تاریخ انتشار
سه شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۴۸
کد مطلب : ۴۲۳۴۸۷
کبنا گزارش می‌دهد

«زهرا زمانی» رئیس شورای تأمین دارو مناطق محروم کشور شد ( + تصاویر )

۲
کبنا ؛زهرا زمانی عضو سابق شورای شهر یاسوج به عنوان رئیس شورای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی مناطق محروم کشور منصوب شد.
به گزارش کبنا، زهرا زمانی عضو سابق شورای شهر یاسوج با حکم دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمز رئیس هیئت مدیره موسسه ملی مرهم به عنوان رئیس شورای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی مناطق محروم کشور منصوب شد.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
الان مثلا چه جایگاهیه!!!!!؟؟
زهرا زمانی الان میخواد چه کار کنه؟!!؟؟
Iran, Islamic Republic of
این چه انتصاباتیه این روزا در کشور؟؟ با این شرایط کشور؟؟ تخصص و تجربه چی میشه؟؟ اون از بازرس وزارت نفت. اینم از دبیر فیزیک میشه رییس تامین دارو؟؟؟
مصلح
Japan
تیتر خبرتون اشتباهه. مرحم یه تشکل مردم نهاد هست چرا زدین کشور!! .خبرنگار حرفه ای باید بداند چه تیتری میزند باید میزد.. موسسه ملی مرحم
داروی کشور!!!! دداروی کشور که میشه وزارت بهداشت .. یه موسسه هست چند وقتیه چندتا پزشک راه اندازی کردند و دستشون درد نکنه در مناطق محروم کار میکنند البته دکتر کاتنتر هم شنیدم تصمیم داره در انتخابات ثبت نام کند.
همشهری
Iran, Islamic Republic of
دوست عزیز لیاقت خانم دکتر بیش از شورا هست انشالا که روزی برسه نماینده مجلس ۰
Zahra
United Arab Emirates
سلام خانوم زهرا رمانی روشنی هستم
میشه پاسخ بدید پیام های اینستاگرام
مردانی
خانوم زمانی حق انصاف که از جمله زنان موفق و با سواد سطح استان کهگیلویه و بویراحمد است که در همه زمینها و پستهای که داشته از قبل بسیار موفق و خوش درخشیده و جایگاه بیشتر از این پستها را لیاقت داره و امیدوارم که زنان شهر و دیارم همچون خانوم زمانی موفق و هوشیار عمل کنند در سایه حق برا ایشون از خداوند منان طلب پیروزی و سربلندی را دارم .
نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1