تاریخ انتشار
شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۴۵
کد مطلب : ۴۶۷۵۸۷
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

بهره‌مندی بیش از 1000 نفر جمعیت روستاهای شهرستان‌های باشت و بویراحمد از اینترنت پرسرعت

۰
بهره‌مندی بیش از 1000 نفر جمعیت روستاهای باشت و بویراحمد از اینترنت پرسرعت
کبنا ؛مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد از بهره برداری از دو پروژه ارتباطی در شهرستان های بویراحمد و باشت با اعتباری بالغ بر 85 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی وزارت ارتباطات خبر داد.
به گزارش کبنا به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد، سید محمود رادمنش، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اظهار کرد: بالغ بر 240 خانوار در روستاهای ده بزرگ فیروزآباد و یوسف‌آباد مختار در شهرستان بویراحمد و روستای شاه زینعلی در شهرستان باشت از خدمات اینترنت پرسرعت 4G بهره‌مند شدند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان افزود: با ایجاد و توسعه سایت‌های مذکور دسترسی بیش از 1000 نفر به شبکه ملی اطلاعات برقرار شد که با ارائه این خدمت، زمینه بهره‌مندی از آموزش الکترونیک برای دانش‌آموزان، خرید و فروش آنلاین، ارایه خدمات دولت الکترونیک و خدمات بانکی برای ساکنان فراهم شده است.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1