تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۱
کد مطلب : ۴۳۰۳۸۴
مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

محکومیت 2 میلیارد و 845 میلیونی قاچاقچی پوشاک و سیگار در یاسوج

۰
محکومیت 2 میلیارد و 845 میلیونی قاچاقچی پوشاک و سیگار در یاسوج
کبنا ؛مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت 2 میلیارد و 845 میلیونی قاچاقچی پوشاک و سیگار در یاسوج خبر داد.
به گزارش کبنا به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد، براتعلی صالحی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: حسب گزارش مأمورین انتظامی شهرستان دنا و پس از کشف و ضبط ۲۸۶ ثوب لباس و مقداری لباس زیر زنانه و تعداد ۲۵۸ هزار نخ سیگار قاچاق از یکدستگاه خودرو در محور یاسوج به اصفهان پرونده‌ای برای بررسی در اداره تعزیرات حکومتی مرکز استان تشکیل شد.

   

وی افزود: پس از تکمیل و تحقیقات پرونده در شعبه پنجم قاچاق کالا و ارز تعزیرات یاسوج تخلف در حمل کالای قاچاق محرز، و متهم به دلیل عجز از ارائه مدارک قانونی، وی را به ضبط کالای مکشوفه و پرداخت دو میلیاردو هشتصدو چهل و پنج میلیون ریال در حق صندوق دولت محکوم کرد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1