تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۵۴
کد مطلب : ۴۳۷۵۴۹
مدیرکل استاندارد استان خبر داد

جمع آوری بیش از 1700 کالای غیر استاندارد از بازار استان کهگیلویه و بویراحمد

۰
جمع آوری بیش از 1700 کالای غیر استاندارد از بازار استان کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛مدیرکل استاندارد استان گفت: در راستای طرح اجرای هماهنگ استاندارد (طاها)، کارشناسان این اداره کل در استان کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۱۷۸۲ کالای فاقد نشان استاندارد و فاقد کد ده رقمی را در چهارماهه اول سال جاری توقیف و جمع آوری کردند.
به گزارش کبنا نیوز از یاسوج، بهمن رحمتی افزود: این فرآورده ها شامل: شیشه پاک کن، پوشک بچه، نوار بهداشتی، گلاب، عرقیات گیاهی، قند شکسته، شکر، قند کله، دستمال کاغذی، مایع پاک کننده، چند راهی برق، مربای(انجیر، آلبالو و گل محمدی)، نوشیدنی بدون گاز انار و پرتقال، سویا، آبلیمو، ماست، سرنگ زیرجلدی، نان برنجی زعفرانی، ملامین فله ای، ظروف غذاخوری چینی و ظروف غذا خوری شیشه ای و ... می باشند.
رحمتی اضافه کرد: برخی از فرآورده های مغایر مشاهده شده در بازار فاقد نام و نشانی واحد تولیدی بودند.
مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه مردم در هنگام خرید کالا باید به نشان استاندارد و کد ۱۰ رقمی درج شده زیر علامت استاندارد توجه کنند، گفت: مردم می‌توانند با ارسال کد ۱۰ رقمی زیر علامت استاندارد به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ از اصالت کالای خریداری شده مطمئن و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به این اداره گزارش دهند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1