تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۵۶
کد مطلب : ۴۱۸۴۱۰
وزیر بهداشت:

از فردا سیصد هزار اکیپ برای کنترل کرونا به درب منازل اعزام می‌شوند

۰
از فردا سیصد هزار اکیپ برای کنترل کرونا به درب منازل اعزام می‌شوند
کبنا ؛وزیر بهداشت گفت: در قالب بسیج ملی مقابله با کرونا سیصدهزار اکیپ بهداشتی و درمانی تجهیز شده‌اند که موارد مشکوک را شناسایی خواهند کرد.
به گزارش کبنا به نقل از خبرگزاری فارس، سعید نمکی وزیر بهداشت در تشریح اقدامات وزارت بهداشت درخصوص کنترل و درمان بیماری کرونا گفت: در این روزها همدلی و وفاقی را در کشور مشاهده می‌کنم که همگی هول کنترل بیماری کرونا در حال مبارزه هستند و به یاد روزهای دفاع مقدس افتادم که همه با هم با هر گرایش سیاسی در کنار هم ایستاده بودند.
وی گفت: رئیس جمهور بارها فرموده است که جلسه‌ای مهم تر از جلسه کنترل بیماری کرونا ندارم معاون اول رئیس جمهور نیز بارها در جلسات حضور پیدا کرد و تمام اعضای کابینه و نیروهای مسلح در حال خدمت رسانی به مردم هستند تا هر چه سریعتر این بیماری از بین برود. رئیس قوه قضاییه، دادستان کل کشور و قوه مقننه اعلام کردند که در مبارزه با این بیماری کمک حال دولت خواهند بود.
نمکی با بیان اینکه بهبود یافتگان افزایش داشته گفت: اگر تا به امروز حدود ۹۵۰ مورد ابتلا گزارش شده است ۱۷۵ مورد بهبود یافته داشته‌ایم که این آمار هر روز در حال افزایش است و اعلام هر مورد بهبود یافته نوید جدیدی است از تلاش های همکاران من که شبانه روز در حال خدمت هستند.
وی با بیان اینکه طرح بسیج ملی شکسته کرونا آغاز شده است گفت: ما در این حرکت به عنوان یکی کشورهای پیشتاز منطقه شرق مدیترانه و برای اولین بار در جهان، به جای اینکه بنشینیم ویروس به سراغ ما بیاید ما به سراغ پیشگیری از ابتلا به این بیماری خواهیم رفت، این طرح با سیصد هزار اکیپ درمانی و بهداشتی از فردا کار خود را آغاز خواهد کرد.
وی گفت: تک تک منازل مردم را سر خواهیم زد و موارد مشکوک را در اسرع وقت شناسایی خواهیم کرد و اگر مورد مشکوکی شناسایی شود به مراکز درمانی ارجاع داده خواهد شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1