تاریخ انتشار
پنجشنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۳۴
کد مطلب : ۴۴۷۴۳۹
کبنا گزارش می‌دهد

در سفر یک روزه مدیر کل صندوق کار آفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد به بهمئی چه گذشت

۱
کبنا ؛مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد در بهمئی اظهار کرد: تلاش می کنیم منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای طرح روستای بدون بیکار را جامه عمل بپوشانیم و صندوق کارآفرینی امید به عنوان نهاد مالی حامی کسب و کارهای خرد و کوچک و اتصال آنها به کسب و کارهای بزرگ از جمله گردشگری می تواند اشتغال در روستا را  ایجاد و حفظ کند.
به گزارش کبنا، کاظم حاجی پور گفت: دغدغه مشترک امروز دولت ایجاد اشتغال و رونق تولید است و ریاست محترم جمهور عنایت ویژه‌ای به مسئله رونق اقتصاد روستا به عنوان اصلی ترین عامل بازدارنده از مهاجرت روستاییان دارند.
حاجی پور افزود: روستاها باید برای کشور یک مجموعه مولد قابل اتکاء در تامین امنیت غذایی باشند و در این زمینه باید اشتغال زایی هدفمند و متناسب با ظرفیت های مناطق انجام پذیرد.
مدیر صندوق کار آفرینی امید استان کهگلیویه و بریواحمد در ادامه گفت: صندوق کار آفرینی امید با توجه به تحولات بودجه ای در نظر گرفته شده از طرف دولت و قرارگرفتن این صندوق به عنوان ظرف ایجاد تحول در سال جاری، باید مشکلات اشتغال در روستاها را مرتفع نماید تا بدین ترتیب بار بزرگی از دوش کشور در موضوع ایجاد اشتغال و رونق تولید برداشته شود.
وی تاکید کرد: ان شالله با اصلاحاتی که در اساسنامه صندوق در جلسه اخیر دولت صورت گرفته بتوان به خوبی از ظرفیت همه بخشهای استان به ویژه نهادهای انقلابی در هم افزایی برای رونق اشتغال و تولید در کشور بهره گرفت.
کاظم حاجی پور ادامه داد: تقویت اقتصاد محلی و ایجاد کسب وکار در روستاها یا شهر ها منجر به تقویت میزان مشارکت مردم، تقویت ایجاد اشتغال درمناطق روستایی و جلوگیری از مهاجر فرستی روستاییان به شهرها می شود.
وی گفت:  صندوق کارآفرینی امید این پتانسیل را دارد که روستاها را به سمت اشتغالزایی ببرد چرا که رویکردش عملیاتی کردن هر خانه یک کارخانه در روستاها است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: از اهداف و برنامه های صندوق کارآفرینی امید حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته جهت ساماندهی مشاغل روستایی است.
وی افزود: در این باره با تشکیل کمیته های تخصصی در روستاهها و شناسایی استعدادها و ظرفیت های بالقوه و آموزش های کارآفرینی، مهارت آموزی در تعامل با سازمان ها و مراکز آموزشی گام موثری در راستای ایجاد مشاغل روستایی و رونق تولید و اشتغال برداشته است.
وی محرومیت زدایی، اشتغالزایی، حمایت از تولید داخلی، جلوگیری از مهاجرت به شهر‌ها و تلاش در راستای خودکفایی در محصولات مختلف را از اهداف تشکیل این صندوق‌های قرض الحسنه خواند و عنوان کرد: بیش از ۱۳۲ صندوق‌های قرض الحسنه مردم یار در سال ۱۴۰۰ در استان ایحاد که ۷۰صندوق آن در بیش از پنجاه روستای شهرستان بهمئی با اعتباری بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال ایجاد شده است.
حاجی پور گفت: شهرستان بهمئی در حال حاضر ۱۰۵ صندوق خرد محلی در زمینه ایجاد کسب و کار خانگی دارد و افزود: که این صندوق ها مبلغی بالغ بر ۴ میلیارد تومان وام به صورت قرض الحسنه پرداخت کرده اند که از این تعداد صندوق ۷۵ صندوق با حمایت صندوق کارآفرینی امید صورت گرفت‌.
وی با اشاره به ایجاد شغل در شهرستان بهمئی گفت: در دو سال مبلغی بالغ بر ۹ میلیارد تومان برای صندوق‌های تزریق خواهد شد و برای حدود ۳۰۰ نفر ایجاد شغل خواهد شد.
وی افزود: کشور در مقطعی است که در حوزه اشتغال از شرایط خوبی برخوردار نیست و محدودیت‌هایی برای ایجاد شغل وجود دارد که ‌بهترین روش برای تامین مالی تسهیلات قرض الحسنه است.
مدیرکل صندوق کار آفرینی امید استان  افزود: برهمین اساس بانک در تلاش است تا سیاست های اشتغال‌زا را در کشور به خوبی اجرا کند و با امضا تفاهم نامه با نهادها و سازمان‌های مختلف، جامعه هدف مشخصی را پوشش دهد.
وی افزود: راهبری، توسعه و حمایت از صندوق های قرض الحسنه مردم یار و اشتغال زا و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در قالب انعقاد تفاهمنامه های حمایتی و اعتبار در حساب جاری از محورهای این تفاهمنامه است.
وی خاطرنشان ساخت: تسهیلات پرداخت شده بدون سود و تنها در قبال اخذ کارمزد ۴ درصد و در اقساط ۳۶ ماهه است و هیات امنای صندوق های قرض الحسنه وظیفه دارند تا اعضای صندوق های مذبور را به منظور دریافت تسهیلات با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه به بانک معرفی کنند.
مدیر صندوق استان با تقدیر ویژه از آمادگی کامل امام جمعه و فرماندار شهرستان بهمئی با این صندوق افزود: امیدوارم با همکاری این مسئولان بتوانم زمینه خدمت بیشتر و بهتر برای این مردم محروم شهرستان ایجاد نمائیم.
 حاجی پور از آمادگی کامل برای همکاری با مردم شهرستان بهمئی جهت ایجاد کسب و کار پایدار در این شهرستان به خصوص در روستا ها خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۰ در شهرستان بهمئی تعداد ۱۹۴ فقره تسهیلات با مبلغ ۱۲۳/۳۹۵/۵۰۰/۰۰۰ ریال در این شهرستان پرداخت شد.
وی در پایان با اشاره به کار خانه تعاونی ۲۹۳۴ زرین دانه تلاش بهمئی (تولیدشن وماسه)به مدیرعاملی جاودان با اعتباری به مبلغ۲۰۰۰میلیارد ریال در روستای کت شهرستان بهمئی در حال ساخت است گفت؛ این کارخانه با اشتعالزایی ۱۳ نفر و فاز اول تسطیح و زیر سازی و برق کشی آن انجام شد و بقیه مراحل کم کم اجراء میشود.
نام شما

آدرس ايميل شما

ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص؟

ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص؟

مادر ترانه علیدوستی در صفحه‌ی شخصی خود در اینستاگرام اعلام کرد که این بازیگر مشهور به ...
مشکل ۵۰ ساله بازنشستگان حل شد

مشکل ۵۰ ساله بازنشستگان حل شد

با پیگیری سازمان بازرسی کل کشور، معضل چندین ساله بازنشستگان کشوری در خصوص تأخیر در برقراری ...
مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

اگر قدرت اقتصادی ما به شکلی بود که پول ملی ما «ریال» از ارز‌های مسلط بر بازار‌های بین ...
1