تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۵۵
کد مطلب : ۴۶۷۱۱۸
رویترز:

۶ میلیارد دلار دارایی ایران به بانک های دوحه منتقل شد

۱
۰
رویترز: ۶ میلیارد دلار دارایی ایران به بانک های دوحه منتقل شد
کبنا ؛ یک منبع آگاه قطری دقایقی پیش در گفت و گو با خبرگزاری رویترز از انتقال دارایی های ایران به ارزش ۶ میلیارد دلار از کره جنوبی به حساب های بانکی در دوحه خبر داد.
به گزارش کبنا، رویترز به نقل از این منبع آگاه نوشت که یک فروند هواپیمای قطری از صبح امروز در ایران آماده انتقال پنج زندانی آمریکایی و دو عضو خانواده آنها به دوحه است.
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه امروز درخصوص تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا گفت: روند اجرای توافق میان دو طرف در دو موضوع رفع انسداد مالی دارایی‌های ایران در کره جنوبی و تبادل زندانیان گام به گام و با سرعت مطلوبی پیش رفته و امیدواریم که امروز شاهد وصول دارایی‌های خود از کره جنوبی باشیم.
وی افزود: بر همین اساس است که در همین روز تبادل زندانیان هم انجام می‌شود و ۵ زندانی شهروند ایرانی از زندان های آمریکا آزاد می‌شوند. البته ۲ نفر از این تعداد به ایران باز خواهند گشت و یک نفر هم به کشور ثالثی نزد خانواده‌ خود می‌رود و ۲ نفر دیگر هم اظهار تمایل کرده اند که در آمریکا همچنان حضور داشته باشند و متقابلا ۵ زندانی هم به آمریکا تحویل داده خواهند شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

کمال
Iran, Islamic Republic of
توبگو۶۰۰میلیارد..ترب منش نیسه...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1