تاریخ انتشار
شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۴۰
کد مطلب : ۴۶۵۰۸۰
اطلاعیه دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد برای روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی
۰
کبنا ؛
هیات های عزاداری، خیرین و شهروندان دام و گوشت مورد نیاز خود را صرفاً از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
به گزارش کبنا نیوز، در آستانه فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و به منظور حفظ بهداشت عمومی جامعه و جلوگیری از -انتشار بیماری های مشترک بین انسان و دام، اداره کل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی را بر دام زنده و گوشت قربانی شهروندان، خیرین و هیئت های عزاداری را همزمان با سراسر کشور اجرا می کند.
-این طرح با حضور 9 اکیپ ثابت و 10 اکیپ سیار، نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ویژه ایام تاسوعا و عاشورا در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران، به رسم هر سال، ساماندهی شده است.
-توصیه می شود به منظور رعایت شرایط بهداشتی و اجتماعی، از کشتار دام در مکان های عمومی و جلوی دسته های عزادارای، خودداری و کشتار فقط در کشتارگاه های دام انجام شود
-هیئت های مذهبی ، خیرین و شهروندان باید دام خود را از میادین و مکانهای مجاز عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
-کشتارگاه های دام استان در این ایام فعال است و خدمات خود را ارائه می دهند.
-با توجه به امکان شیوع بیماری تب کریمه کنگو ، همه شهروندان و مسوولان هیات های مذهبی باید گوشت قربانی را پس از نگهداری به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال(دمای صفر تا چهار درجه) برای طبخ غذا استفاده کنند.
-خیرین و شهروندان گرامی فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را با سامانه پاسخگویی سراسری دامپزشکی به شماره ۱۵۱۲ در میان گذارند.
به گزارش کبنا نیوز، در آستانه فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و به منظور حفظ بهداشت عمومی جامعه و جلوگیری از -انتشار بیماری های مشترک بین انسان و دام، اداره کل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی را بر دام زنده و گوشت قربانی شهروندان، خیرین و هیئت های عزاداری را همزمان با سراسر کشور اجرا می کند.
-این طرح با حضور 9 اکیپ ثابت و 10 اکیپ سیار، نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ویژه ایام تاسوعا و عاشورا در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران، به رسم هر سال، ساماندهی شده است.
-توصیه می شود به منظور رعایت شرایط بهداشتی و اجتماعی، از کشتار دام در مکان های عمومی و جلوی دسته های عزادارای، خودداری و کشتار فقط در کشتارگاه های دام انجام شود
-هیئت های مذهبی ، خیرین و شهروندان باید دام خود را از میادین و مکانهای مجاز عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
-کشتارگاه های دام استان در این ایام فعال است و خدمات خود را ارائه می دهند.
-با توجه به امکان شیوع بیماری تب کریمه کنگو ، همه شهروندان و مسوولان هیات های مذهبی باید گوشت قربانی را پس از نگهداری به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال(دمای صفر تا چهار درجه) برای طبخ غذا استفاده کنند.
-خیرین و شهروندان گرامی فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را با سامانه پاسخگویی سراسری دامپزشکی به شماره ۱۵۱۲ در میان گذارند.