تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۵۳
کد مطلب : ۴۳۸۷۵۲
کارشناس بهداشت شهرستان لنده گفت؛

معدوم سازی بیش از 2 تن مواد غذایی تاریخ گذشته در شهرستان لنده

۰
کبنا ؛مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده از جمع آوری و معدوم سازی بیش از 2 تن مواد غذایی خبر داد.
به گزارش کبنا نیوز، یاوریان گفت: با توجه به حساسیت بالای کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده در نظارت و بازررسی مواد غذایی و دسترسی مردم به مواد خوراکی مطمئن طی 5 ماه گذشته کارشناسان بدون ملاحظه ی افراد توانسته اند بیش از دو تن مواد خوراکی تاریخ مصرف گذشته را جمع آوری و معدوم سازی نمایند.
وی گفت: به مردم اطمینان میدهیم که در رابطه با مواد غذایی تحت هیچ شرایطی ملاحظه افراد لحاظ نمیشود و هدف ما دسترسی مردم به  مواد غذایی سالم میباشد و این مهم تا الان محقق شده است.
یاوریان افزود: از مردم انتظار داریم در موقع مشاهده مواد غذایی مشکوک به فساد یا تاریخ مصرف گذشته با سامانه اطلاع رسانی 190 تماس حاصل نمایند تا بازرسان بهداشت محیط در سطح استان اقدامات لازم را بعمل آورند.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1