تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۱۱
کد مطلب : ۴۲۷۶۵۶
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی گچساران صورت داد؛

تجلیل از نویسنده روشندل گچسارانی

۱
۰
کبنا ؛
حمایت و تشویق فعالیت های فرهنگی در شهرهایی که به لحاظ فرهنگی کمترتوسعه یافته هستند، زمینه های رشد و شکوفایی فرهنگی در زمینه های مختلف را فراهم می کند.
به گزارش کبنا نیوز از گچساران؛ حجت الاسلام خادمی روز چهارشنبه 28 آبان ماه از عرفان و بنیامین شیروانی نویسندگان نوجوان گچسارانی تجلیل کرد.
حجت الاسلام خادمی با تقدیر از زحمات پدر و مادر این نوجوانان نویسنده گفت: این دو نوجوان فرهیخته با وجود محدودیت های جسمی با قلمی روان برای هم سن و سالان خود آثار خوبی را به رشته تحریر درآورده اند که امیدواریم آثار دینی و مذهبی از این دو نویسنده عزیز در اختیار نوجوانان قرار بگیرد.
در این دیدار پدر عرفان و بنیامین شیروانی با اشاره به گرانی کاغذ و مشکلات نشر کتاب، خواستار حمایت و توجه مسئولین نسبت به چاپ و فروش آثار نویسندگان شدند.
عرفان نویسنده روشن دل و برادرش بنیامین علی رغم ضعف شدید بینایی در  حوزه داستان نویسی و خدمت به فرهنگ جامعه فعال هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما

United Kingdom
خداپشت وپناهتان
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1