تاریخ انتشار
جمعه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۵۶
کد مطلب : ۴۹۹۲۹۱
با حضور جمعی از مسئولان ارشد کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد؛

‌کلنگ پتروشیمی چهاربیشه گچساران با حضور مسئولان ارشد به زمین زده شد / آغاز پروژه ۸۲ میلیون دلاری در گچساران / ۱۴ هزار شغل در راه است / تاجگردون: مردم سال‌هاست کلنگ هیچ پروژه‌ای را ندیده‌اند / صنایع پایین‌دست؛ حلقه مفقوده توسعه نفتی گچساران

۰
‌کلنگ پتروشیمی چهاربیشه گچساران با حضور مسئولان ارشد به زمین زده شد / آغاز پروژه ۸۲ میلیون دلاری در گچساران / ۱۴ هزار شغل در راه است / تاجگردون: مردم سال‌هاست کلنگ هیچ پروژه‌ای را ندیده‌اند / صنایع پایین‌دست؛ حلقه مفقوده توسعه نفتی گچساران
کبنا ؛با حضور جمعی از مسئولان ارشد کشور و استان، کلنگ احداث پتروشیمی چهاربیشه گچساران به زمین زده شد؛ پروژه‌ای که در فاز نخست با بیش از ۱۳۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری، می‌تواند نقطه عطفی در توسعه اشتغال در جنوب کهگیلویه و بویراحمد باشد.
به گزارش کبنا نیوز، صبح روز جمعه ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، آیین کلنگ‌زنی پتروشیمی چهاربیشه گچساران با حضور غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، دکتر حسن عباس‌زاده، مدیرعامل شرکت صنایع ملی پتروشیمی کشور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
در این مراسم، استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت اقتصادی استان گفت: هزینه اجرای پروژه‌ها در استان ما به دلیل عمق محرومیت، از میانگین کشوری بالاتر است. با وجود توجه‌های ویژه به این منطقه، شاخص‌های اقتصادی استان همچنان رضایت‌بخش نیستند.
وی با تأکید بر این‌که دغدغه‌های به‌حق جوانان که بارها و در مناسبت‌های مختلف مطرح شده، ریشه در همین وضعیت اقتصادی دارد، اظهار داشت: جوانان خواستار اشتغال، درآمد و معیشت هستند و وظیفه ما به‌عنوان مسئولان، همکاری با مجمع نمایندگان استان، ائمه جمعه و سایر نهادها در راستای حل مشکلات معیشتی مردم، بر پایه سیاست‌های دولت وفاق ملی است.
رحمانی با بیان اینکه اولویت اصلی برای عبور از وضعیت فعلی، توسعه سرمایه‌گذاری است، گفت: ما مسئولان باید بستر مناسب برای ورود سرمایه‌گذاران را فراهم کنیم و مردم نیز باید همراهی لازم را داشته باشند تا تلاش‌های انجام‌شده در کم‌ترین زمان به نتیجه برسد. وی ادامه داد: پروژه‌هایی که اکنون در دستور کار قرار دارند، باید هرچه زودتر به بهره‌برداری برسند تا زمینه تولید و اشتغال پایدار برای مردم فراهم شود.
‌کلنگ پتروشیمی چهاربیشه گچساران با حضور مسئولان ارشد به زمین زده شد / آغاز پروژه ۸۲ میلیون دلاری در گچساران / ۱۴ هزار شغل در راه استاستاندار یادآور شد: مقام معظم رهبری امسال را به‌نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری کرده‌اند و این نام‌گذاری مسئولیت ما را مضاعف کرده است. همه ما، چه مردم و چه مسئولان، باید برای تحقق این شعار، برنامه‌ریزی و تلاش کنیم؛ چراکه اجرای آن گره‌گشای بسیاری از مشکلات است.
رحمانی افزود: از زمان آغاز به‌کار در استان، بارها به مدیران تذکر داده‌ام که وظیفه اصلی آن‌ها فراهم‌سازی زیرساخت‌های تولید و سرمایه‌گذاری است. در این مسیر، با همکاری مدیران استان، همراهی نمایندگان محترم مجلس و جلسات مکرر با وزرا و دستگاه‌های ملی، اقدامات ارزشمندی در حال انجام است.
وی در ادامه از تعریف و آغاز ۶۴ پروژه سرمایه‌گذاری در استان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها شامل ۲۰ طرح در بخش صنعت، ۲۶ طرح در بخش کشاورزی، ۱۲ طرح در حوزه گردشگری و ۶ طرح در سایر بخش‌هاست که در مجموع با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان به‌صورت ریالی و ۸۲.۲ میلیارد تومان به‌صورت ارزی، زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۴ هزار نفر را فراهم می‌کند.
استاندار تصریح کرد: اگر بتوانیم این پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص به سرانجام برسانیم، نگرانی‌هایی که در مورد محدود شدن اشتغال به برخی شهرستان‌ها از جمله گچساران یا بویراحمد مطرح می‌شود، خودبه‌خود رفع خواهد شد. ما باید به‌گونه‌ای پروژه تعریف کنیم که تمام جوانان استان، از هر نقطه‌ای، از فرصت‌های برابر بهره‌مند شوند.
رحمانی در ادامه به پروژه پتروشیمی چهاربیشه اشاره کرد و گفت: این طرح با سرمایه‌گذاری اولیه بالغ بر ۸۲ میلیون دلار و ۵۵.۹ میلیون یورو آغاز شده است. در مرحله ساخت، این طرح برای حدود ۶۰۰ نفر اشتغال‌زایی خواهد کرد و در دوره بهره‌برداری نیز ۳۰۰ شغل پایدار ایجاد می‌شود.
وی ضمن قدردانی از سرمایه‌گذاران این پروژه مهم، خطاب به آن‌ها گفت: انتظار داریم سرمایه‌گذاران برنامه زمان‌بندی دقیق برای اجرای پروژه ارائه دهند، گزارش‌های منظم ماهانه ارسال کنند و در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، به‌ویژه در زمینه اشتغال، معیشت مردم منطقه، عشایر عزیز و روستاهای اطراف، توجه ویژه‌ای داشته باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان سخنان خود با قدردانی از همراهی نمایندگان مجلس، مدیران استانی و تمامی دست‌اندرکاران گفت: با همت جمعی و پیگیری مداوم، امیدواریم این پروژه و سایر طرح‌های تعریف‌شده به بهره‌برداری برسند و شاهد رونق اقتصادی، کاهش بیکاری و افزایش نشاط اجتماعی در استان باشیم.

‌کلنگ پتروشیمی چهاربیشه گچساران با حضور مسئولان ارشد به زمین زده شد / آغاز پروژه ۸۲ میلیون دلاری در گچساران / ۱۴ هزار شغل در راه است
تاجگردون: مردم سال‌هاست کلنگ هیچ پروژه‌ای را ندیده‌اند / صنایع پایین‌دست؛ حلقه مفقوده توسعه نفتی گچساران
در این مراسم، غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، در سخنانی ضمن قدردانی از مسئولان و سرمایه‌گذاران، خطاب به مردم گفت: «امروز شما آمدید، حرف دل‌تان را زدید و ما هم شنیدیم. امیدوارم آنچه شایسته این ملت بزرگ است، تحقق یابد. از جناب آقای دکتر عباس‌زاده و دیگر عزیزان حاضر در این آیین تشکر می‌کنم. اگر سخنانم طولانی شد، پوزش می‌طلبم؛ می‌دانم بعضی از شما باید به پروازتان برسید.»
وی با اشاره به حضور جوانان در این مراسم، خاطرنشان کرد: «حضور شما، به‌ویژه جوانان عزیز، نشان‌دهنده دغدغه‌های واقعی مردم است. جوانی پشت سر من با ناراحتی صحبت کرد و بعد عذرخواهی کرد؛ بی‌شک درد دل داشت. کسی بدون دلیل فریاد نمی‌زند و سپس معذرت نمی‌خواهد. این یعنی مشکلی وجود دارد.»
تاجگردون ادامه داد: «مثلاً یکی از حضار گفت آرد نانوایی‌اش قطع شده و استاندار سه ساعت با او گفت‌وگو کرده است. این مسائل، هرچند نظم برنامه را به‌هم می‌زند، اما عمق مشکلات را نشان می‌دهد.»
نماینده گچساران و باشت با مرور گذشته پروژه‌های صنعتی منطقه افزود: «مردم مدت‌هاست کلنگ پروژه‌ای را ندیده‌اند. سال‌هاست طرح بزرگی آغاز نشده؛ در حالی‌ که باید می‌شد. من از سال ۱۳۸۴، زمان کلنگ‌زنی پتروشیمی گچساران، در جریان ماجرا بودم؛ حتی آن زمان که نماینده نبودم. پروژه پلیمر در سال‌های ۹۵ و ۹۶ بدون مراسم رسمی آغاز شد و اکنون صدها نفر در آن مشغول کارند. امروز سومین پروژه بزرگ در منطقه آغاز می‌شود و این مسیر ادامه خواهد داشت.»
او با اشاره به نقش مهم صنایع پایین‌دست در توسعه اشتغال و ارزش‌افزوده گفت: «از آقای دکتر عباس‌زاده می‌خواهم به دغدغه‌های مردم توجه کنند. جوانی که امروز با ناراحتی سخن گفت، ممکن است بیکار باشد و یک یا دو فرزند داشته باشد. آخر کار عذرخواهی کرد، چون شاید احساس کرد رفتارش در شأن جمع نبوده، اما او حق دارد مطالبه کند. ما وظیفه داریم این پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم.»
تاجگردون در ادامه با تجلیل از سرمایه‌گذاران این پروژه به‌ویژه سرکار خانم زیلایی اظهار داشت: «از خانم زیلایی و همکاران‌شان که مجاهدانه و عالمانه منابع‌شان را صرف خدمت به مردم و میهن کردند، تشکر می‌کنم. آن‌ها می‌توانستند سرمایه‌شان را هرجای دنیا خرج کنند، اما انتخابشان گچساران بود و این بسیار ارزشمند است.»
وی افزود: «مقام معظم رهبری در سیاست‌های کلی تأکید کردند که کار باید عالمانه و مجاهدانه باشد. عالمانه یعنی زنجیره تولید کامل شود. اگر ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن خوراک مازاد وجود دارد، باید در صنایع پایین‌دست پتروشیمی گچساران سرمایه‌گذاری شود.»
تاجگردون با بیان اینکه پروژه‌های میلیارددلاری پتروشیمی باید منجر به اشتغال‌زایی واقعی شوند، ادامه داد: «شاید ۷۰ تا ۸۰ درصد خواسته‌ها برآورده نشود، اما همین صنایع پایین‌دست می‌تواند ارزش واقعی برای منطقه به همراه داشته باشد. مردم چرا ناراحت‌اند؟ چون روزانه ۶۰۰ هزار بشکه نفت در این منطقه تولید می‌شود، اما در ۸۰ سال بهره‌برداری، غیر از این پتروشیمی، هیچ سرمایه‌گذاری در صنایع پایین‌دست انجام نشده است. فقط در ۲۰ سال اخیر، به‌لطف نظام و دولت‌های مختلف، حرکت‌هایی شکل گرفته است.»
نماینده گچساران و باشت همچنین از مسئولان خواست صدای مردم را به سطوح بالاتر منتقل کنند و گفت: «از استاندار محترم، مسئولان و خانم زیلایی، به‌عنوان نماینده سهامداران و مدیرعامل مجموعه، می‌خواهم پیام مردم را منتقل کنند. در گچساران و باشت، ما با آغوش باز از سرمایه‌گذار استقبال می‌کنیم. عشایر و روستاییان همکاری می‌کنند. کمتر جایی چنین همراهی با پروژه‌های صنعتی بالا‌دستی دیده‌ایم.»
تاجگردون با قدردانی از دکتر مصدقی‌فر و دیگر همکاران پروژه، گفت: «تلاش شما بسیار ارزشمند است و باعث شد این اتفاق بزرگ در گچساران رقم بخورد.»
وی در بخش پایانی سخنان خود خطاب به مردم منطقه افزود: «من از بسیاری از شما بیشتر می‌دانم مشکل چیست و راه‌حل آن کدام است. راه‌حل، تلاش، هماهنگی مدیران و صرف وقت است. اما اجازه دهید ما کارمان را انجام دهیم. مسائل کوچک مثل قطع آرد نانوایی، گاز یا برق، نباید کارهای اصلی را متوقف کند.»
تاجگردون در پایان با بیان اینکه دولت همراه و بی‌حاشیه است، تأکید کرد: «با توسل به حضرت امام رضا (ع)، نیت کرده‌ایم حداقل هشت طرح اقتصادی و زیربنایی، هرکدام با اعتباری بیش از هزار میلیارد تومان، در گچساران و باشت آغاز یا احیا شود. این حرکت، شایسته مردم شریف این منطقه است. از دکتر عباس‌زاده، خانم زیلایی و همه عزیزانی که زحمت کشیدند، صمیمانه قدردانی می‌کنم و امیدوارم با همت جمعی، گچساران و باشت به قله‌های پیشرفت برسند.»

‌کلنگ پتروشیمی چهاربیشه گچساران با حضور مسئولان ارشد به زمین زده شد / آغاز پروژه ۸۲ میلیون دلاری در گچساران / ۱۴ هزار شغل در راه است
نام شما

آدرس ايميل شما

چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

چرا سطح انتظارات آمریکایی‌ها از مذاکره مدام تغییر می‌کند؟

در بحث موشکی من با خلع سلاح ایران موافق نیستم، اما به هر حال، باید در این زمینه، به توافقی ...
ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ باید نشان دهد که می‌تواند به توافقی بهتر از آنچه که بهم زد، با تهران دست یابد.
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
1