تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۰۵
کد مطلب : ۴۲۹۲۹۸
امروز دوشنبه ۱۵ دی؛

پیکر آیت‌الله مصباح یزدی در حرم حضرت معصومه(س) آرام گرفت + تصاویر

۰
کبنا ؛پیکر مرحوم آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی پس از تشییع در تهران، مشهد و قم امروز در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها برای همیشه آرام گرفت.
به گزارش کبنا به نقل از خبرگزاری حوزه، امروز دوشنبه ۱۵ دی در مراسم تشییع آیت‌الله مصباح یزدی خیابان‌های مصلای قدس قم منتهی به حرم حضرت معصومه(س) مملو از جمعیت بود، در حالی که برای حضور مردم هیچ دعوتی نشده بود اما مردم خودجوش حضور پیدا کردند به طوری که در کوچه‌های اطراف خیابان شهدا و آیت‌الله مرعشی و بهار جای خالی مشاهد نمی‌شد.

بیشتر بخوانید:
آیت‌الله مصباح یزدی درگذشت 


مردم انقلابی قم ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی، دوشادوش علما،‌ شخصیت‌های طراز اول حوزه علمیه، اساتید و طلاب با حضور گسترده خود، پیکر آیت‌الله مصباح یزدی را در حالی که  شعار می‌دادند «یا زهراء یا حسین»، «عبد خدا نزد خدا می‌رود، نزد امام و شهدا می‌رود»، «کبوتر حوزه شکسته پرش، ز داغ او گریه کند رهبرش» را از مصلای قدس تا حرم مطهر بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه(س) بدرقه کردند.
پیکر پاک این فقیه صمدانی بعد از اقامه نماز توسط آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی در جوار قبر آیت‌الله العظمی بهجت در این بارگاه نورانی و ملکوتی برای همیشه آرام گرفت.
به گزارش کبنا، آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی از روز شنبه (۶ دی ماه) به علت وخامت بیشتر بیماری گوارشی در بیمارستانی در تهران بستری شده بود که عصر جمعه (12 دی‌ماه)، در سن ۸۵ سالگی در گذشت.

عکس؛ مزار آیت‌الله مصباح در حرم حضرت معصومه(س)


 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
بازکرونا را ازقم استارت زدند
Ali and Mohammad
Iran, Islamic Republic of
حاصلی به بار نخواهد داشت.
یک مقام کارگری: اگر سبد معیشت ۲۳ میلیونی ملاک باشد، حداقل حقوق کارگران به ۱۴ میلیون خواهد رسید؛ این یعنی فاجعه

یک مقام کارگری: اگر سبد معیشت ۲۳ میلیونی ملاک باشد، حداقل حقوق کارگران به ۱۴ میلیون خواهد رسید؛ این یعنی فاجعه

علی مقدسی زاده (رئیس هیات مدیره کانون شوراهای اسلامی کار خراسان جنوبی) در اظهارنظری پیرامون ...
تحول بزرگ در بازارهای مالی خلیج فارس/ قطر و کویت، 2 عضو جدید باشگاه توسعه‌یافته‌ها؛ امارات در صف انتظار

تحول بزرگ در بازارهای مالی خلیج فارس/ قطر و کویت، 2 عضو جدید باشگاه توسعه‌یافته‌ها؛ امارات در صف انتظار

بانک سرمایه‌گذاری جی‌پی مورگان چیس، قطر و کویت را به‌عنوان بازارهای توسعه‌یافته دسته‌بندی ...
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
1