تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۱۲
کد مطلب : ۴۹۸۳۳۰
کبنا گزارش می‌دهد

فیلم و تصاویر | اقدام فرهنگی دانش‌آموزان یاسوج: پاکسازی پارک اسکان توسط دبستان چتر دانش

۰
کبنا ؛با حضور عضو شورای اسلامی شهر یاسوج، دانش‌آموزان دبستان چتر دانش در یک برنامه فرهنگی و آموزشی، به جمع‌آوری زباله‌های پارک اسکان پرداختند و اهمیت حفظ محیط زیست را به‌طور عملی تجربه کردند.
به گزارش کبنا نیوز، روز پنج‌شنبه، 28 فروردین ۱۴۰۴، دانش‌آموزان دبستان چتر دانش در اقدامی نمادین و فرهنگی، زباله‌ها، پلاستیک و دیگر پسماندهای موجود در داخل و اطراف پارک اسکان را جمع‌آوری کردند. این رویداد با حضور ایمان جاودانه، عضو شورای اسلامی شهر یاسوج، برگزار شد.
ایمان جاودانه، عضو شورای اسلامی شهر یاسوج، در حاشیه این برنامه، ضمن تقدیر از دانش‌آموزان و کادر آموزشی دبستان چتر دانش، اظهار داشت: «امروز، دانش‌آموزان به اردویی متفاوت آمدند؛ اردویی که تخته‌سیاه نداشت اما کلاسی بود برای ساختن آینده‌ای بهتر برای شهرشان.»
وی با اشاره به اهمیت این اقدام فرهنگی افزود: «معلمان شما با برگزاری این اردو و آشنا کردن شما با اهمیت جمع‌آوری زباله و حفظ پاکیزگی شهر، درس‌های ارزشمندی از اخلاق و مسئولیت‌پذیری به شما ارائه دادند. شما یاد گرفتید که چگونه پس از استفاده از فضاهای عمومی، آنجا را پاک و مرتب ترک کنید.»
جاودانه همچنین بر ضرورت فرهنگ‌سازی و آموزش مسئولیت‌پذیری از سنین پایه تأکید کرد و گفت: «دانش‌آموزان باید از ابتدا نسبت به محیط زیست خود حساس و در حفظ آن کوشا باشند. اقدام دبستان چتر دانش نشان می‌دهد که مربیان این مدرسه در فرهنگ‌سازی و آموزش صحیح دانش‌آموزان موفق عمل کرده‌اند.»
در پایان، ایمان جاودانه از دانش‌آموزان و کادر دبستان چتر دانش تقدیر و تشکر کرد و این فعالیت را گامی مثبت در جهت فرهنگ‌سازی و آموزش نسل جدید دانست.
نام شما

آدرس ايميل شما

کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی با جعل نامه رهبری!

کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی با جعل نامه رهبری!

فردی که نامه منتسب به مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضاییه را جعل کرده بود به ۱۲ سال حبس ...
سوریه در پسااسد؛ زمین بازی جدید نتانیاهو و اردوغان | درگیری میان تل‌آویو و آنکارا نزدیک است؟

سوریه در پسااسد؛ زمین بازی جدید نتانیاهو و اردوغان | درگیری میان تل‌آویو و آنکارا نزدیک است؟

در یک تقسیم‌بندی فرضی، بخش جنوبی سوریه تا حومه دمشق می‌تواند تحت نفوذ اسرائیل قرار گیرد ...
پکن آماده فروش جنگنده‌های پیشرفته به تهران می‌شود؟

پکن آماده فروش جنگنده‌های پیشرفته به تهران می‌شود؟

با توجه به شرایط نیروی هوایی ایران و بی‌اعتمادی به تأمین‌کننده‌ای مانند روسیه، به نظر ...
1