تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۵۱
کد مطلب : ۵۰۴۰۰۶
کبنا گزارش می دهد؛

تجمع اعتراضی اهالی روستای فیروزآباد در اعتراض به بی‌توجهی مسئولان: موقع انتخابات بیشترین آرا را داریم اما در استخدام و حل مشکلات آخر/ انتقاد از نفوذ تاجگردون در ادارات

۱
تجمع اعتراضی اهالی روستای فیروزآباد در اعتراض به بی‌توجهی مسئولان: موقع انتخابات بیشترین آرا را داریم اما در استخدام و حل مشکلات آخر/ انتقاد از نفوذ تاجگردون در ادارات
کبنا ؛
جمعی از اهالی روستای فیروزآباد با برگزاری تجمعی اعتراضی، نسبت به آنچه «بی‌توجهی مسئولان به حقوق مردم» عنوان کردند، واکنش نشان دادند.
یکی از اهالی معترض در این خصوص گفت: «هدف ما از این تجمع، اعتراض مسالمت‌آمیز و مطالبه‌گری قانونی برای جوانان، زنان، دانشجویان و نخبگان است. اولین ظلم، مربوط به کارخانه ذوب‌آهن است که قرار بود نیروهای آن از افراد بومی جذب شوند، اما متاسفانه چنین اتفاقی نیفتاده است.»
وی افزود: «موضوع آلایندگی این کارخانه بارها به مسئولان گزارش شده، اما هیچ اقدامی صورت نگرفته است. منابع طبیعی و درختان بلوط ما نیز به شدت آسیب دیده و کسی توجهی ندارد.»
   
این فرد معترض ادامه داد: «در حوزه نفت و گاز نیز اجحاف زیادی شده است. جوانان ما در فیروزآباد در اولویت استخدام نبودند و حتی در شرکت‌های فعال منطقه، نیروهای غیربومی به‌کار گرفته شدند. این در حالی است که نخبگان ما در دانشگاه‌ها هم نادیده گرفته می‌شوند و افراد غیر بومی جای آن‌ها را می‌گیرند.»
وی با اشاره به مشکلات معیشتی مردم گفت: «جوانان ما با وجود مدارک دانشگاهی بیکار هستند. نتیجه این بیکاری، آمار بالای اعتیاد و آسیب اجتماعی در روستای فیروزآباد است که تأسف‌برانگیز است. ما بارها فریاد زده‌ایم، اما صدایمان شنیده نمی‌شود.»
وی همچنین از نفوذ برخی افراد از جمله تاجگردون در ادارات انتقاد کرد و گفت: «متأسفانه این مسئله باعث تضییع حقوق مردم می‌شود. ما انتظار داریم مدیران استان آزادانه و بدون فشارهای بیرونی برای همه مردم کار کنند تا مشکلات حل شود.»
او با بیان اینکه مردم فیروزآباد در طول انقلاب و دفاع مقدس بیشترین شهید را تقدیم کرده‌اند و در انتخابات نیز همواره بیشترین مشارکت و آرا را داشته‌اند، افزود: «با وجود این همه ایثار و حمایت، وقتی مطالبه‌ای قانونی داریم، به ما می‌گویند در اولویت آخر هستید. این ظلمی آشکار به مردم و جوانان ماست.»
این معترض تأکید کرد: «ما تنها عدالت و اجرای قانون را می‌خواهیم. اگر حق‌وحقوق مردم فیروزآباد داده شود، هم اشتغال جوانان تأمین خواهد شد و هم توسعه استان رقم خواهد خورد.»
نام شما

آدرس ايميل شما

جهان خلوت‌تر می‌شود؛ کاهش جمعیت با آینده ما چه می‌کند؟

جهان خلوت‌تر می‌شود؛ کاهش جمعیت با آینده ما چه می‌کند؟

پس از قرن‌ها رشد جمعیت سریع انسان‌ها، نرخ تولد به شدت کاهش یافته است و این مساله می‌تواند ...
ترامپ، ایران و ریسک‌ بالای نفتی جنگ

ترامپ، ایران و ریسک‌ بالای نفتی جنگ

تنش‌های احتمالی آینده بین ایالات متحده و ایران می‌تواند موجب بروز درگیری‌های بیشتر شود،...
خلاصه بازی ازبکستان- ایران/ گل ها و حواشی

خلاصه بازی ازبکستان- ایران/ گل ها و حواشی

شاگردان امیر قلعه‌نویی به دنبال بهترین عملکرد و کسب قهرمانی مقابل ازبک‌های باانگیزه هستند....
فایل های مرتبط
1