تاریخ انتشار
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۲۱
کد مطلب : ۴۹۸۷۱۳
شهردار دوگنبدان خبر داد؛

بتن‌ریزی و کف‌سازی پیاده‌رو و معابر شهری دوگنبدان + تصاویر

۱
کبنا ؛شهردار دوگنبدان گفت: از آنجا که پیاده روهای شهر می تواند نقشی اساسی در ارتقای سلامت و تسهیل عبور و مرور شهروندان ایفا نماید لذا شهرداری دوگنبدان طبق برنامه زمانبندی بتن ریزی و مناسب سازی پیاده روهای سطح شهر را در دستور کار خود قرار داده است وعملیات بتن ریزی کف سازی پیاده راه معابر شهر دوگنبدان تداوم دارد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر دوگنبدان ؛ رضا قشقایی شهردار دوگنبدان در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی پیاده رو سازی و آسفالت معابر شهری هدف از ساماندهی و بهبود معابر را ایجاد رضایت شهروندان ، و تسهیل عبور و مرور و همچنین زیباسازی بصری مناظر شهر عنوان کرد.
رضا قشقایی افزود: با توجه به فرسودگی و ناهمواری پیاده روهای بعضی از مسیرها، بهسازی پیاده روها در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت .
شهردار دوگنبدان تصریح کرد: پیاده رو سازی مدرس مرکزی، قسمت‌های از رزمندگان و محلات شهر انجام شده و هم اکنون نیز جنب اداره آب و مخابرات به سمت شهرک نفت عملیات بتن ریزی و پیاده رو سازی ادامه دارد .
قشقایی اظهار امیدواری کرد تا پایان سال جاری حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد از معابر و پیاده روهای سطح شهر به همین منوال بهسازی و بتن ریزی گردد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

عادل
Sweden
ســــــــلام خبرنگار محترم کبنانیوز لطفاً یه سری به رزمندگان و محلاتی بزن

ولا ورودی این دو محله تا آخرین کوچه دقیقا مثال شهرهای جنگ زده هستش
این شهر صاحب نداره
والا از شهردار تا شورای شهر و دیگر مسببین وضع موجود را صلاخی میکرد
انهدام ۱۷ پهپاد پیشرفته هرمس و هرون اسرائیل در غرب ‌ایران با سامانه مجید

انهدام ۱۷ پهپاد پیشرفته هرمس و هرون اسرائیل در غرب ‌ایران با سامانه مجید

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا از سرنگونی ۱۷ پهپاد متخاصم در غرب کشور توسط ارتش جمهوری ...
ادعای فایننشال تایمز: ایران اورانیوم را از تاسیسات فردو قبل از حمله آمریکا خارج کرده است

ادعای فایننشال تایمز: ایران اورانیوم را از تاسیسات فردو قبل از حمله آمریکا خارج کرده است

نشریه انگلیسی نوشت: «کشورهای اروپایی معتقدند که ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران در نتیجه ...
تاثیر جنگ تهران و تل‌آویو بر صنعت توریسم؛ گردشگری خاورمیانه در شوک جنگ

تاثیر جنگ تهران و تل‌آویو بر صنعت توریسم؛ گردشگری خاورمیانه در شوک جنگ

 با تعلیق خدمات شرکت‌های بزرگ هواپیمایی و کشورهای منطقه که حریم هوایی خود با شروع جنگ ...
1