تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۰۷
کد مطلب : ۴۲۵۸۸۲
کبنا گزارش می دهد

دسته‌گل کرونا در مدارس چرام / ابتلای دانش آموزان چرامی به کرونا

۳
۲
دسته‌گل کرونا در مدارس چرام / ابتلای دانش آموزان چرامی به کرونا
کبنا ؛سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از ابتلا دانش آموزان چرامی به کرونا خبرداد.
به گزارش کبنا، در حالی که اکثر مسئولان و اولیا دانش آموزان در سراسر کشور از بازگشایی مدارس در بحران کرونا نگران بودند، چرا که بحث سلامتی دانش آموزان و معلمان با گستره وسیع در میان بود اما انگار وزیر و مدیران کل آموزش و پرورش گوششان بدهکار نبود و به علت ضعف در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نبود زیرساخت‌های لازم باعث شد که کرونا به جان دانش‌آموزان بی دفاع چرامی بیفتد.
شیوع کرونا در مدارس چرام
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام گفت: متاسفانه از مجموع موارد مثبت کرونا امروز در شهرستان چرام تعدادی از این موارد دانش آموزان بودند.
حسن هدایت نیا با هشدار به خانواده‌ها بیان داشت: انتظار می‌رود که والدین در اجرای موارد بهداشتی سختگیری بیشتری برای فرزندان خود انجام دهند.
وی افزود: کودکان ناقل‌های بسیار خوبی هستند و ویروس را بدون اینکه خودشان مبتلا شوند، منتقل می‌کنند و این موضوع به افزایش شیوع ویروس کمک می‌کند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام تصریح کرد؛ وضعیت شهرستان همچنان در شرایط قرمز است و تنها با عزم عمومی مردم خروج از این شرایط امکان پذیر است.
وی گفت: بطور یقین در چنین شرایطی والدین نیز احساس اضطراب می‌کنند و فرزندان از حالات و احساسات آنها الگو می‌گیرند، من از همه پدرها و مادرها می‌خواهم، تا حدی که می‌توانند اضطراب و نگرانی‌های خود را مدیریت کنند و این نگرانی‌ها را بیش از حد در حضور فرزندان خود بروز ندهند، این دقیقاً یعنی خوددار بودن و کنترل کردن احساسات، که گاهی کار بسیار سختی است، به خصوص اگر این احساسات در آنها هم بسیار شدید باشد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام گفت: بچه‌ها برای احساس ایمنی و امنیت، به والدین خود متکی هستند، «این مهم است که به خاطر داشته باشیم که کودکان همچون مسافرین اتومبیلی هستند که ما راننده آن هستیم، بنابراین حتی اگر احساس اضطراب می‌کنید، اجازه ندهید که سایر مسافران احساس ناامنی کنند.
هدایت نیا در پایان از همه کادر آموزشی و خانواده درخواست کرد تا با همه امکانات اصول بهداشتی را در مدارس رعایت کنند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

United States
تعطیل کنید
بخشنده
Iran, Islamic Republic of
اگر صحاب داشته بود
/ر دانش آموزان به حضور در مدارس دستگیر و مورد پیگرد قانونی قرار می داد.
یاسین
Iran, Islamic Republic of
چه ربطی به مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش چرام داشت؟؟
آیا حضور در کلاس اجباری است؟؟؟
خودت هم نمیدونی چی نوشتی
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1