تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۴۸
کد مطلب : ۴۳۲۵۴۷
جانشین فرمانده انتظامی استان خبر داد؛

اعمال محدودیت های شدید تردد در استان کهگیلویه و بویراحمد

۰
اعمال محدودیت های شدید تردد در استان کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛جانشین فرمانده انتظامی استان با حضور در محور "بهبهان-دهدشت" گفت: پلیس در همه محورهای مواصلاتی استان حضور فعال و موثری دارد.
به گزارش کبنا نیوز از یاسوج، امروز سه شنبه (10 فروردین 1400) سرهنگ "سهام صالحی" جانشین فرمانده انتظامی استان، ضمن تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه و همچنین تبریک نیمه شعبان ولادت حضرت مهدی موعود(عج) اظهار داشت:پلیس در همه محورهای مواصلاتی استان حضور فعال و موثری دارد و ۱۷ نقطه استان را مورد پوشش قرار داده و محدودیت‌ها با توجه به شیوع بیماری کرونا و قرمز شدن دو تا از شهرستان‌های استان از جمله شهرستان بویراحمد و گچساران به شدت اعمال خواهد شد.
صالحی با اشاره به اینکه شهروندان در روز طبیعت و روز ۱۳فروردین ماه به هیچ عنوان قصد خروج از منزل های خود را نداشته باشند، تصریح کرد: مردم از منزل خود بیرون نیایند چرا که مناطق تفریحی و گردشگری در سطح استان به کلی مسدود می باشد و هیچگونه خدماتی ارائه نمی‌شود و اعمال قانون از ساعت ۱۰ شب تا ۳ بامداد ادامه دارد.
جانشین فرمانده انتظامی استان در پایان خاطرنشان کرد: انتظار داریم هم استانی های عزیز با رعایت نکات امنیتی و بهداشتی و همکاری با ستاد مبارزه با کرونا، پلیس و مدافعان سلامت را برای شکست کرونا یاری دهند و امید است با همکاری و هم‌افزایی مردم، نهادها و دستگاه‌های متولی در کنار اقدامات پلیس این ایام را با امنیت و آرامش کامل سپری کنیم.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1