تاریخ انتشار
شنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۱۴
کد مطلب : ۴۲۸۴۴۴
دادسرای عمومی و انقلاب تهران؛

روح الله زم اعدام شد

۰
روح الله زم اعدام شد
کبنا ؛به گزارش کبنا، دادسرای عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد: «سحرگاه امروز ۲۲ آذرماه ۱۳۹۹ حکم اعدام «روح‌الله زم» مؤسس و گرداننده رسانه معاند آمدنیوز اجرا و به دار مجازات آویخته شد.»
غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه سه شنبه ۱۸ آذرماه در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه  که آیا حکم اعدام روح الله زم در دیوان عالی کشور تأیید شده است؟ گفت: بله. در حدود بیش از یک ماه قبل، دیوان عالی کشور به این پرونده رسیدگی کرده و حکم صادره از دادگاه انقلاب در این باره به تأیید دیوان عالی کشور رسیده است.
اسماعیلی گفت: در پرونده روح الله زم، دادگاه ۱۳ مورد از عناوین ریز اتهامات وی را توام باهم از مصادیق «افساد فی الارض» دانست و به این جهت درباره وی حکم اعدام صادر کرد و بابت چند مورد دیگر که در زمره مصادیق افساد فی الارض نیست، این فرد به مجازات حبس محکوم شده است.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ در بیانیه‌ای از دستگیری "روح الله زم" در یک "عملیات اطلاعاتی هوشمندانه توسط سازمان اطلاعات سپاه" خبر داد.
بر اساس گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه برای روح الله زم شش جلسه دادگاه به ریاست قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شد. اولین جلسه دادگاه زم، روز ۲۱ بهمن ۹۸ و ششمین و آخرین جلسه آن ۲۰ خرداد ۹۹ بود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1