کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد

شادی با یخچال خالی و مهریه‌های سنگین محقق نمی‌شود

14 ارديبهشت 1404 ساعت 10:54

نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور حجت‌الاسلام حمزه پیش‌قدم برگزار شد. دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در این نشست با اشاره به آموزه‌های دینی، شادی را بخشی جدایی‌ناپذیر از هویت جامعه اسلامی دانست و بر اهمیت ایجاد شادی‌های پایدار و ریشه‌دار در جامعه تأکید کرد. وی همچنین نقش کمیته امداد در دستگیری از نیازمندان و ایجاد شادی حقیقی در جامعه را ستود و از مسئولان فرهنگی کشور خواست به جای برگزاری جشن‌های سطحی، به رفع مشکلات معیشتی مردم توجه کنند.


نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور حجت‌الاسلام حمزه پیش‌قدم، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، برگزار شد.
به گزارش کبنا نیوز، حجت‌الاسلام پیش‌قدم در این نشست با اشاره به آموزه‌های دینی، شادی را بخشی جدایی‌ناپذیر از هویت جامعه اسلامی دانست و گفت: «بر اساس فرمایش امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام، بخشی از عمر انسان باید به نشاط و خوشی‌های حلال اختصاص یابد. همان‌طور که عبادت و حساب‌رسی در زندگی مؤمنانه اهمیت دارد و به رشد و تعالی انسان کمک می‌کند، شاد زیستن نیز از ضروریات فطری انسان‌هاست.»
وی افزود: «شادی از دیدگاه اسلام و عقل، احساسی درونی است که با تحقق آن، رضایت انسان به دست می‌آید. برترین نوع شادی آن است که در مسیر عقلانیت و دین قرار گیرد؛ شادی‌ای که علاوه بر رضایتمندی فرد، رضایت جامعه و در نهایت رضایت خداوند متعال را نیز در پی داشته باشد.»
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش کمیته امداد در ایجاد شادی‌های پایدار گفت: «دستگیری از نیازمندان و یتیمان، اگر با نیت قرب الهی انجام شود، علاوه بر ایجاد شادی درونی برای فرد، می‌تواند خانواده‌ها و حتی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد. کمک به دیگران نه تنها به روح انسان آرامش می‌بخشد، بلکه از نظر اجتماعی نیز ارزشمند است و در نهایت نوعی معامله با خداوند به شمار می‌رود. این نوع شادی برای جامعه ضروری است.»
حجت‌الاسلام پیش‌قدم با انتقاد از برخی جشن‌های خیابانی و شادی‌های مقطعی که هزینه‌های سنگینی به جامعه تحمیل می‌کنند، اظهار داشت: «شادی در جامعه ایرانی ریشه‌دار است و این شادی‌ها در مناسبت‌های دینی مانند اعیاد اسلامی، ولادت‌ها، دهه کرامت و هفته وحدت و همچنین جشن‌های ملی نظیر نوروز باستانی، شب یلدا و سیزده‌به‌در مشاهده می‌شود. افزون بر این، برخی آیین‌های محلی نیز به رسوم بومی طوایف بازمی‌گردند. با این حال، آنچه جامعه ما به آن نیاز دارد، شادی‌های پایدار و ریشه‌دار است، نه شادی‌های زودگذری که فضای جامعه را از هدف اصلی منحرف می‌سازند.»
وی با اشاره به وضعیت اقتصادی مردم و تأثیر آن بر شادی اجتماعی گفت: «جوانی که به دلیل گرانی سکه و مهریه در زندان است یا دختری که قادر به خرید جهیزیه نیست، چگونه می‌تواند در جشن‌های شادی شرکت کند؟ کارمندی که برای تأمین زندگی مجبور است دو شغل داشته باشد یا مادری که به جای تربیت فرزند، ساعت‌ها کار می‌کند، چه سهمی از شادی واقعی دارد؟ همچنین بازنشسته‌ای که به دلیل شرمساری از یخچال خالی توان پذیرایی از فرزندان خود را ندارد، چگونه می‌تواند شادی را تجربه کند؟ شادی‌های سطحی نمی‌توانند بار غم و اندوه این افراد را کاهش دهند.»
حجت‌الاسلام پیش‌قدم در پایان خطاب به مسئولان فرهنگی کشور گفت: «اگر واقعاً به دنبال شادی مردم هستید، این مسیر از بهبود وضعیت معیشتی مردم می‌گذرد، نه از برگزاری جشن‌های خیابانی. جشن واقعی، جشن ازدواج آسان فرزندان مردم است، نه مراسم‌هایی که جز شکاف طبقاتی و حسرت، چیزی به همراه ندارند.»
شایان ذکر است که در پایان این نشست، احکام ریاست شورای امر به معروف و نهی از منکر کمیته امداد استان، جانشین و دبیر شورا توسط دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، به ترتیب به مدیرکل، قائم‌مقام و معاون فرهنگی کمیته امداد استان اهدا شد.


کد مطلب: 499046

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/499046/شادی-یخچال-خالی-مهریه-های-سنگین-محقق-نمی-شود

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1