تاریخ انتشار
جمعه ۱۶ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۰۰
کد مطلب : ۴۵۶۶۶۴
یادداشت

جامعه تحول خواه ایران از نگاه شهروند

۰
مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین کبنانیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.
جامعه تحول خواه ایران از نگاه شهروند
کبنا ؛« تحول­‌خواهی» مهم­ترین خصوصیت تغییرات است.جامعه ایران امروزه بیش از پیش تحول­‌خواه شده است و این ظرفیت مهمی برای انجام برنامه‌­های توسعه‌­ای در کشور است. اما در کنار این شجاعت اجتماعی و مطالبه­‌گری نوعی ترس از توسعه و تغییر نیز مشاهده می‌­شود.
در جوامع توسعه‌­یافته اصل بر تغییر و توسعه است ولی در جامعه ایران تغییر تنها در شرایط خاص وقتی فشار اجتماعی زیاد می­‌شود به ضرورت و یا به عنوان تاکتیک رخ می‌­دهد.
نهادینه نشدن تغییرات مثبت در جامعه ایران حداقل بر مبنای قانون اساسی کشور و حتی گاه حرکت در مسیری متفاوت با آن، باعث شده است جامعه آنها را گذرا و موقتی ببیندپویایی و تلاش خستگی‌­ناپذیر جامعه ایرانی برای دستیابی به گم شده خود، یعنی امنیت، آزادی، پیشرفت و معنویت از امیدهای من است. این تلاش‌­ها همراه با شجاعت و ترس است. ترس یک واکنش است ولی شجاعت یک انتخاب است.
تغییر، شجاعت لازم دارد سیاست­گذاران سیاسی و اجتماعی باید به این، به عنوان یک ظرفیت نگاه کنند و زمینه‌­های مشارکت آنها را فراهم کنند.
فقر گسترده که منجر به محرومیت از امکانات اولیه رفاه و سلامت می­‌شود و فساد اداری و مالی که نه تنها ضد عدالت  و جامعه ایرانی است، بلکه منجر به کنار زدن شایستگان و معامله پست‌ها در ازای توصیه­‌ها و سفارش‌ها و در نتیجه گسترش یاس و ناامیدی اجتماعی می‌­شود و جابه‌جایی شایستگان (متخصصان متعهد مسئولیت­‌پذیر) را با مشکل مواجه می­‌سازد.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1