تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۵۰
کد مطلب : ۴۳۲۰۴۵
کبنا گزارش می‌دهد

اعتراض شدید کارگران کارخانه قند یاسوج از مسئولان بانک تجارت ( + فیلم و عکس )

۱
کبنا ؛کارگران کارخانه قند یاسوج به منظور مطالبه حق و حقوق خود، برای چندمین بار در جلوی بانک تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند و خواستار حق و حقوق خودشان شدند.
به گزارش کبنا، چند سالی بود که بزرگترین کارخانه صنعتی یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در سایه سوء مدیریت و بی‌توجه به غارت رفته بود و با ورود دستگاه قضا و سایر دستگاه‌های نظارتی این کارخانه به بیت المال برگشت. بیش از 100 کارگر از نان خوردن افتاده است. آنها هنوز که هنوز است، در بلاتکلیفی به سر می‌برند، نه حقوقی دارند، نه شغلی، و شرایط بد اقتصادی این روزها نیز بر آنها فشار می‌‍آورد.
کارگران کارخانه قند یاسوج از مسئولان بانک تجارت که در پس گیری کارخانه و راه‌اندازی مجدد آن تعلل می‌کنند، امروز به شدت گلایه می‌کردند.
    
فیلم ) اعتراض و انتقاد شدید کارگران کارخانه قند یاسوج از مسئولان بانک تجارت
نام شما

آدرس ايميل شما

فرهنگی از دنا
Iran, Islamic Republic of
درود بر آقای نگین تاجی ریاست محترم دادگستری استان،جناب آقای ملک حسینی دادستان محترم وصدیق مرکز استان که همواره پیگیر این موضوع بودند.بی انصافی است اگر یادی نکنیم از اقدامات وتلاش های حاج آقای مزارعی ریاست محترم سابق دادگستری و جناب کرمی دادستان محترم سابق وهمه نیروهای امنیتی وسربازان گمنام امام زمان ،خدا پشت و پناه همه تون باد.همچنین قضات دیگر مرتبط بااین پرونده.
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
از گوگل برای تغییر نام خلیج فارس شکایت کنید

از گوگل برای تغییر نام خلیج فارس شکایت کنید

یک فعال سیاسی و عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت در پستی در شبکه ایکس (توئیتر) به وزیر امور ...
فایل های مرتبط
1