تاریخ انتشار
جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۱۸
کد مطلب : ۴۳۰۴۳۱
درگفت وگو با کبنا مطرح شد

نجات جان ۲ نفر در منطقه تنگ دلف سرفاریاب

۰
نجات جان ۲ نفر در منطقه تنگ دلف سرفاریاب
کبنا ؛مدیرعامل جمعیت هلال احمر این استان از نجات جان دو نفر از اهالی روستا‌های شهرستان سرفاریاب در منطقه "تنگ دلف" این شهرستان خبر داد.
امان الله جهانبین افزود: در تماس با مرکز Eoc استان مبنی بر گرفتار شدن دو نفر در منطقه تنگ دلف منطقه سرفاریاب بلافاصله تیم آماده عملیات شهرستان چرام با حضور رئیس شعبه و هماهنگی با معاونت امداد و نجات استان به منطقه اعزام شدند.
وی اضافه کرد: این تیم در ساعت ۱۷ به منطقه مورد حادثه رسیدند و با توجه به صعب العبور بودن و تخته سنگ‌های صاف و امکان نداشتن کمک بدون ابزار کوهستان با معاونت استان هماهنگی شد تا تیم کوهستان شهرستان کهگیلویه به منطقه اعزام شود و در ساعت ۱۸ تیم کوهستان به منطقه رسیدند که عملیات امداد کوهستان شروع شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: عملیات به علت سخت بودن شرایط صعود عملیات به کندی انجام گرفت و در حین عملیات اعلام شد که به پشتیباتی تیم شهرستان باشت نیز نیاز هست، که این هماهنگی هم از طریق معاونت امداد انجام گرفت و پس از تلاش تیم‌های اعزامی افراد گرفتار شده در شرایط خیلی سخت به پایین انتقال داده شدند.
جهانبین با بیان اینکه این عملیات ساعت ۲۳ روز چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹ به پایان رسید، بیان کرد: از معاونت محترم امداد و نجات استان، رئیس هلال احمر شهرستان کهگیلویه و رئیس هلال احمر شهرستان باشت و همه امداد گران و نجات گرانی که همکاری نمودند تشکر و قدردانی می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1