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از شبکه دوم سیما آغاز شد.

قالیباف:آمده ام تا حال مردم را خوب کنم/ حامیان خود را شرمنده نمی‌کنم

قالیباف:آمده ام تا حال مردم را خوب کنم/ حامیان خود را شرمنده نمی‌کنم
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که ما در جبهه سیاسی باید با وحدت حرکت کنیم و کار را پیش برویم، گفت: رئیس جمهور شوم حامیان خود را شرمنده نمی‌کنم.
 محمد باقر قالیباف در نشست با مسئولان ستادهای استانی گفت: امروز در شرایطی و نقطه بسیار مهم و اساسی در مسیر انقلاب اسلامی قرار داریم که نقطه تصمیم گیری بوده و اهمیت آن بسیار بالا است. اینکه حضرت آقا می فرمایند ما به قله ها نزدیک هستیم به این دلیل است که هیچگاه فکر نمی کردیم بنشینیم و از صفحه تلویزیون غرب و دشمنان انقلاب، حجم قابل توجهی موشک ها را ببینند که از روی مسجدالاقصی عبور کرده و بر مواضع دشمن در رژیم صهیونیستی اصابت می کند. آیا این اتفاق بدون نظر و لطف خدا رخ می دهند؟ علت آن به دلیل اعتقاد به سنت های الهی و عنایت حضرت مهدی(عج) است.
وی افزود: ما مسیری را در ایران عزیز طی کرده ایم و با مجلس انقلابی و دولت مردمی برای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی کاری را آغاز کردیم تا مشکلات کشور را حل کنیم اما مشیت الهی اینگونه شد که رئیس جمهور خود را از دست بدهیم و کار ما یک مرتبه نیمه تمام باقی ماند و امروز باید این کار را تمام کرده و به مقصد برسانیم.
قالیباف ادامه داد: این کار در کنار تلاش و اخلاص نیازمند محبت و گذشت است. محبت است که خارها را گل می کند و برکت را برای کشور به ارمغان می آورد به این شرط که 3 ویژگی که حضرت آقا فرمودند را داشته باشیم یعنی پرکار باشیم، آگاهانه و هوشمندانه کار کنیم و تحت هیچ شرایطی از مبانی انقلاب که بر اساس قرآن و اهل بیت(ع) است عقب نشینی نکنیم.
وی با بیان این که ما باید با درایت و پختگی کار را پیش ببریم بیان کرد: امروز در حین اینکه در حال رقابت در جبهه انقلاب هستیم باید وحدت، یکپارچگی و ید واحده را به نمایش بگذاریم که از هر یک از نامزدها گرفته تا ستادها این موضوع را رعایت نکند اولین ظلم را به انقلاب اسلامی، به شهدا و به سیدالشهدای خدمت کرده اند. اگر حرف از شهید رئیسی و شهید سلیمانی می زنیم باید در رفتار، گفتار و کردار اینگونه عمل کنیم.
وی تصریح کرد: ما این وحدت و همدلی را صرفا تا هشتم تیر ماه نمی خواهیم، اگر من توفیق خدمت پیدا کنم قطعا بعد از روز انتخابات، آغوش را بازتر و همگرایی را بیشتر می کنم تا با استفاده از همه ظرفیت ها کارها را انجام دهیم.
این نامزد انتخاباتی گفت: امروز همه شبهات را می بینم و می خوانم و تمام نکات و دغدغه ها را از پایین ترین سطوح تا بالاترین سطوح را می بینم و می شنوم اما اینها دلیل نمی شود که عملکرد ما خارج از اخلاق باشد البته که باید تلاش کنیم پاسخ قانع کننده ای برای آنها داشته باشیم.
وی تصریح کرد: برنامه هفتم از سال 96 به بعد کلید خورد. من ده ها هفته و ماه ها از اذان صبح تا پاسی از شب در تنظیم این برنامه از زمان تدوین لایحه در دولت گرفته تا بررسی و تصویب در مجلس و بعد از آن در مجمع، موضوع را دنبال کردم. البته زخم زبان های زیادی هم شنیدم.
وی گفت: خیلی ها به من می گفتند چه کسی از برنامه های توسعه گذشته خیر دیده و تا کنون 20 درصد هیچ قانون برنامه ای هم اجرا نشده است اما با هرچه فهم و توان دارم تلاش کردم برنامه ای تنظیم شود که قابل اجرا در کشور باشد. حدود 120 ساعت لایحه برنامه در صحن بررسی شد و روزهایی می شد که به صورت 10 ساعت متوالی روی صندلی می نشستم تا کار پیش برود.
قالیباف یادآور شد: اینها را می گویم که بگویم امروز در جایی قرار داریم که می توانیم با دست در دست یکدیگر دادن، برنامه هفتم را به عنوان میثاق ملی و سند کشور و یک قانون پیش ببریم. این قانون حاصل زحمات مجلس انقلابی و دولت مردمی شهید رئیسی است. امتداد خط شهید رئیسی یعنی تحقق عینی همین برنامه یعنی نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را برطرف کنیم. ما باید کارهای نیمه تمام را به اتمام برسانیم.
وی تصریح کرد: هیچکس در جمهوری اسلامی به اندازه من مورد تهمت، دروغ و تخریب قرار نگرفته است. دوستان می گویند سکوت نکن و پاسخ بده؛ من همه اینها را پاسخ داده ام اما چه کسی می شنود؟ من برای همه این تهمت ها می توانستم به قوه قضائیه شکایت کنم. از دادستان کل خواستم، دادگاه حکم داده و در دادگاه های بدوی و ثانوی محکوم شده اند اما باز همه ادامه می دهند.
قالیباف ادامه داد: ما در جبهه سیاسی باید با وحدت حرکت کنیم و کار را پیش برویم. تنها حدود دو هفته در خدمت هم هستیم از این رو اجازه ندهید موضوعات حاشیه ای بر فعالیت اصلی شما سایه بیافکند.
وی تصریح کرد: در شورای شهر تهران، در طول 12 سال هر گاه قصد داشتند رأی به شهردار بدهند و گاهی روزهای بسیار پرتنشی بود و تنها با اختلاف چند رأی شهردار می شدم، به دوستان می گفتم اگر حجت دارید به من رأی دهید و بدانید در نهایت هر کسی به من رأی داده و یا نداده برای من عزیز هستند و با همه یکسان رفتار می کنم که اگر غیر از این باشد مدیون شما هستم.
این نامزد انتخاباتی افزود: امروز هم به شما که آبروی خود را برای من می گذارید تنها یک قول می دهم که اگر توفیق خدمت پیدا کردم، هرگز شما را شرمنده مردم نمی کنم.
وی گفت: دشمن ما امروز تلاش دارد ما را نسبت به آینده ناامید کند و به دنبال این است که ما را از گذشته خود پشیمان کند و می خواهد حال ما را پریشان کند. ما آمده ایم که حال مردم را خوب کنیم، به آینده امیدوار باشیم و به گذشته خود افتخار کنیم که این رسالت من به عنوان یک بچه رزمنده و با افتخار به عنوان خدمتگذار مردم، سرباز آقا و مخلص فرهنگ بسیج است و ما در مسیر خود ذره ای تردید نداریم.
در این جلسه احکام مسئولان ستادهای استانی از طرف علی نیکزاد رئیس ستاد مرکزی و ابراهیم عزیزی مسئول ستادهای استانی به آنها اعطا شد تا با بازگشت به استان های تابعه خود، فعالیت این ستادها را با اولویت تشکیل ستادهای شهرستانی آغاز کنند.

قالیباف پاسخ ظریف را داد/ قانون اقدام راهبردی دست مذاکره‌کننده‌ها را پر کرد
قالیباف پاسخ ظریف را داد/ قانون اقدام راهبردی دست مذاکره‌کننده‌ها را پر کرد
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اینکه می‌گویند «قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها،مانع رفع تحریم است» اصلا درست نیست، چرا تابع سیاست‌های ابلاغی و راهبردی نیستید، این قانون دست مذاکره‌کننده‌ها را پر کرد.
 محمدباقر قالیباف شامگاه سه‌شنبه( ۲۹ خردادماه)، در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری که از شبکه خبر سیما پخش شد، درباره شرایط کشاورزی و اینکه هزاران تن از محصولات بر روی زمین می‌ماند یا دلال‌ها با پایین‌ترین قیمت محصولات را خریداری می‌کنند، اظهار داشت: یکی از بخش‌هایی مهم کشور کشاورزی است و به صورت مستقیم ۴ میلیون شغل در این بخش وجود دارد و در حوزه امنیت غذایی کشاورزی بحث بسیار مهمی برای کشور است.

ضرورت نوسازی و مدرن‌سازی صنعت کشاورزی
قالیباف تاکید کرد: یکی از چالش‌های جدی، اساسی و طولانی مدت که زخم کهنه‌ای شده، گرانی پیاز در یک سال و سیب زمینی در سالی دیگر یا نبود برخی از محصولات در برخی سالها است؛ در بسیاری از کشورها در حوزه فناوری کشاورزی پیشرفت کردند، اما ما در برداشت محصولات اشکالات قابل توجهی داریم. چرا که مصرف آب در کشاورزی همچنان به صورت سنتی و قرقآبی است. حتی در موضوع تکنولوژی در کشاورزی در برخی از قسمت‌ها به صورت بارانی و در مواردی قطره ای انجام می شود که این موارد در دنیا منسوخ است.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به ضرورت ایجاد سیستم آبیاری قطره‌ای در صنعت کشاورزی گفت: در این صنعت باید تحول ایجاد کنیم، به رغم دانشی که در این حوزه داریم هنوز موفق عمل نکردیم، حتی این موضوع بر الگوی کشت هم تاثیر می گذارد.
۷۰درصد سود فروش کشاورزی به جیب واسطه‌ها می‌رود
قالیباف با اشاره به تفاوت در قیمت تمام شده محصول برای تولید کننده و مصرف کننده، گفت: کشاورز حداکثر ۳۰ درصد از محصول تولیدی سهم دارد و ۷۰ درصد مابقی را واسطه‌ها و شبکه توزیع سود می‌برند. به نحوی که قیمت محصول تولیدی نسبت به قیمت محصولی که به دست مصرف کننده می رسد، حدود ۱۰ برابر حداقل فاصله است.
وی با اشاره به موضوع صادرات که موفقیت در این حوزه کم است، عنوان کرد: دلیل این موضوع عدم ثبات است. در حالی که اوج زمستان در جنوب کشور برداشت صیفی‌جات داریم و باید به این موضوع برای صادرات توجه شود و در این حوزه برنامه ریزی دقیقی وجود ندارد.
قالیباف با بیان اینکه نوع مدیریت ما در کشاورزی سبب حل نشده مشکلات این حوزه شده است، عنوان کرد: به نظرم این مسائل بیشتر ریشه مدیریتی دارد و در برنامه هفتم برنامه ریزی دقیقی برای خروج کشاورزی از جایگاه سنتی پیش بینی شده است. به عنوان نمونه بخشی از یارانه ای که به کشاورزی اختصاص دادیم به بخش آب‌های زیر سطحی منتقل کردیم یا پروژه‌های بزرگ و نیمه تمام در اولویت قرار داده شود.
واردات بی‌رویه محصولات کشاورزی/حضور کشاورزان و صنوف در قیمت‌گذاری
قالیباف با اشاره به کشاورزی‌ خرد در دورترین نقاط کشور گفت: باید کشاورزان را به سمت خروج از کشاورزی سنتی سوق داد که در برنامه هفتم دیده شده است؛ در بحث قیمت‌گذاری هم در مجلس یازدهم شورایی برای قیمت‌گذاری تعیین شد زیرا یکی از مشکلات ما قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: موضوع دیگر واردات بی‌رویه محصولات کشاورزی است که بیش از نیاز واردات داریم. در چای و برنج مشکلاتی داریم که باید برطرف شود هم در برنامه هفتم توسعه و هم در برخی قوانین باید این مسائل مرتفع شود.
وی ادامه داد: طبق قانون اکنون دیگر در قیمت‌گذاری خود کشاورزان و صنوف آنها حضور دارند، زیرا ذینفع اصلی آنها هستند. در کالاهای دیگر نیز شاهد قیمت‌گذاری از این دست بودیم و باید به همین صورت اقدامات لازم انجام شود.
قالیباف با بیان اینکه در کالاهای اساسی عمدتا واردکننده هستیم، افزود: اگر چه در گندم مشکل نداریم، اما در دیگر دانه‌ها مثل ذرت، دانه‌های روغنی و جو مشکلاتی داریم و وارد می‌کنیم در حالی که می‌توانیم این دانه ها را در داخل تولید کنیم؛ بر این اساس در برنامه هفتم پیش‌بینی‌هایی انجام شده است.
وی در پاسخ به این سوال که اهداف پیش‌بینی شده در پایان برنامه هفتم محقق می‌شود؟ گفت: اینکه یک برنامه را دنبال کنیم و سال آخر به نتیجه برسیم، حرف غیرمنطقی است؛ برنامه‌ای موفق است که وقتی شروع می‌شود در سال اول حتما بین ۱۰ تا ۱۵ درصد اهداف محقق شود و در سال‌های دوم و سوم درصد پیشرفت باید بیشتر باشد و اگر منتظر سال آخر باشیم همچون ۶ برنامه قبلی که محقق نشد برنامه هفتم هم محقق نمی‌شود.
تولید در روستا متولی ندارد
قالیباف در پاسخ به این سوال که ظرفیت‌های داخلی را چگونه به کار می‌گیرید، گفت: من فکر می‌کنیم این موضوع مهم است که دولت متولی باشد و دخالت‌های بی‌مورد نداشته باشد مثلا در قیمت‌گذاری دخالت نکند.؛ باید اجازه دهیم این بخش‌ها را خود مردم تنظیم کنند و مردمی سازی جدی است و به روستاها توجه کنیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: در روستا خیلی متفرق هستیم و یک دهدار داریم، فرد دیگری مسئول مسکن است، اما تولید بی‌صاحب است هم اکنون باید به این مسائل در روستاها مورد توجه قرارگیرد و البته در برنامه توجه نیز به این مسائل پرداخته شده است.
       
بخش خنثی‌سازی تحریم داریم
قالیباف درباره رفع تحریم‌ها و برنامه‌هایی که در این زمینه دارد، توضیح داد: موضوع دستگاه دیپلماسی (وزارت خارجه) و سیاست‌های مجموعه حاکمیت که سیاست‌های کلان سیاست خارجی است از اولویت‌های دولت چهاردهم است؛ اگر رئیس جمهور شوم وزارت خارجه یک سمت و بقیه دستگاه‌ها در سوی دیگر قرار دارند زیرا مسائل و موضوعات آن جدی است.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگرچه ما بخش خنثی‌سازی تحریم داریم که به ظرفیت‌های درونی ما بازمی‌گردد و باید به طور جدی انجام شود ولی دلیلی وجود ندارد آن را در حوزه رفع تحریم که در دستگاه خارجی است، دنبال کنیم.
قالیباف گفت: ما هم اکنون پرونده‌های متعددی مانند توسعه روابط در اوراسیا، شانگهای، بریکس، همچنین توافقات دو جانبه بین ایران و چین، ایران و روسیه در حوزه سیاست خارجی داریم که بلاتکلیف هستند؛ آسیا در قرن بیست و یکم در حوزه اقتصاد در تولید و مصرف رتبه اول را در دنیا دارد و ما باید نگاه جدی به حوزه داشته باشیم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: در حوزه رفع تحریم بخشی مربوط به مذاکراتی است که در حوزه هسته‌ای انجام می‌دهیم و آسیب‌های جدی به کشور وارد شده است و باید برای رفع آنها تلاش کنیم و معتقدم که می‌توانیم این اقدامات را انجام دهیم.
کجا تابع سیاست‌ها هستید؟
قالیباف تصریح کرد: چند سال است که در موضوع رفع تحریم تلاش می‌کنیم بنابراین معتقدیم قانون این که برخی می‌گویند «قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها،مانع رفع تحریم است»، اصلا درست نیست.
وی اظهارداشت: اقدامات باید براساس سیاست‌های کلان در حوزه سیاست خارجی که مصوب و ابلاغ شده، انجام دهیم؛ سوال من این است که اگر تابع این سیاست‌ها هستیم مگر نه اینکه رهبر معظم انقلاب کمتر از یک سال قبل فرمودند که «قانون اقدام راهبردی کشور را نجات داد و تکلیف را روشن کرد»؛ اگر معتقدیم پس چرا می‌گوییم که «قانون اقدام راهبردی مانع توافق شد» کجا تابع سیاست‌ها هستید؟
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: در شورای عالی امنیت ملی که بنده به عنوان رئیس مجلس عضو آن بودم در مصوبه ای مجلس مکلف شد در رابطه با خروج از برجام قانون‌گذاری کند، حال چگونه می‌گوییم که این قانون مانع بوده است؟
   
از انفعال خارج شدیم و دست مذاکره‌کننده پر شد
قالیباف با تاکید بر اینکه «قانون اقدام راهبردی دست مذاکره کنندگان را پر کرد» گفت: وقتی این قانون آمد بعد از اینکه ترامپ (رئیس جمهوری وقت آمریکا) از برجام خارج شد بحث بر این بود که حالا ما از برجام خارج شویم یا نه؟ دولت تصمیم گرفت که یک هفته فرصت بدهد که آمریکا بازگردد و این زمان به دو هفته و بعد به یک ماه و دوماه افزایش یافت و این «بلاتکلیفی بود» که رهبری فرمودند؛ براین اساس بود که برنامه اقدام راهبردی تصویب شد.
وی تصریح کرد: چه طور وقتی چیزی از دولت آمریکا می‌خواهیم می‌گویید این اختیار ما نیست و کنگره باید تصویب کند، در اینجا هم مجلس دست مذاکره کننده را پر می‌کند.
قالیباف گفت: در برنامه اقدام راهبردی آمده است پروتکل الحاقی که داوطلبانه اجرا می‌کردیم حال که از برجام خارج شدیم دیگر رعایت نمی‌کنیم و داوطلبانه بر می‌داریم همان زمان برخی گفتند اگر این کار را بکنیم جنگ رخ می‌دهد حال سوال من این است پروتکل الحاقی را برداشتیم، آیا جنگ شد؟ گفتند اگر غنی‌سازی را افزایش دهیم جنگ رخ می‌دهد، آیا جنگ شد؟ ما از انفعال خارج شدیم و دست مذاکره کننده را پرکردیم .
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما پیشنهاد روشن داریم و در این زمینه بحث کردیم و در برنامه اقدام راهبردی آماده است و آن اقدام در مقابل اقدام است.
اولویت رفع تحریم‌هاست
قالیباف با ذکر مثالی گفت: اگر نفت ما فروخته ‌شود و از مسیر بانک مرکزی ال‌سی باز ‌شود، اگر گفته شود غنی‌سازی ۶۰ درصد را به ۲۰ درصد کاهش دهیم اشکالی ندارد انجام می‌دهیم ما مطمئن هستیم که باید مسیری را برویم که انتفاع اقتصادی به مردم برسد و اینکه گفته می‌شود نفت در برابر غذا دستاوردی برای ما نیست.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: باید تصمیم‌سازی به دست نخبگان انجام شود، اجرا را به دست مردم بدهیم و دولت کار تولی‌گری و تنظیم‌گری انجام دهد؛ نه اینکه در امورها دخالت کند و در دولت چهاردهم تنظیم‌گیری به طور قطع اولویت ما است.
وی گفت: ابراز زیادی برای رفع تحریم ها داریم خیلی حرف ها نباید ایجا بگوییم اولویت اساسی ما در سیاست خارجی رفع تحریم هاست. وعده صادق چقدر فرصت برای ما ایجاد کرد رژیم صهونیستی همان موقع که درباره برجام صحبت می کردیم چقدر در داخل کشور ترور انجام داد.
روستاییان را به خوکفایی برسانیم تا از به شهر مهاجرت نکنند
قالیباف اظهار داشت: روستا باید متولی داشته باشد روستاییان خیلی زحمت می‌کشند باید به آنها توجه داشته باشیم به آنها رسمیت بدهیم. روستا بهداشت، تولید، خدمات می خواهد اگر در روستا مولد و شغل نباشد چه فرقی دارد این فرصت از دست رفته است، باید در روستا مردمی سازی کنیم تسهیل گیری را برای آنها انجام بدهیم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: در مرکز نیازمند یک اصلاح نهادی هستیم اکنون در برنامه هفتم دولت مکلف شده است در الگوی تامین مسکن را به مجلس بیاورد باید روستاییان را به خوکفایی برسانیم تا از روستاها مهاجرت نکنند.
وی درباره افزایش حقوق متناسب با تورم تصریح کرد: آنهایی که درآمد ثابت دارند می گویند تورم بالا می رود ولی حقوق ما افزایش پیدا نمی کند باید چه کار کنیم نباید چاره اندیشی کنیم چه کسی تورم را به وجود می آورد، بودجه ای تنظیم و در مجلس تصویب می شود این بودجه، بودجه دولت نیست درست است می گوییم دخل و خرج دولت بدانیم؛ این یعنی زندگی مردم، یعنی اقتصاد درون ساز یعنی اقتصاد در سال های بعد وقتی که کسری بودجه می آید چه اتفاقی می افتد.
تورم را مهار خواهیم کرد
قالیباف تاکید کرد: باید سیاست جبرانی داشته باشیم که فاصله بین تورم و حقوق ثابت را جبران کنیم. کار اصلی و اساسی مهار تورم است. سرمایه های ما با مدیریت غلط از دست می رود در بورس چه اتفاقی افتاد نکاتی هستند که باید توجه کنیم. در دولت چهاردهم تورم را مهار خواهیم کرد.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: یکی از بحث‌هایی که وجود دارد قانون است، اگر اجرا نشود فقط یک کاغذ است که ارزشی ندارد در دولت مصمم هستم با کمک خود مردم قانون را اجرا خواهیم کرد.
وی درباره نیروهای شرکتی در دستگاه‌های دولتی گفت: اکنون بین نیروهای شرکتی و رسمی شهروند درجه یک و درجه ۲ و ناعدالتی درست کردیم؛ نیروهای کار معین داریم که در یک اتاق هستند حقوق کمتر می‌گیرند امنیت شغلی هم ندارند، اما کارمند رسمی حقوق بیشتر می‌گیرد، امنیت بیشتری هم دارد بهره وری آن هم کمتر است به نظر شما این بردهداری نیست.
    
یروهای شرکتی در دولت آینده تعیین تکلیف می‌شوند
قالیباف گفت: برای این موضوع باید برون سپاری کنیم و در نیروی انتظامی این موضوع را انجام دادیم که نمونه آن صدور گذرنامه به بیرون از نهاد نیروی انتظامی بود و سبب شد هزینه برای دولت کاهش داده شود و رقابت هم ایجاد کرد. حتی برای افزایش کادر نیروی انتظامی این موضوع برون سپاری شد و از حضور بیش از ۱۰۰ نیروی جدید در نیروی انتظامی جلوگیری کرد.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوریبا بیان اینکه تغییر وضعیت نیروهای شرکتی در مجلس یازدهم تصویب شده است، تصریح کرد: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی درمجمع تشخیص مصلحت نظام است و حتما این موضوع را در مجمع حل خواهیم کرد چرا که بار مالی برای دولت ندارد. البته اکنون این بار مالی برای دولت هست ولی به روش غلط همراه با ناعدالتی اجرا می‌شود.
شرایط مالی بازنشسته‌ها ارتقاء می‌یابد
قالیباف درباره برنامه‌ای که برای شرایط بازنشستگان دارد، تصریح کرد: در دهه ۹۰ رشد کشور کمتر از یک درصد و نقدینگی ۲۶ برابر بود و سبب شد سفره‌ها کوچک شود. اما زمانی که وارد مجلس شدم، متناسب سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کردیم که بار مالی حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان داشته است. چرا که به بهبود شرایط بازنشستگان اعتقاد داشتم.
وی ادامه داد: بازنشسته امروز آسایش و آرامش می‌خواهد و در کنار آن برای حضور مهمان و فرزندان در خانه اش، نباید نگران خالی بودن یخچال باشند و به دلیل ظرفیتی که در کشور وجود دارد با مدیریت صحیح و قطعی، حتما شرایط مالی بازنشسته‌ها ارتقاء خواهد یافت.
بورس فرصت بزرگ برای سرمایه گذاری و رشد اقتصادی است
قالیباف به موضوع بورس اشاره کرد و با بیان اینکه بورس مسیر خوبی را طی نکرد، گفت: زمانی بود که ۵ میلیون نفر از مردم کشور در بورس بودند و در دهه ۹۰ مردم را به بورس هدایت کردند و امروز ۵۰ میلیون نفر در بورس هستند. از طرفی برخی با سهام عدالت در بورس هستند و سهام برای آنها است ولی مدیریت سهام برای این افراد نیست.
وی اضافه کرد: در بورس در دهه ۹۰ برخی از شرکت‌ها ارزیابی شده و وارد بورس شدند و به میزان ۳۰۰ درصد به میزان سرمایه گذاری سود داده شد. اما امروز وضعیت بورس به منفی ۴ رسیده است. این درحالی است که سود بانکی برای برخی از پروژه‌ها، تا ۳۰ درصد سود را برای سپرده‌ها دراز مدت تضمین می‌کند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: وقتی بورس سودی حتی به میزان ۵ درصد ندهد ولی بانک تا ۳۰ درصد سود بدهد آیا بورس رونق خواهد گرفت؟ در حالی که بورس از بازار اولیه و ثانویه برخوردار است و اگر بازار ثانویه به درستی مدیریت نشود، حتما بازار اولیه که به چرخه تولید مربوط است دچار مشکل خواهد شد.
اصلاح بورس از جنس زمانی در بازه ۳ روز و سه ماه نیست
قالیباف دلیل چنین مشکلاتی را عدم پیش بینی پذیر بودن اقتصاد عنوان کرد و گفت: وقتی تصمیمات خلق الساعه می‌گیریم که یک شبه ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومان شود و کانال بهره را کنترل نمی کنیم به بازار ثانویه توجه نداریم، این مشکلات ایجاد می‌شود.
وی با بیان اینکه نهاد بورس هم دارای اشکلاتی است، تصریح کرد: بخش کارگزاری بورس و سندگردانی هم اشکالاتی دارد که در این زمینه صحبت شده است. اما فرصت بزرگ برای سرمایه گذاری و رشد دقیق قابل پیش بینی بورس است و حتما در مسیر بهبود آن حرکت خواهیم کرد.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره اینکه اگر در انتخابات پیروز شود، بورس را در چه بازه زمانی به سرانجام خواهد رساند، گفت: جنس اصلاح بورس از جنس زمانی در بازه ۳ روز و سه ماه نیست بلکه برای اصلاح آن باید روندها طی شود و اگر در مسیر قرار گیرد روند رو به بالا مسیر خود را طی خواهد کرد تا نوسانات آن کم شده و رشد اقتصادی را در بربگیرد.
قالیباف ادامه داد: به نظرم در همان سال اول می‌توان روند رو به رشد را برای بورس در نظر گرفت تا آثار آن در حوزه بهره وری، حوزه‌های نهادی، تولی‌گری، عدم دخالت دولت و بهبود شرایط کارآفرینان دیده شود و در این حوزه باید اصلاحات مدیریتی انجام شود.
سهام عدالت به شکل فعلی اصلاح خواهد شد
قالیباف درباره برنامه‌ای که برای جاماندگان سهام عدالت دارد، گفت: این موضوع در مجلس بررسی و تصویب شد و به قانون تبدیل شد اما سهام عدالت به شکلی که وجود دارد باید اصلاح شود. چرا که وقتی صحبت از مردمی سازی و سرمایه گذاری می‌شود، بیشتر از هدف استفاده از اندیشه، فکر، خلاقیت و بهره وری مردم است.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوریادامه داد: وقتی مردم درگیر اقتصاد شوند با هزینه تمام شده کمتر می‌توانند به رشد اقتصادی کمک کنند و وقتی صحبت از رشد اقتصادی است، ۲.۸ درصد با بهره وری و حدود ۵.۲ درصد در حوزه سرمایه گذاری این ۸ درصد محقق خواهد شد. البته برای این میزان بهره وری نیازمند استفاده از جامعه نخبگانی هستیم که در این صورت می توان در سرمایه گذاری هم موفق عمل کرد.
قالیباف درباره اینکه برچه اساس می‌توان اعتماد کرد که وعده‌های داده شده محقق خواهد شد، اضافه کرد: بنده یک عملکردی دارم و به لطف خداوند در گذشته هر جا بودم و هر وعده‌ای دادم به آن وعده عمل کردم.
وی خاطرنشان کرد: کارنامه‌ام روشن است و معقدم این ظرفیت در کشور وجود دارد و با کمک مردم و نخبگان و جلوگیری از ظرفیت‌هایی که هدر می‌رود می‌توانیم وعده‌های داده شده را با مدیریت قوی عملی کنیم و این مسیر را محکم پیش خواهیم برد.
۱۱ خردادماه تبلیغات تلویزیونی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد و پیش از این برنامه، قالیباف در ۷ برنامه سیما در بخش‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و دیگر حوزه‌ها، اهداف و برنامه‌های خود را تشریح کرد و شب گذشته نیز همراه با سایر رقبای این دوره از انتخابات، در نخستین مناظره تلویزیونی حاضر شد.
چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری ایران برای انتخاب نهمین رئیس‌جمهور اسلامی ایران، جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
       

جزئیات سفر قالیباف به قزوین
جزئیات سفر قالیباف به قزوین+ فیلم و عکس
محمدباقر قالبیاف در دومین سفر انتخاباتی خود و برای دیدار و گفت‌وگو با اقشار مختلف مردم، به قزوین رفت.
 محمدباقر قالیباف نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری که عصر امروز (شنبه، ۲ تیرماه) به منظور دیدار مردمی وارد استان قزوین شده بود، با حضور در گلزار شهدای این شهر و قرائت فاتحه برای شهیدان گلگون کفن آن، سر مزار خلبان شهید سرلشگر بابایی حاضر شد و به مقام شامخ این شهید بزرگوار ادای احترام کرد.
   
قالیباف بعد از حضور در مزار شهدا به سمت سالن شهید بابائی قزوین حرکت کرد، گروه‌های مختلف مردمی در سالن شهید بابایی در انتظار ورود نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند.
قالیباف حدود ساعت ۱۷ وارد سالن شهید بابائی قزوین شد و مورد استقبال پرشور مردم همیشه در صحنه و شهیدپرور قزوین شد؛ او قرار است در این جمع سخنرانی کرده و کارنامه و برنامه‌های خود را تشریح کند.
    
مردم قزوین با شعارهای «صل علی محمد، یاور رهبر آمد» از محمدباقر قالیباف استقبال کردند و در پایان با شعار «رئیس جمهور ایران؛ قالیباف قهرمان» او را بدرقه کردند.
   
تغییر و تحول مؤثر در کشور از مسیر انتخابات می‌گذرد
 قالیباف در جمع مردم قزوین گفت: با توجه به اتفاق تلخ اردیبهشت که شهید رئیسی از بین ما رفت، خداوند مقدر کرده است که انتخابات زودتر از موعد برگزار شود؛ انتخابات نزدیک‌ترین و مؤثرترین مسیر برای تغییر و تحول است.
محمدباقر قالیباف در دیدار با مردم قزوین که امروز ۲ تیر در ورزشگاه شهید بابایی برگزار شد، اظهار کرد: مردم استان قزوین مردمانی متدین و انقلابی هستند که در طول تاریخ شخصیت‌های بزرگ و برجسته‌ای چون ابوترابی، بابایی و لشگری در این استان پرورش یافته است.
وی افزود: هم‌اکنون در مقطع حساسی قرار داریم چراکه انتخابات امری بسیار مهم و اساسی است، زیرا یکی از برکات انقلاب اسلامی که به برکت شهدا و امام شهدا نصیب ملت ما شده این است که مردم ما بر سرنوشت خود حاکم هستند.
این نامزد ریاست جمهوری گفت: با توجه به اتفاق تلخ اردیبهشت که شهید رئیسی از بین ما رفت، خداوند مقدر کرده است که انتخابات زودتر از موعد برگزار شود؛ انتخابات نزدیک‌ترین و مؤثرترین مسیر برای تغییر و تحول است و ما باید رصد کنیم وقتی جریانات و گروه‌های سیاسی که با وعده‌های متفاوتی مسئولیت کشور را بر عهده گرفتند و به پایان رساندند آیا در پایان کار شرایط کشور مناسب بوده است یا خیر.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: نزدیک‌ترین و مؤثرترین مسیر برای اینکه با اراده خودمان بتوانیم فرد اصلح را برگزینیم شرکت در انتخابات است زیرا انتخابات راهی برای تغییر و تحول است.
قالیباف بیان کرد: امروز قدرت دفاعی ما مایه افتخار است و کشورهای همسایه حسرت این قدرت دفاعی و دستاوردها را می‌خورند، اما سؤال این است چرا باید در حوزه اقتصاد و معیشت هر روز سفره مردم کوچک‌تر شود.
وی تصریح کرد: کشور ما با وجود اینکه ۱۹.۵ درصد نفت و گاز دنیا را دارد اما در شرایط اقتصادی نابسامانی به سر می‌برد و باید پاسخ این سؤالات داده شود که چرا اینگونه است؛ آیا ریشه این مشکلات در نوع مدیریت است؟
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در روز جمعه برای یک دوره چهارساله باید کشور را به دست کسی بسپاریم که مشکلات عدیده کشور را حل کند بنابراین نیاز است که ملت ما با دقت و ریزبینی تصمیم‌گیری کنند.
وی خاطرنشان کرد: برخی‌ها امروز در پاسخ به کم‌کاری‌های گذشته بیان می‌کنند که نگذاشتند کار کنیم در صورتی که رئیس جمهور قدرت و مسئولیت دارد و اگر کسی مانع آنان بود چرا در زمان مدیریت بیان نکردید و عواملی که نگذاشتند را معرفی نکردید؟
قالیباف اظهار کرد: افرادی که امروز تحریم را بهانه می‌کنند و کارنامه‌ای نیز ندارند می‌خواهند ما را به ریل گذشته برگردانند، امروز باید سؤال کنیم که چرا دهه ۹۰ دهه سختی برای مردم ما بود چون در دهه ۹۰ رشد اقتصادی کشور کمتر از یک درصد ولی نقدینگی کشور ۲۶ برابر شده است.
وی ادامه داد: وقتی به بیش از چهل سالی که از عمر انقلاب گذشته نگاه می‌کنیم می‌بینیم که جریان اصلاح‌طلب بیش از ۳٠ سال در مقاطع مختلف در کشور مدیریت کرده است، با توجه به این موضوع برآیند و خروجی امروزی ما پس کجاست؟
مذاکره یک روش مبارزه با دشمن است
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: هرگز مخالف مذاکره نبوده‌ام بلکه معتقدم مذاکره یک روش مبارزه با دشمن است اما برخی افراد در تحریم به‌جای اینکه مذاکره را به‌عنوان یک روش مبارزه با دشمن بدانند، به صداقت آمریکایی پناه بردند و همین افراد هم متنی را نوشتند و بر روی کاغذ همه‌چیز را به دشمن دادند و در عمل هیچ‌چیز را برای کشور نگرفتند و ترامپ نیز یک‌شبه از آن خارج شد.
وی بیان کرد: روزی که ترامپ از برجام خارج شد آقای روحانی در تلویزیون مصاحبه کرد که طی مدت یک هفته به آمریکا فرصت می‌دهیم اما اتفاقی نیفتاد و این فرصت‌ها تکرار شد.
قالیباف افزود: مجلس شورای اسلامی قانون تصویب کرد و اعلام کرد که اگر آمریکا به تعهدات خود عمل نکند پروتکل الحاقی را که داوطلبانه پذیرفته بودیم لغو می‌کنیم، این افراد گفتند اگر در قبال عهدشکنی آمریکا پروتکل الحاقی را لغو کنیم فردای آن روز جنگ می‌شود اما دیدیم که با تصویب قانون راهبردی، پروتکل الحاقی لغو شد اما جنگی اتفاق نیفتاد.
وی ادامه داد: در آن برهه‌ای که برجام را پذیرفتیم میزان صدور نفت ۳۰۰ هزار بشکه بود اما در دولت سیزدهم و مجلس یازدهم بیش از یک‌میلیون و پانصد هزار بشکه نفت صادر کردیم. در کرونا روزی ۷۰۰ نفر فوت می‌کردند اما امروز می‌گویند نمی‌گذاشتند واکسن تولید کنیم! باید از این افراد پرسید که چرا همان روز نگفتید که اجازه نمی‌دهند واکسن تولید کنید؟
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: با عدد و رقم و سابقه مدیریتی خودم عرض می‌کنم ما نزدیک ۲۰ درصد انرژی استحصال شده‌ای را که در اختیار داریم هدر می‌دهیم که این میزان اتلاف و هدر رفت بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار در سال و ۳۰ میلیارد بیشتر از درآمد ارزی سالانه کشور است در صورتی که با یک مدیریت صحیح این امکانات قابل استفاده و بهره‌برداری بود.
وی اظهار کرد: من در شهرداری تهران به تصمیم‌سازی توسط نخبگان و اهل‌فن و کاردان اعتقاد داشتم و با خرد جمعی تصمیم گرفتیم و بعد از تصمیم برای امور ایستادیم و دیدیم که زیرساخت‌های شهر تهران چگونه ساخته شد.
قالیباف ادامه داد: در طول مسئولیتم در هر سازمانی خدمت کردم همیشه از وضعیت خانواده‌های دارای بیمار صعب‌العلاج رنج بردم و هزینه‌های درمان این بیماران را به‌صورت ۱۰۰ درصد پوشش دادم.
وی افزود: پیش از حضور ما در مجلس، فقط ۵ نوع بیماری و ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش بودند اما امروز تمامی بیماران صعب‌العلاج که بیش از ۲ میلیون نفر هستند تحت پوشش درمان رایگان قرار دارند و همچنین ۶ میلیون نفر از افرادی که در دهک‌های پایین هستند را بدون اخذ وجه بیمه سلامت کردیم.
شایسته‌سالاری، شایسته‌گزینی و شایسته‌پروری اساس کار ما خواهد بود
این نامزد ریاست جمهوری بیان کرد: زمانی که شهردار تهران بودم هر ۲ دولت احمدی‌نژاد با ما همراهی نداشت و یک جلسه هم دولت با شهرداری برگزار نکرد حتی مصوباتی که در مجلس برای شهرداری مصوب شده بود را به ما نمی‌دادند اما یک بار به مردم نگفتم که پول نمی‌دهند و بهانه‌جویی نکردم و معتقد بودم اگر نمی‌توانستم باید خداحافظی می‌کردم.
وی گفت: دشمن به دنبال این است که ما را از آینده نا امید کرده و حال فعلی ما را پریشان نگه داشته و کاری کند که از گذشته خود پشیمان شویم. شیعه و سنی برای ما فرقی ندارد، مرز نشینان این کشور در هر گوشه‌ای با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند که مرتب تکرار شده اما حل نشده است و باید به آن توجه کنیم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: نابسامانی و چالش مردم با اوقاف و منابع طبیعی یکی از مشکلات استان قزوین است که حتماً باید در دولت آینده حل شود. موضوع آب نیز موضوع اول در کشور است و تنها مختص به قزوین نیست. هر چند فرصت‌هایی در قزوین وجود دارد که دشت قزوین می‌تواند امنیت غذایی کشور را تأمین کند اما با کم‌آبی مواجه است که باید به آن توجه شود.
وی ادامه داد: سیاست زدگی در مدیریت ما وجود ندارد و شایسته‌سالاری، شایسته‌گزینی و شایسته‌پروری اساس کار ما خواهد بود. موضوع معیشت، سلامت، خودرو و مسکن از جمله موضوعاتی است که اگر توفیق حضور در دولت چهاردهم را داشته باشم شاهد اقدامات برجسته‌ای خواهید بود.
قالیباف بیان کرد: مردم از کیفیت تولیدات خودرو ناراضی هستند، در صورتی به لحاظ قیمتی هم قیمت تمامی خودروها بالا عرضه می‌شود و باید این مشکل با مدیریت درست حل شود.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان تصریح کرد: اگر در دولت چهاردهم توفیق خدمت داشته باشم به نقش زنان توجه خواهم داشت تا در همه عرصه‌ها زنان هم نقش‌آفرینی کنند و عهده‌دار مسئولیت باشند.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

حقگو بر حسب خوابی که دیدم
Iran, Islamic Republic of
آقای قالیباف قطعا ،قطعا ، خیلی کمتر از جلیلی میاره بهتره که کنار بره،خوابشو دیدم آخر انتخابات برای همه مشخص میشه
ایران در دو راهی

ایران در دو راهی

با وجودیکه بخش اعظم اصولگرایان در دوره ریاست جمهوری روحانی مخالف برجام بودند، رئیسی اصولگرا ...
در بهشت زهرای تهران چه خبر است؟

در بهشت زهرای تهران چه خبر است؟

اگرچه برخی مسئولان تاکید دارند که قیمت قبر‌ها به ویژه در تهران نجومی نیست، اما بازار‌های ...
جزئیات جدید از محموله روغن‌های آلوده

جزئیات جدید از محموله روغن‌های آلوده

۶ محموله روغن خوراکی به‌وزن ۹۱هزار تن در سال ۱۴۰۰ توسط شرکت بازرگانی دولتی وارد بندر ...
1