تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۰۸
کد مطلب : ۴۶۲۴۰۸
رئیس اورژانس 115 کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

سه کشته و چهار مصدوم در سوانح رانندگی کهگیلویه و بویراحمد

۱
سه کشته و چهار مصدوم در سوانح رانندگی کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛رئیس اورژانس و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲حادثه رانندگی در این استان سه کشته و چهار زخمی بر جا گذاشت.
جهان بخش وحدت نژاد اظهار داشت: نخستین حادثه رانندگی امروز ساعت ۱۶ و ۱۵ دقیقه ظهر به مرکز اورژانس اعلام شد که در این سانحه خودروی جک اس فایو با رانا برخورد کرد.
وی افزود: بلافاصله پس از گزارش این حادثه، امدادگران پایگاه اورژانس پاتاوه به محل حادثه واقع در حوالی روستای کره اعزام شدند.
رئیس اورژانس و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این تصادف ۲ نفر در دم کشته و ۲ نفر مصدوم شدند که زخمی‌ها به بیمارستان شهید شهید جلیل یاسوج منتقل شدند.
وی تأکید کرد: حادثه دوم‌امشب به مرکز پیام چرام اعلام شد که بلافاصله امدادگران پایگاه چرام و شماره یک شهری دهدشت به محل حادثه واقع در حوالی چرام روبه روی چشمه بلقیس اعزام شدند.
وی افزود: در این حادثه خودروی پژو ۴۰۵ برخورد می‌کند و با موتورسیکلت سه مصدوم برجای گذاشت.
وحدت نژاد ابراز کرد: پایگاه شهری چرام و شماره ۱ شهری دهدشت به محل حادثه اعزام شدند و ۲ مصدوم سرنشین موتورسیکلت که آسیب‌های زیادی داشتند متأسفانه یکی از مصدومین فوت کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1