تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۳۲
کد مطلب : ۴۳۰۳۷۸
استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

بستر لازم برای حضور فعال زنان در عرصه‌های مدیریتی فراهم شود

۰
کبنا ؛ به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت روز زن و با حضور استاندار از بانوان شاغل در استانداری کهگیلویه و بویراحمد در آیینی تجلیل شد.
به گزارش کبنا، حسین کلانتری در این آئین، اظهار داشت: ظرفیت‌های بانوان در حوزه‌های مدیریتی باید شناسایی شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: نقش بانوان کمتر از نقش آقایان در جامعه نیست و اثرگذاری که بانوان می‌توانند در نگاه مدیریتی داشته باشند، به یقین در جامعه نیز تأثیر گذار است.
وی افزود: معتقدم زن مسلمان می‌تواند در عرصه کار و مدیریت عملکرد موفقی داشته باشد.
کلانتری با تاکید بر اینکه جامعه زنان باید مطالبه گر باشند، بیان کرد: از انتصاب زنان شایسته و توانمند استقبال و حمایت می‌کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مشاغل ارشد مدیریتی حق زنان است، گفت: برای ارتقای سهم زنان از مدیریت باید فرهنگ سازی کرده و بستر لازم را فراهم کرد.
کلانتری خاطر نشان کرد: برای ارتقای خدمات رفاهی کارمندان در تلاش هستیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در ۲ سال اخیر میزان حضور زنان این استان در عرصه مدیریتی دو برابر شده است.
گفتنی است در این آئین با اهدای لوح سپاس و هدایایی از زنان شاغل در استانداری کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1