تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۰۷
کد مطلب : ۴۵۹۷۰۳

کنایه زیدآبادی به «کیهان»؛ از این به‌بعد سعودی‌ها را نوکران بی‌جیره و مواجب آمریکا نخوانید!

۲
۰
کنایه زیدآبادی به «کیهان»؛ از این به‌بعد سعودی‌ها را نوکران بی‌جیره و مواجب آمریکا نخوانید!
کبنا ؛
کیهان از این به بعد به جای خطاب کردن سعودی‌ها با عناوین و القابی مثل: نوکران بی‌جیره و مواجب آمریکا، سگ‌های دست‌آموز صهیونیست‌ها، پدر تروریسم داعش، آدمکشان حرفه‌ای و.....باید آنها را خادمین حرمین شرفین بنامد!
به گزارش کبنا و به نقل از اعتماد، احمد زیدآبادی، تحلیلگر مسائل سیاسی در کانال تلگرامی خود در مطلبی با عنوان «ماتم؟» نوشت: مدیر مسئول کیهان با اشاره به توافق ایران و عربستان برای عادی‌سازی روابط دوجانبه خطاب به اصلاح‌طلبان نوشته است: «چرا شما ماتم گرفته اید!»
من که گمان نمی‌کنم ماجرای عادی‌سازی رابطه با سعودی‌ها برای جماعت اصلاح‌طلب جای هیچگونه ماتم داشته باشد. از قضا آنکه باید ماتم بگیرد خود کیهان است؛ چون که از این به بعد به جای خطاب کردن سعودی‌ها با عناوین و القابی مثل: نوکران بی‌جیره و مواجب آمریکا، سگ‌های دست‌آموز صهیونیست‌ها، پدر تروریسم داعش، آدمکشان حرفه‌ای و.....باید آنها را خادمین حرمین شرفین بنامد!
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
ای رحمت بر رفتگانت ، میر کیهان سیاسی نیست بلکه نادان و کم سواد فقط حرف
Iran, Islamic Republic of
خفه شو
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1