تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۰۴
کد مطلب : ۴۵۵۶۰۱
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری:

پایان مهمترین طرح عمرانی کهگیلویه و بویراحمد در اسفندماه 1401

۲
۰
پایان مهمترین طرح عمرانی کهگیلویه و بویراحمد در اسفندماه 1401
کبنا ؛
این طرح به طول ۱۳۶ کیلومتر که از مهمترین طرح‌های عمرانی کهگیلویه و بویراحمد است ۹۷درصد پیشرفت دارد.
معاون عمرانی استاندار این استان با اشاره به اینکه این طرح هم اکنون زیر بار ترافیک رفته و بهره برداری موقت شده است، گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رییس جمهور برای این طرح مصوب شده که تاکنون ۱۵۰ میلیارد تومان از این میزان اختصاص و به این طرح تزریق شده است.
کیامرث حاجی زاده افزود: قرارگاه خاتم الانبیاء هم اکنون در حال رفع نقاط حادثه خیز و ساماندهی یکی از تونل‌هایی که دچار ریزش است ب زودی به اتمام می رسد.
وی شتاب در روند اجرایی این طرح طی ۲ سال اخیر را نشان از توجه دولت به محرومیت زدایی دانست و بیان کرد: جاده پاتاوه به دهدشت به عنوان کریدور شمال به جنوب یکی از مهمترین طرح‌های عمرانی کهگیلویه و بویراحمد به شمار می‌رود که روند اجرای آن با حمایت دولت در مراحل پایانی قرار گرفته است.
پایان مهمترین طرح عمرانی کهگیلویه و بویراحمد در اسفندماه 1401
معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: طرح ساخت جاده پاتاوه به دهدشت علاوه بر کارکرد ملی آن، پنج بخش مهم و پرجمعیت استان شامل بخش کبگیان در شهرستان دنا، شهرستان مارگون، بخش‌های چاروسا و دیشموک در کهگیلویه و بخشی از شهرستان لنده را از بن بست جاده‌ای و محرومیت خارج می‌کند.
وی با بیان اینکه امروز حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای جاده پاتاوه به دهدشت سرمایه‌گذاری شده است، اضافه کرد: عملیات اجرایی این جاده ملی در سال ۷۴ آغاز و برای سهولت کار طرح به چهار قطعه تقسیم شد که طول قطعه‌های اول و سوم آن به ترتیب ۲۸ و ۲۶ کیلومتر و قطعه‌های دوم و چهارم آن نیز به ترتیب ۱۸ و ۶۳ کیلومتر است.
۱۳ تونل به طول هشت هزار و ۲۰۰ متر و تعداد ۱۸ دستگاه پل بزرگ بالای دهانه ۱۶ متری در این جاده طراحی شده است.
پایان مهمترین طرح عمرانی کهگیلویه و بویراحمد در اسفندماه 1401
نام شما

آدرس ايميل شما

علی
Iran, Islamic Republic of
معاون‌عمرانی بخش کبگیان جز شهرستان بویراحمد هست نه شهرستان دنا
Iran, Islamic Republic of
فقط خواهشا بخش کبگیان را وارد این پروژه اختصاصی دهدشت و لوداب هست وارد نکن چرا که هیچ رفع بنبستی برای بخش کبگیان ندارد
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1