تاریخ انتشار
چهارشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۰
کد مطلب : ۴۵۰۷۸۲
کبنا گزارش می‌دهد

سفر رئیس سازمان امور عشایر به کهگیلویه و بویراحمد

۰
سفر رئیس سازمان امور عشایر به کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛رئیس سازمان امور عشایر کشور از افزایش اعتبارات عشایر استان از محل سفر رئیس جمهور به استان خبر داد.
به گزارش کبنا، عباس پاپی‌نژاد رئیس سازمان امور عشایر کشور که برای یک سفر دو روزه به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده با حضور در گلزار شهدای استان به مقام شامخ شهدای ادای احترام کرد.
  رئیس سازمان امور عشایر کشور سپس با حضور در ستاد مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیش‌بینی فعالیت سامانه موسمی گفت: سیل سال ۹۶ و ۹۸ استان خوزستان به خوبی مدیریت شد.
 وی با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی لازم به عشایر انجام شود، گفت: با توجه به ورود سامانه بارشی به جو استان اسکان موقت برای عشایر پیش‌بینی شود.                                                                              
وی همچنین خواستار انتقال عشایر و دام آنها به مکان‌های امن شد و گفت: کار انتقال زنان باردار به مکان‌های امن صورت گیرد.
 پاپی‌زاده در ادامه با اشاره به تلاش مدیریتی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از نزدیک شاهد تلاش‌های استاندار برای پیگیری اعتبارات سفر سال گذشته رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد بودم.
 رئیس سازمان امور عشایر کشور عنوان کرد: با پیگیری‌های استاندار ۸۰۰ میلیارد تومان به اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان اضافه و اعتبارات به دو هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
 پاپی‌زاده با اشاره به اختصاص ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبارات ملی به امور عشایر استان گفت: ۲۵۰ میلیارد تومان از متمم سفر رئیس جمهور به امور عشایر اختصاص داده شد و امسال حرکت جدی و متفاوتی برای عشایر انجام خواهیم داد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1