تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۵۸
کد مطلب : ۴۹۹۴۸۱
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا؛

چیزی برای مذاکره بعدی با ایران نداریم / ایران دو گزینه پیش رو دارد!

۰
آمریکا: چیزی برای مذاکره بعدی با ایران نداریم / ایران دو گزینه پیش رو دارد!
کبنا ؛معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه‌شنبه تایید کرد که مذاکرات با ایران همچنان در حال پیشرفت است.
به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، «توماس پیگوت» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره مذاکرات غیرمستقیم با ایران گفت: «ما در حال حاضر چیزی برای اعلام درباره دور بعدی مذاکرات نداریم. آنچه می‌توانم بگویم این است که رئیس‌جمهور چند ساعت پیش در سخنرانی خود به این موضوع اشاره کرد و گفت که اکنون زمان تصمیم‌گیری برای ایران است.»
وی مدعی شد: «برای ایران مسیری به‌سوی شکوفایی وجود دارد. رئیس‌جمهور می‌خواهد کل منطقه در مسیر پیشرفت قرار گیرد. او همچنین به‌روشنی گفته است که ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد اما در این مسیر، دو گزینه پیش روی ایران قرار دارد: یک گزینه خوب و یک گزینه بد.»
پیگوت در انتها گفت: «بنابراین رئیس‌جمهور موضع ما را مشخص کرده، اولویت‌ها را روشن ساخته و هدف نهایی را بیان کرده است. فعلا اطلاعات بیشتری برای اضافه کردن ندارم.»
برچسب ها :
نام شما

آدرس ايميل شما

از گوگل برای تغییر نام خلیج فارس شکایت کنید

از گوگل برای تغییر نام خلیج فارس شکایت کنید

یک فعال سیاسی و عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت در پستی در شبکه ایکس (توئیتر) به وزیر امور ...
چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

در بحث موشکی من با خلع سلاح ایران موافق نیستم، اما به هر حال، باید در این زمینه، به توافقی ...
ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ باید نشان دهد که می‌تواند به توافقی بهتر از آنچه که بهم زد، با تهران دست یابد.
1