تاریخ انتشار
پنجشنبه ۵ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۵۹
کد مطلب : ۴۲۲۴۹۶
سخنگوی وزارت بهداشت:

مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۲۱۵ هزار و ۹۶ نفر رسید / شمار جانباختگان کرونا در کشور از مرز ۱۰ هزار نفر گذشت

۰
شمار جانباختگان کرونا در کشور از مرز ۱۰ هزار نفر گذشت
کبنا ؛سخنگوی وزارت بهداشت ضمن اعلام آخرین وضعیت بروز بیماری کووید-۱۹ در کشور گفت: موارد بستری در استان‌های تهران و فارس روند افزایشی داشته است.
به گزارش کبنا، دکتر لاری گفت: از دیروز تا امروز ۵ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۹۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۳۰۵ مورد بستری شدند.
وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۱۵ هزار و ۹۶ نفر رسید.
لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۱۳۰ نفر رسید.
وی افزود: خوشبختانه تا کنون ۱۷۵ هزار و ۱۰۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، ۲۸۹۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی همچنین گفت: تا کنون یک میلیون و ۵۳۰ هزار و ۴۳۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشت فردی و اجتماعی، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک بویژه در تجمعات، گفت: استان‌های خوزستان، کردستان، هرمزگان، بوشهر و کرمانشاه بیشترین موارد بستری کشور را داشته‌اند.
لاری گفت: موارد بستری در استان‌های تهران و فارس روند افزایشی داشته است.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1