تاریخ انتشار
جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۳:۱۱
کد مطلب : ۴۹۸۹۵۶
به‌مناسبت هفته معلم و با حضور مسوولان استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

تصاویر | آغاز مسابقات فوتسال فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد

۱
۰
کبنا ؛ آیین افتتاحیه مسابقات فوتسال فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور محمد بهرامی، نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، ایوب رضایی، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان و جمعی از مسئولان و فرهنگیان ورزشکار در یاسوج برگزار شد.
این مراسم که به مناسبت گرامیداشت هفته معلم و با هدف تقویت روحیه و همبستگی میان فرهنگیان ترتیب یافت، با اجرای برنامه‌های متنوع و تجلیل از اولین معلمان بویراحمد آغاز شد.
در این میان، فرشید کرمی، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، نقش بسزایی در برگزاری باشکوه این آیین داشت. تلاش‌ها و هماهنگی‌های وی در اجرای این رویداد، به ایجاد فضایی پویا و منظم کمک شایانی کرد. این رویداد ورزشی که با استقبال گسترده فرهنگیان همراه بود، گامی مؤثر در راستای تقویت نشاط، همدلی و ارتقای جایگاه ورزش در میان جامعه فرهنگیان استان به شمار می‌رود.
 نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: فرهنگیان ورزشکار نه‌تنها در تربیت علمی، بلکه در تربیت جسمی و الگوسازی اجتماعی نیز نقش‌آفرین هستند و این نقش‌آفرینی باید بیش‌ازپیش تقویت شود.
به گزارش کبنا نیوز، محمد بهرامی در آیین افتتاحیه مسابقات فوتسال فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد که با حضور جمعی از فرهنگیان ورزشکار استان برگزار شد، اظهار کرد: بسیار خرسندم که در جمع فرهیختگانی حضور دارم که هم در سنگر تعلیم‌وتربیت فعال‌اند و هم در عرصه ورزش خوش درخشیده‌اند. این ترکیب، سرمایه‌ای ارزشمند برای توسعه فرهنگی و اجتماعی استان است.
وی با قدردانی از مجموعه آموزش‌وپرورش استان، به‌ویژه معاونان، رؤسای ادارات شهرستان‌ها و بخش‌ها و همچنین دست‌اندرکاران حوزه تربیت‌بدنی، افزود: برگزاری چنین برنامه‌هایی که تلفیقی از فعالیت‌های علمی، فرهنگی و ورزشی است، نقش مهمی در ارتقای روحیه و انگیزه معلمان دارد.
نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت ورزش در ارتقای کیفیت زندگی افراد و جوامع، تصریح کرد: بسیاری از جوامع توسعه‌یافته، با برنامه‌ریزی هدفمند در حوزه ورزش، نه‌تنها کیفیت جسمی بلکه کیفیت روانی و امید به زندگی شهروندان خود را افزایش داده‌اند. متأسفانه ما عادت کرده‌ایم که سنین بالا را مترادف با پیری و ناتوانی بدانیم، درحالی‌که با سبک زندگی صحیح می‌توان بالای صدسال عمر مفید و فعال داشت.
بهرامی با اشاره به جایگاه فرهنگیان در جامعه افزود: در بسیاری از رقابت‌ها و میادین ورزشی کشور، شاهد حضور معلمانی هستیم که در کنار رسالت آموزشی، در عرصه ورزش نیز نقش‌آفرین بوده‌اند. بدون تردید، این فعالیت‌ها در کیفیت تدریس، تأثیرگذاری اجتماعی و حتی تربیت نسل آینده نقشی اساسی دارد.
وی با تأکید بر اینکه آموزش‌وپرورش نقش بی‌بدیلی در ساختار اجتماعی دارد، گفت: تقریباً هیچ خانواده‌ای را نمی‌توان یافت که به‌نوعی با آموزش‌وپرورش مرتبط نباشد؛ بنابراین معلمان و مجموعه فرهنگیان، بیش از هر قشری در ساختار فرهنگی و نگرشی جامعه اثرگذارند و اگر امروز با برخی آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی مواجهیم، بخشی از آن ریشه در نگرش‌های نادرست و برخی نگاه‌های محدودکننده دارد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های غنی استان گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن منابع فراوان، نباید در شاخص‌های توسعه عقب‌مانده باشد.
وی با بیان اینکه جمعیتی کمتر از یک درصد کشور داریم، اما منابع ما در برخی بخش‌ها تا هفت درصد کل کشور را تشکیل می‌دهد افزود: بااین‌حال، نبود نگرش توسعه‌محور و برخی تقسیم‌بندی‌های جغرافیایی نادرست، مانع رشد استان شده است.
بهرامی با بیان اینکه نباید نگاه قومیتی، منطقه‌ای و بخشی بر مدیریت استان حاکم باشد، افزود: فرهنگیان می‌توانند با ترویج نگرش‌های درست، در اصلاح این روند نقش مؤثری داشته باشند. ما نیازمند نگاهی وحدت‌بخش، علمی و آینده‌نگر هستیم.
وی گفت: امیدوارم در کنار این رویدادهای ورزشی، فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی بیشتری طراحی شود تا زمینه‌ساز رشد همه‌جانبه فرهنگیان و دانش‌آموزان باشد.
ایوب رضایی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین افتتاحیه با تبریک فرارسیدن هفته معلم، ضمن خیرمقدم به تیم‌های شرکت‌کننده از سراسر استان، گفت: برگزاری این رقابت‌ها صرفاً یک رویداد ورزشی نیست، بلکه نمادی از همبستگی، تعامل و روحیه جمعی در میان‌فرهنگیان است.
وی با قدردانی از حضور دکتر محمد بهرامی، نماینده مردم شهرستان بویراحمد در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: حضور این نماینده پرتلاش، فرهیخته و ورزش‌دوست در جمع فرهنگیان استان، نشان از توجه و حمایت ایشان از حوزه آموزش، فرهنگ و ورزش دارد که جای تقدیر ویژه دارد.
رضایی گفت: این مسابقات با تلاش گروهی و هماهنگی دقیق برگزار شده و فضای نشاط‌آور و صمیمانه‌ای را در آستانه روز معلم برای فرهنگیان فراهم کرده است.
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان افزود: ما معلمان باید برای دانش‌آموزان خود نه‌تنها در حوزه آموزش، بلکه در سبک زندگی سالم و توجه به‌سلامت جسمی نیز الگو باشیم. اهمیت ورزش و فعالیت بدنی باید در کنار تعلیم‌وتربیت به دانش‌آموزان منتقل شود.
به گفته رضایی، این رقابت‌ها با حضور ۱۲ تیم از فرهنگیان سراسر استان برگزار می‌شود و تیم منتخب، نماینده استان در مرحله کشوری مسابقات فوتسال فرهنگیان خواهد بود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
تمومه
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در حالی‌که ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند،...
1