تاریخ انتشار
سه شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۵۸
کد مطلب : ۴۴۷۳۶۵
گرانی سابق، بی‌عرضگی و بی‌غیرتی مسئولان بود، ولی امروز امتحان الهی است

متلک‌های روزنامه جمهوری اسلامی به نواصولگرایان!

۰
متلک‌های جمهوری اسلامی به نواصولگرایان!
کبنا ؛روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: ما مردم کوچه و خیابان این روز‌ها به خوبی حس می‌کنیم که همان کاری که در دولت قبلی در تراز کفر ابلیس سند می‌خورد، امروز عین حقیقت معنا می‌شود.
گرانی سابق، بی‌عرضگی و بی‌غیرتی مسئولان بود، ولی امروز امتحان الهی است و بستری برای تربیت انسان و تزکیه نفوس!
از آن جناح اگر کسی با چمدان از هواپیما پیاده می‌شد، آستین‌هایش را بادبان می‌کردند و کوس رسوایی به آسمان برمی‌خاست و امروز آن را به هزار توجیه، موجه‌سازی می‌کنند و تازه می‌شود دام دشمن تا مردم متوجه خدمات دولت سیزدهم نشوند!
مجلسِ سابق باشد، روی منبر برایش داد می‌زنند و رگ گردن کلفت می‌کنند که «آی مجلس شورای اسلامی! آدم باش»، اما مجلس که نو شد، همه چیز تمام می‌شود و کسی نیست بر سر آن منبری تندگو فریاد بزند که آقای سخنران! آدم باش!
با این همه استاندارد چندگانه حرمت از منبر و محراب می‌بری!
آن دیگری و دیگری و دیگری وضع را چنان خوب تصویر می‌کنند که آدم به سلامت عقل خود شک می‌کند.
حال ما خوب نیست، اما خوشحالیم که حال دوستان خوب است. خوشحالیم و خدا قوت می‌گوئیم به مسئولان بزرگوار که حاصل تلاش‌هاشان شادمانی و رضایت دوستان است. آنان که راضی باشند لابد همه چیز درست است و خدا هم راضی. ان‌شاالله دامنه این تلاش‌ها و رضایتِ پیامد آن همه کشور را در بر بگیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1