تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۷:۵۱
کد مطلب : ۴۹۴۹۳۱
رئیس جهاد کشاورزی گچساران خبر داد؛

پروژه راکد آبیاری اراضی تنگ انگشترک گچساران «فعال» شد + تصاویر

۲
۰
کبنا ؛رئیس جهاد کشاورزی شهرستان گچساران در گفتگو با کبنا نیوز از فعال شدن پروژه آبیاری اراضی تنگ انگشترک خبر داد.
لیلا عطاءزاده افزود: «لوله‌های مورد نیاز برای تکمیل پروژه آبیاری اراضی تنگ انگشترک خریداری شده است.»
وی تصریح کرد: «مدتی اجرای پروژه بزرگ شبکه ۳ آبیاری تحت فشار اراضی تنگ انگشترک به دلیل نبود لوله تقریباً راکد شده بود.»
عطاءزاده عنوان کرد: «با پیگیری و تلاش غلامرضا تاجگردون، نماینده شهرستان‌های گچساران و باشت، مسئولان شهرستانی و استانی، لوله‌های مورد نیاز این پروژه خریداری، بارگیری و در محل پروژه تخلیه شد.»
وی بیان کرد: «لوله‌های خریداری شده برای این پروژه به طول ۱۲ هزار متر (پلی‌اتیلن) و در سایزهای مختلف ۲۰۰، ۱۶۰ و ۱۲۵ میلی‌متر است.»
رئیس جهاد کشاورزی گچساران عنوان کرد: «با تکمیل این پروژه، ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی (باغات و زراعت) روستاهای مردان معصوم، ده ناصر و ده خلیفه از دیم به آبی تبدیل خواهد شد.»
عملیات اجرایی این پروژه در چند روز آینده آغاز خواهد شد و عطاءزاده اظهار داشت: «تلاش خواهیم کرد با همت شرکت فرهود سازه بابکان، این پروژه در دهه فجر ۱۴۰۳ به بهره‌برداری برسد.»
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
به نام ده جلیل، به کام تنگ انگشترک
Iran, Islamic Republic of
دشت لیشتر آبرسانی اراضی واگذاری جهاد وکشاورزی قسمت بالای اتوبان گچساران به بهبهان پایین میرعزیر را هم دریابید اینها هم ایرانی هستند
چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

جنگ دوازده‌روزه ایران و اسرائیل، توازن قدرت در خاورمیانه را دگرگون کرد و زمینه‌ساز رقابت ...
تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

در شرایطی که حملات نظامی اسرائیل به غزه، کرانه باختری، لبنان، سوریه و اکنون ایران ادامه ...
طبق طرح جدید مجلس ۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند در نظر گرفته شده است

طبق طرح جدید مجلس ۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند در نظر گرفته شده است

تسنیم نوشت: یک حقوقدان با اشاره به تصویب اولیه طرح "تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم ...
1