تاریخ انتشار
دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۹
کد مطلب : ۴۹۶۳۷۴
قالیباف در دیدار رئیس مجلس لبنان:

تصمیم دولت لبنان برای قطع پرواز بین ایران و بیروت تحت تاثیر آمریکا است؛ این مسأله باید مرتفع شود / آمریکایی‌ها برای ما و سوریه و خاورمیانه برنامه دارند / رژیم صهیونیستی هم دست از جنایات خود برنداشته؛ الان ۵ نقطه لبنان را تخلیه نکرده‌اند و بمباران را ادامه می‌دهند

۰
تصمیم دولت لبنان برای قطع پرواز بین ایران و بیروت تحت تاثیر آمریکا است؛ این مسأله باید مرتفع شود / آمریکایی‌ها برای ما و سوریه و خاورمیانه برنامه دارند / رژیم صهیونیستی هم دست از جنایات خود برنداشته؛ الان ۵ نقطه لبنان را تخلیه نکرده‌اند و بمباران را ادامه می‌دهند
کبنا ؛در دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی ایران با رئیس مجلس لبنان، تأکید شد که مقاومت نقش اساسی در حفظ امنیت لبنان دارد و تشکیلات مردمی مقاومت ثابت کرده است که برای امنیت کشور خود تلاش می‌کند.
به گزارش کبنا نیوز، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، که در سفر رسمی به بیروت حضور داشت، عصر روز یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳، با نبیه بری، رئیس مجلس لبنان، دیدار و گفت‌وگو کرد.
قالیباف در این دیدار ضمن تبریک به رئیس مجلس لبنان به‌خاطر اقدامات مؤثر در راستای ثبات لبنان، برگزاری انتخابات و حمایت‌های لبنان از جبهه مقاومت، گفت: «مردم لبنان نشان دادند که با تمام توان در مقابل تهدیدات مقاومت کرده‌اند و این مسئله به‌وضوح در نبرد با داعش و رژیم صهیونیستی اثبات شده است.»
رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در ادامه افزود: «ما در جمهوری اسلامی ایران حمایت خود را از اجماع‌های داخلی لبنان و تصمیمات شما در راستای منافع ملی لبنان اعلام می‌کنیم.»
قالیباف همچنین به دیدار خود با رئیس‌جمهور لبنان اشاره کرد و گفت: «در این دیدار به‌صراحت اعلام کردم که حزب‌الله جزء لاینفک امنیت و قدرت ملی لبنان است.»
وی سپس به اقدام دولت لبنان در قطع پروازهای مستقیم میان ایران و بیروت اشاره کرد و این تصمیم را تحت تأثیر فشارهای ایالات متحده دانست و افزود: «آمریکا و رژیم صهیونیستی برای منطقه برنامه‌هایی دارند و باید نسبت به اقدامات خود پاسخگو باشند. رژیم صهیونیستی نیز همچنان به جنایات خود در لبنان ادامه می‌دهد.»
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت مقاومت در تأمین امنیت لبنان گفت: «مقاومت به‌عنوان یک تشکیلات مردمی در راستای حفظ امنیت لبنان عمل کرده و این امر در نبرد با داعش و رژیم صهیونیستی ثابت شده است.»
 تصمیم دولت لبنان برای قطع پرواز بین ایران و بیروت تحت تاثیر آمریکا است؛ این مسأله باید مرتفع شود / آمریکایی‌ها برای ما و سوریه و خاورمیانه برنامه دارند / رژیم صهیونیستی هم دست از جنایات خود برنداشته؛ الان ۵ نقطه لبنان را تخلیه نکرده‌اند و بمباران را ادامه می‌دهندوی همچنین به تشییع باشکوه پیکر شهدای مقاومت اشاره کرد و افزود: «این مراسم نقطه‌عطفی از عظمت شیعه و نشان‌دهنده روح و قدرت نصرالله و مقاومت بود.»
در ادامه، نبیه بری، رئیس مجلس لبنان، ضمن تشکر از حضور قالیباف و هیئت ایرانی در مراسم تشییع پیکر شهدای مقاومت، گفت: «پس از شهادت سید حسن نصرالله، گویی نیمه‌ای از من از دست رفته است. حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع نشان‌دهنده ارتباط عمیق و مستحکم مردم لبنان با مقاومت است. بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در این مراسم حضور یافتند که معادل بیش از ۲۶ درصد جمعیت لبنان است.»
بری تأکید کرد: «مردم لبنان قدردان کسانی هستند که در برابر داعش و رژیم صهیونیستی از لبنان دفاع کرده‌اند و مقاومت جزئی لاینفک از لبنان است.»
رئیس مجلس لبنان همچنین به لزوم وحدت داخلی لبنان و ضرورت استفاده از همه ابزارها برای استیفای حقوق لبنان در برابر دشمنان اشاره کرد و افزود: «در نشست سه‌جانبه با رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان تأکید کردم که باید از هر ابزار ممکن، از جمله مقاومت، برای عقب‌راندن دشمن اسرائیلی استفاده کرد.»
نبیه بری در پایان به سخنان امام موسی صدر اشاره کرد و گفت: «بهترین راه برای ایجاد وحدت ملی در لبنان، مقاومت است.»
نام شما

آدرس ايميل شما

یک مقام کارگری: اگر سبد معیشت ۲۳ میلیونی ملاک باشد، حداقل حقوق کارگران به ۱۴ میلیون خواهد رسید؛ این یعنی فاجعه

یک مقام کارگری: اگر سبد معیشت ۲۳ میلیونی ملاک باشد، حداقل حقوق کارگران به ۱۴ میلیون خواهد رسید؛ این یعنی فاجعه

علی مقدسی زاده (رئیس هیات مدیره کانون شوراهای اسلامی کار خراسان جنوبی) در اظهارنظری پیرامون ...
تحول بزرگ در بازارهای مالی خلیج فارس/ قطر و کویت، 2 عضو جدید باشگاه توسعه‌یافته‌ها؛ امارات در صف انتظار

تحول بزرگ در بازارهای مالی خلیج فارس/ قطر و کویت، 2 عضو جدید باشگاه توسعه‌یافته‌ها؛ امارات در صف انتظار

بانک سرمایه‌گذاری جی‌پی مورگان چیس، قطر و کویت را به‌عنوان بازارهای توسعه‌یافته دسته‌بندی ...
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
1