تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۲۳
کد مطلب : ۴۳۰۲۵۲
کبنا گزارش می‌دهد؛

سجده بر خاک و کاشت نهال در «سرفاریاب» (+فیلم)

۰
کبنا ؛ 
درخت نماد آبادانی و مظهر زندگی است؛ درختان به دلیل خدمتی که به اکوسیستم ارائه می‌دهند یکی از ارزشمندترین موجودات زنده در جهان هستند،  متاسفانه طی سال‌های متمادی به مسئله محیط‌ زیست بی‌اعتنایی شده است از طرفی دوستداران طبیعت به پاسداری از آن توجه نشان داده‌اند. سواد زیست‌­محیطی هر فرد، از طریق احترام گذاشتن به طبیعت و احساس مسئولیت نسبت به حفظ آن تعیین می‌شود.
به گزارش کبنا نیوز، جمعه (10 بهمن‌ماه) بیش از 500 نفر از فعالان و دوستدارن محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد در طرح «انقلاب سبز زاگرس» با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به کاشت حدود 10 هزار نهال بلوط و بادام در منطقه حفاظت شده «قرق» سرفاریاب شهرستان چرام اقدام کردند.
همچنین در این طرح از خانواده شهید «البرز زارعی» و دوستداران طبیعت که برای اطفای آتش‌سوزی‌های سریالی به منطقه رفته بودند با اهدای تندیس تجلیل شد.
https://www.kebnanews.ir/images/docs/files/000430/nf00430252-1.jpg
بنا بر این گزارش، گروه‌های کوهنوردی شهید کاظم‌پور، توکا، بلادشاپور، پیرزال، میلک، ساورز، انجمن خوشنویسان بلادشاپور، طبیعت دوستان سوق، بهبهان و دهدشت در راستای احیای جنگل‌ سرفاریاب شرکت کردند.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1