تاریخ انتشار
جمعه ۹ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۵۶
کد مطلب : ۴۳۹۶۸۵
کبنا گزارش می‌دهد

دیدار رئیس جمهور با نخبگان کهگیلویه و بویراحمد/ طرح‌های نیمه کاره استان را دریابید/ نخبگان استانی در عرصه‌های ملی دیده شوند /خلاء حضور مدیران اجرایی در مناطق محروم بیداد می‌کند/کهگیلویه و بویراحمد چشم انتظار توازن منطقه‌ای

۲
۱
کبنا ؛مراسم دیدار نخبگان، علما، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جمعی از اقشار مختلف مردم استان کهگیلویه و بویراحمد با سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران برگزار شد.
به گزارش کبنا، دقایقی پیش امروز ( جمعه 9 مهر ماه 1400) مراسم دیدار نخبگان، علما، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جمعی از اقشار مختلف مردم استان کهگیلویه و بویراحمد با سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران در سالن اجتماعات دانشگاه یاسوج برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه شهر یاسوج در این مراسم سخنرانی کرد و اظهار داشت: طرح‌های نیمه تمام زیاد داریم که اگر اعتبارات ویژه گذاشته شود و این طرح‌ها به بهره‌‍برداری برسند. اشتغالزایی ایجاد می‌شود.


وی همچنین این را گفت: دولت حرکت‌های خیلی خوبی را آغاز کرده است. حرکت‌های امیدوار کننده‌ای که ایجاد شده باید به بهترین شکل ادامه پیدا کند. باید در بحث معیشت مردم و گرانی‌ها اقدام خوبی انجام بگیرد.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در حضور آیت الله رئیسی رئیس جمهور گفت: متأسفانه به استعدادها و نیروهای ناب انسانی استان کهگیلویه و بویراحمد توجه نشده و از آنها در مناصب ملی به خوبی استفاده نگردیده است.
 سید نصیر حسینی در بخش دیگری از سخنانش، گفت: کهگیلویه و بویراحمد استان عشایری، ایلی و استانی که بیشترین حضور در جنگ و انتخابات و در میادین انقلاب حضور داشتند.
 وی با اشاره به جمعیت و ویژگی‌های استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در دوران طاغوت ظلم بزرگی به استان شد در طول ۴ دهه انقلاب نظام خدمت کرد و مردم شاکر انقلاب هستند در عرصه‌های مختلف
حرکت‌های ارزشمندی دولت شروع کرده در واکسیناسیون خوب عمل کرده و در کنترل مصالح از جمله سیمان دولت تحسین برانگیز عمل کرده سیمان ۱۰۰ هزار تومان بود اما تا ۳۰ تومان پایین آمده است.
 وی در ادامع گفت: استان ما آنطور که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفته طرح‌ها در سایر مناطق اجرا و در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری می‌رسد اما در استان ما ۱۰ سال و ۲۰ سال به طول می‌انجامد طرح‌هایی کار در تولید و اشتغال نقش دارد.
 امام جمعه یاسوج گفت: اجرای پروژه پاتاوه و دهدشت و اجرای باند دوم آن صدور دستور تکمیل سدهای تنگ سرخ و مارون ۲ که در اشتغال و کشاورزی مؤثر است.
 وی گفت: تکمیل بیمارستان در سی سخت لنده چرام و باشت به همین شکل مانده است که اعتبار ویره ای برای استان نیاز است.
 حسینی گفت: استفاده از نیروهای استان در سطح ملی دولت که ظرفیت‌های خوبی در استان است و باید از آنها استفاده شود احساس می‌کنیم به سرمایه انسانی استان توجه نشده است.
 وی گفت: تأمین اعتبار برای کارهای فرهنگی و مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و فعال سازی شهرک‌های صنعتی کارخانه قند، پتروشیمی دهدشت از دیگر نیازهای استان است.
 نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: کاهش بهره‌های بانکی که تورم و ورشکستی بنگاه‌های تولیدی همه به دلیل بالا بودن نرخ بهره بانک‌ها است لذا به این موضوع توجه کنید.
 امام جمعه یاسوج گفت: قرار دادن مشوق‌هایی برای جمعیت که در بحث مسکن و استخدام بیمه می‌تواند حلال مشکلات باشد زیرا استان به مانند کشور دچار آسیب جمعیتی شده است.
وی افزود: ما به این دولت مردمی امیدوار هستیم و امیدواریم رونق اقتصادی شکل بگیرد.
در این دیدار همسر سردار شهید کشاورز گفت: شهدا رفتند از همه تعلقات دنیوی دل بریدند تا شاهد شکوفایی در همه زمینه‌ها باشیم.

 گشتاسبی با بیان اینکه بانوان همسران خود را برای عزت ایران اسلامی راهی جبهه‌های جنگ کردند، گفت: عرق شرم بر چهره‌ام جاری می‌شود وقتی می‌بینم زنان دیارم طعم فقر و محرومیت را می‌چشند.
 وی با اشاره به اینکه بدون نظر گرفتن نگاه جنسیتی باید از توان و قدرت زنان استفاده کرد، گفت: زنان دیشموک امروز نیاز توجه هستند در این راستا باید کانون‌های مشاوره برای انها در نظرگرفته شود.
 گشتاسبی با بیان اینکه زن محور خانواده است، گفت: زنان استان به مکان‌های ورزشی نیاز دارند، در زمینه بهداشت نیاز مکان‌های بهداشتی و درمانی برای درمان بیماری‌ها وجود دارد.
 وی به هزینه‌های زندگی، فقر و سخت گیری بانک‌ها برای ازدواج جوانان و اینکه از مشکلات است و افزود: به دلیل عدم حمایت‌ها از خانواده کمتر دغدغه‌ای برای فرزند آوری وجود دارد.
 وی گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیت و نخبگان مختلف هستند که می‌توان در عرصه‌های ملی بدون تبعیض و نگاه‌های جنسیتی به آنها توجه داشت.

 فعال دانشجویی و نماینده جهادگرانی دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مقام معظم رهبری فرمودند: استان کهگیلویه و بویراحمد غنی با مردمی فقیر اما مملو از استعداد است.
 وی حوزه گردشگری، صنایع دستی حوزه معادن و نفت گاز را از ظرفیت‌ها دانست و گفت، از ظرفیت‌ها در راستای محرومیت زدایی استفاده نشده است، در دهه‌های گذشته خدمات زیادی ارئه شده است.
 وی افزود: امیدی در دولت شما برای رشد همه استعدادها فراهم شده است بخشی از جمعیت استان از روستاییان تشکیل شده کسانی که خودکفا بودند اما با الگوی های غیر بومی دچار وابستگی شدند.
شایان نادری افزود: به دلیل عدم نگاه دقیق در بعد سیاست گذاری، و زیر ساخت‌های فرهنگی با انبوهی از آسیب‌های اجتماعی مواجه هستیم.
 وی افزود: در دولت شما چشم انتظار توازن منطقه‌ای هستیم و به جای نگاه توسعه‌ی تکنوکراتی از الگوهای منطقه‌ای استفاده شود.
 وی افزود: خلأ مدیریت اجرایی در استان کهگیلویه و بویراحمد احساس می‌شود و درد دل محرومان شنیده نمی‌شود.
 وی به تهیه سند آمایشی استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره داشت و گفت: تدوین سند آمایشی باید توسط دلسوزان استانی در دستور کار قرار گرفته شود.
 مدیرکل ستاد اجرائی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اهتمام دولت برای پویایی جهاد سازندگی قابل تقدیر است اما جهاد با دست اراده مردم تشکیل می‌شود و با بخشنامه و بوروکراسی اداری محقق نمی‌شود.

 نادری فعال جهادی گفت: استان در ۴ حوزه پتانسیل دارد اما این ظرفیت‌ها در راستای محرومیت زدایی به کار نرفته است.
 وی افزود: بخش اعظمی از جمعیت استان را روستائیان تشکیل می‌دهند اما با اجرای الگوی اشتباه و غیربومی روستاهای ما از خودکفایی خارج شده است.
این فعال جهادی گفت: به دلیل عدم زیرساخت‌ها از محرومیت‌های زیادی رنج می‌بریم. در توزیع امکانات عدالت در استان رعایت نشده است دادن عزت حرفه‌ای مشکلات را حل خواهد کرد.
 نادری با ارائه پیشنهادی گفت: احیاء جهاد سازندگی با توجه به طرح جدید وزارت جهاد کشاورزی دلایل انحلال جهاد سازندگی چه بود؟ دولتی بودن و دولتی شدن علت آن بود؟ جهاد با دست و اراده مردم تشکیل گردد و اگر اداری شود بی‌فایده است.


احسان عسکری فعال اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز چند پیشنهاد به آیت‌الله رئیسی برای پویایی اقتصاد در این استان داد و گفت: راه‌اندازی پتروشیمی‌ها و همچنین صنایع پایین دستی در مناطق گرمسیری و راه‌اندازی واحدهای فرآوری فرآورده‌های باغی و کشاورزی در مناطق سردسیری کهگیلویه و بویراحمد یکی از راه‌های توسعه اقتصادی در استان است.
 محدث یکی از نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به دلیل برخی از مشکلات استان اظهار کرد: متاسفانه آمارگرایی بلای جان کهگیلویه و بویراحمد شده است.
 وی با اشاره به بیکاری و بروز آسیب‌های اجتماعی در این استان گفت: طلاق در استان افزایش یافته است از استان‌های مرزی نیستیم اما اکنون در اعتیاد و مواد مخدر وضعیت خوبی نداریم.
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران در جمع بندی این نشست، اظهار داشت: باور من این نیست که همه کسانی که دارای فهم، طرح و ایده بوده حتماً در تهران هستند بسیاری از خرمندان و اندیشمندان در استان‌ها هستند.
 وی گفت: در همین استان افراد صاحب فکری هستند که باید از آن‌ها استفاده کرد.
 رئیسی گفت: مراکز علمی کشور باید نقش ایجاد تحول را ایفا کنند اکنون تاکید می‌کنم که مدیران ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی داشته باشند و با دادن پروژه‌ها به دانشگاه‌ها تحول ایجاد کنند.
 رئیس‌جمهور ادامه داد: کهگیلویه و بویراحمد استانی زر خیز اما محروم است چگونه به این سؤال باید پاسخ داد استان غنی اما غیر برخودار، این دو چطور با هم جمع می‌شوند شاید حلقه مفقوده این است که درست از مسئله و ظرفیت استفاده نشده و به دنبال حل مسئله نبوده‌ایم.
 وی گفت: استانی دارای ظرفیت‌های زیاد کشاورزی، گردشگری، معدنی، دارای ظرفیت گسترده صنعت و نفت و پتروشیمی بوده اگر این ظرفیت‌ها برای این استان وجود دارد باید گفت چرا بیکاری و آسیب‌های اجتماعی مردم را رنج می‌دهد؟
 رئیس جمهور گفت: از شما می‌خواهیم که مطالعات در دانشگاه مبنای کار شود می‌خواهیم سخن از عدالت اثباتی و اجرایی داشته باشیم می‌خواهیم ببینم چگونه دچار روزمرگی نشویم و اجرای عدالت کرد؛ تقسیم ظرفیت‌ها در کشور باید بر اساس آمایش سرزمین باشد و این یکی از راه‌های تحقق عدالت است.
 وی تصریح کرد: در دولت بنا داریم حرکت براساس آمایش سرزمین باشد و توجه عمیق به مسئله عدالت داشته باشیم؛ همچنین رهبری فرمودند هر کار ما باید پیوست عدالت داشته باشد و بنا داریم این امر را اجرا کنیم.
 رئیسی تأکید کرد: گام‌های ما باید علم پایه باشد عدالت محور و براساس مطالعات دقیق باشد تا ظرفیت دقیق سر جای خود باشد که می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند.
 وی ادامه داد: مسئله بانک‌ها یک مشکل است که باید حل کنیم موانع تولید باید رفع شود باید موانع را از جلوی پای تولید کننده و سرمایه‌گذار برداریم قاچاق و واردات بی‌رویه یکی از موانع تولید است.
 رئیس‌جمهور با بیان اینکه ظرفیت استان شما زیاد است، افزود: برنامه‌هایی برای استان داریم در حوزه نفت و گاز و صنعت پتروشیمی باید کار کنیم.
 وی بیان کرد: تکمیل سدها می‌تواند بسیاری از موانع کشاورزی را برطرف کند به همین دلیل تا آخر سال ۱۴۰۱ حداکثر برای تکمیل سدهای استان اقدام خواهد شد.
 رئیسی گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌هاست البته این نیست که اگر پروژه نیاز باشد احداث نشود اما اولویت تکمیل نیمه تمام است.
 رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اگر اقتصاد روستا حل شود شاهد کوچ به شهر نیستیم یادآور شد: اگر اقتصاد روستا فعال شود سود آن به نفع همه است.
 رئیس‌جمهور در بخش دیگری از اظهارات خود در جمع نخبگان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: زیرساخت‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مورد توجه و تاکید است و معتقدم باید جهاد سازندگی احیاء شود و ما به زودی این کار را انجام می‌دهیم.
 وی گفت: جهاد سازندگی ساماندهی به نیروهای جوان برای آباد کردن مناطق محروم می‌شود برخی فکر می‌کردند با ادغام جهاد و کشاورزی می‌توان کارساز شد اما باید بخش جهاد روستا را احیاء کنیم و البته منظور جهاد سازندگی نه در شکل تعاون روستایی است.
 رئیس‌جمهور در خصوص مقابله و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: در آسیب‌های اجتماعی مطالعاتی انجام شده و نمی‌خواهیم کار را از ابتدا شروع کنیم همین مطالعات می‌تواند زمینه حرکت دولت باشد متاسفانه از مسائلی که مردم را بسیار رنج می‌دهد مسئله آسیب‌های اجتماعی است.
 وی به ظرفیت معطل مانده شهرک‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: بخش قابل توجهی از ظرفیت صنعتی و کارخانجات کشور معطل مانده یا تعطیل یا نیمه فعال شده است.
  رئیسی در خصوص کارخانه تعطیل شده قند یاسوج هم گفت: کارها انجام شده و همین روزها فعال می‌شود ۲۰۰ یا ۳۰۰ خانه کارگری اینجا هست از طرفی کارگران هم بیکار هستند هم بی‌خانه، که قابل قبول نیست به هر صورت بخش قابل توجهی از این کارخانه می‌تواند مشکل بیکاری را حل کند.
 وی گفت: این کار جزء اولویت‌هاست راه‌اندازی کارخانجات تعطیل با فعال کردن کارخانه‌های نیمه فعال جزء اولویت‌های ما در دولت است و باید موانع سر راه کارخانجات و شهرک‌های صنعتی که به هر دلیلی از فعالیت بازمانده برطرف شود.
 وی بیان کرد: راه اندازی صنایع تبدیلی جزء تاکیدات است برنامه‌هایی تنظیم شده که در آن به صنایع تبدیلی اشاره شده است.
 رئیسی خاطرنشان کرد: دولت امروز در خدمت مردم است باید کار جمعی را با هم دنبال کنیم با مشارکت مردم کارها پیش می‌رود و ظرفیت مردمی باید پای کار بیاید.
 رئیسی گفت: زنان و دختران از ظرفیت‌های بالایی برخوردار هستند در جاهایی که باید استفاده شوند درنگ نکنیم برای ایجاد نشاط در این قشر احداث فضاهای ورزشی و تفریحی و پارک بانوان در دستور کار قرار گیرد.
 رئیس‌جمهور در خصوص اهمیت صنعت گردشگری و سایر صنایع گفت: صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت مهم در استان فعال شود استان ظرف یک معادن نفت و گاز را دارد که دولت در این خصوص برنامه دارد و بستر و زمینه برای رشد فراهم شود.
 رئیسی در ادامه افزود: عشایر حقیقتاً سرمایه و گنجینه هستند و باید روحیه کار و تلاش در آنها بماند و کشاورزی و دامداری آنها در حوزه بهره‌وری قرار گیرد.
 رئیس‌جمهور یادآور شد: کار زیادی در این ۴۰ ساله انجام شده اما کارهای زیادی هم در پیش داریم.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

بنگرو
Iran, Islamic Republic of
حالا نشون میدادن تا ما نخبه ها و نماینده هامون رو بشناسیم
Iran, Islamic Republic of
انگار که جناب استاد هدایت خواه فخر استان و سرسلسله نخبگان وجود نداشتند.ایشون نگین انگشتر مروارید استان هستند
پارادایم ایلان ماسک-تیلور سوئیفت!

پارادایم ایلان ماسک-تیلور سوئیفت!

چین با بهره‌گیری از جنگ تجاری ترامپ و کاهش جمعیت، جهشی بی‌سابقه در تولیدات فناورانه داشته ...
توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب با تصمیم «شورای‌عالی امنیت ملی»

توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب با تصمیم «شورای‌عالی امنیت ملی»

ابلاغ قانون عفاف و حجاب متوقف شد؟ زمزمه ها و برخی خبرها حکایت از آن دارد که پاسخ به این ...
نگاهی متفاوت به حضور وزیرخارجه در سوریه؛ چرا عراقچی در دمشق به رستوران رفت؟

نگاهی متفاوت به حضور وزیرخارجه در سوریه؛ چرا عراقچی در دمشق به رستوران رفت؟

وزیر خارجه ایران از کاخ حاکمیت در سوریه به بستر جامعه رفت و در کنار مردم نشست. یعنی انتخاب ...
1