تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۴۵
کد مطلب : ۴۰۳۷۹۱
همزمان با روز جهانی غذا

برپایی ایستگاه مشاوره تغذیه در دهدشت/63 درصد «کهگیلویه» اضافه وزن دارند(+تصاویر)

۰
کبنا ؛همزمان با روز جهانی غذا،شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه اقدام به برپایی ایستگاه مشاوره تغذیه در میدان مرکزی شهردهدشت کردند.
مسئول غذا دارو شهرستان کهگیلویه درگفتگو با کبنا اظهار کرد:متاسفانه طبق آخرین آمار 63 درصد مردم کهگیلویه اضافه وزن دارند.
باستان با اشاره به شعار روز جهانی غذا و ضرورت اصلاح الگوی تغذیه عنوان کرد:مصرف روغن در ایران 11 برابر متسوط جهانی است ، مصرف قند و شکر ایران نیز 6 برایر متوسط جهانی و همچنین مصرف نمک 2 تا 3 برابر بیش از مصرف جهانی است که این الگوهای غلط غذایی سبب افزایش بیماری های غیر واگیردار از جمله بیماری های قلبی عروقی،فشار خون و ...بین ایرانی ها شده است.
وی ادامه داد:اگر چه عده ای چربی مصرف نمی کنند ولی انرژی اضافه ناشی از مصرف زیاد نان و غلات در بدن این افراد  تبدیل به چربی می شود.
باستان افزود:یک ایرانی در طول سال 165 کیلوگرم نان مصرف می کند در حالی که میزان مصرف سالانه نان برای یک اروپایی 35 کیلوگرم است.
وی مصرف کم چربی ،قند شکر،نمک را توصیه کرد و حذف وعده های غذایی و یا گروه غذایی خاصی را مضر دانست و گفت:مصرف لبنیات کم چرب،میوه وسبزیجات بین وعده های غذایی و همچنین غذاهای دریایی توصیه می شود.
به گزارش کبنا از دهدشت ،در این ایستگاه سلامت قد،وزن و شاخص توده بدنی یا همان بی ام آی نرمال مردم اندازه گیری شد و توصیه های غذایی نیز به آن ها ارائه شد.
شاخص توده بدنی را می توان با تقسیم وزن بر توان دوم قد محاسبه کرد که اگر عددی بین 18 تا 24.9 باشد، می توان گفت وزن نرمال است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
کبنا چرا اینقد میترسی نظرات بذاری
طلوع دوباره یورو هم‌زمان با عقب‌نشینی دلار؛ ارز اروپایی در آستانه رکوردشکنی 8 ساله

طلوع دوباره یورو هم‌زمان با عقب‌نشینی دلار؛ ارز اروپایی در آستانه رکوردشکنی 8 ساله

 یورو در ژوئن بیش از 3 درصد رشد داشته است که ششمین ماه پیشروی آن به حساب می‌آید. قدرت ...
قمار بزرگ آمریکا؛ آیا ترامپ می‌تواند صلح را به خاورمیانه بازگرداند؟

قمار بزرگ آمریکا؛ آیا ترامپ می‌تواند صلح را به خاورمیانه بازگرداند؟

 هفته‌نامه اکونومیست در تازه‌ترین سرمقاله خود تحلیل می‌کند که رئیس‌جمهوری آمریکا باید ...
انهدام ۱۷ پهپاد پیشرفته هرمس و هرون اسرائیل در غرب ‌ایران با سامانه مجید

انهدام ۱۷ پهپاد پیشرفته هرمس و هرون اسرائیل در غرب ‌ایران با سامانه مجید

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا از سرنگونی ۱۷ پهپاد متخاصم در غرب کشور توسط ارتش جمهوری ...
1