تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۲۸
کد مطلب : ۴۶۱۸۶۷
با حضور محسن فرزین، رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

نشست یک‌روزه مدیران واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد ( + تصاویر )

۰
کبنا ؛نشست تخصصی و یکروزه مدیران واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور محسن فرزین، رئیس علم پارک علم و فناوری استان برگزار شد.
به گزارش کبنا، صبح امروز (سه شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲) اولین نشست تخصصی مدیران واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم وفناوری استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور رئیس، معاونین و مدیران پارک علم و فناوری استان برگزارشد.
در این نشست مدیران واحد‌های شرکت‌های فناور و دانش بنیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را ارائه دادند و مشکلات پیش روی فناوران و شرکت‌های دانش بنیان بررسی شد و همچنین مسوولان پارک علم و فناوری استان به تشریح مهمترین برنامه‌های این پارک در سال ۱۴۰۲ پرداختند. معاونت فناوری، مدیران مراکز رشد شهرستان‌ها نیز به بیان دیدگاه‌ها و نظرات پرداختند.
همچنین در این نشست یکروزه آئین نامه ارزیابی مراکز رشد فناوران، طرح تانا، عملکرد صندوق پژوهش وفناوری و عملکرد مراکز رشد تشریح شد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

از گوگل برای تغییر نام خلیج فارس شکایت کنید

از گوگل برای تغییر نام خلیج فارس شکایت کنید

یک فعال سیاسی و عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت در پستی در شبکه ایکس (توئیتر) به وزیر امور ...
چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

در بحث موشکی من با خلع سلاح ایران موافق نیستم، اما به هر حال، باید در این زمینه، به توافقی ...
ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ باید نشان دهد که می‌تواند به توافقی بهتر از آنچه که بهم زد، با تهران دست یابد.
1