تاریخ انتشار
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۵۱
کد مطلب : ۴۳۴۶۲۷
در استرالیا انجام گرفت

(تصاویر) سفر ۵۵۰۰ کیلومتری زن جوان با پای پیاده و پنج شتر

۰
کبنا ؛سوفی ماترسون زن ۳۲ ساله اهل استرالیا تصمیم گرفت سفری حماسی را در سراسر استرالیا آغاز کند و همسفر او نیز چند شتر بودند.
به گزارش کبنا به نقل از فرارو، این زن قبل از اینکه سفر ۵۵۰۰ کیلومتری خود را از غربی‌ترین نقطه استرالیا در خلیج کوسه تا شرقی‌ترین نقطه در خلیج بایرون شروع کند ۵ شتر را برای حمل مایحتاج خود آموزش داد.
سوفی در سال ۲۰۱۶ تصمیم به فاصله گرفتن از کار خود در فیلم و تلویزیون گرفت و به دوشیدن شیر شتر‌ها روی آورد اما در نهایت عشق این حیوانات شد. کاری که قرار بود شش ماه طول بکشید به پنج سال رسید و سرانجام پیاده روی به همراه شتر‌ها را آغاز کرد.
پیاده روی ساحل به ساحل سوفی تقریبا در انزوای کامل صورت گرفت چراکه بسته شدن مرز‌های ایالتی و محدودیت‌های اعمال شده به دلیل شیوع کرونا باعث شد او در مسیری ۷۰۰ کیلومتری هیچ فردی را ملاقات نکند.
وی می‌گوید: در این سفر چالش برانگیز پستی و بلندی‌های زیادی وجود داشت. یادم هست در یک مرحله فقط نشسته بودم و گریه می‌کردم. انزوا و فشار روی حیوانات در بعضی مواقع طاقت فرسا بود. با این وجود، اوج‌ها بیش از چالش‌ها بود. من فقط دوست داشتم آنجا تنها باشم و چشم انداز‌ها را ببینم.
در این سفر روزِ سوفی از ساعت ۵:۳۰ صبح با برپایی آتش و صبحانه آغاز می‌شود، در حالی که شتر‌ها به مدت یک ساعت می‌چرند و روند جمع شدن آن‌ها و جمع آوری وسایل نیز یک ساعت به طول می‌انجامد.
این زن معمولا روزی ۱۸ کیلومتر با شتر‌ها پیاده روی می‌کند و قصد دارد تا نوامبر سال جاری خود را به خلیج بایرون برساند.
























 
نام شما

آدرس ايميل شما

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

 در حالی که مطالعات استراتژیک درباره تبعات انتقال آب کارون بر خوزستان هنوز تهیه نشده ...
انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

رجانیوز با انتشار تصویری از فرحناز قلاسی معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ...
1