تاریخ انتشار
يکشنبه ۲ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۵۵
کد مطلب : ۵۰۳۲۷۰
حاشیه‌ای بر حضور استاندار در کلات دشمن زیاری؛

فیلم | پاسخ استاندار کهگیلویه و بویراحمد به اصرار جوانان روستای کلات دشمن‌زیاری / رفتار غیرحرفه‌ای روابط عمومی استانداری؛ لزوم تذکر استاندار

۰
فیلم | پاسخ استاندار کهگیلویه و بویراحمد به اصرار جوانان روستای کلات دشمن‌زیاری / رفتار غیرحرفه‌ای روابط عمومی استانداری؛ لزوم تذکر استاندار
کبنا ؛
استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته (شنبه 1 شهریورماه 1404) در سفر به روستای کلات دشمن‌زیاری برای بهره‌برداری از شبکه آب شرب این منطقه با صحنه‌ای متفاوت روبه‌رو شد. ابتدا ذکر این نکته لازم است که حضور یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، بین مردم به‌نفسه امر مهم و ارزشمند است و مقام معظم رهبری هم برحضور مدیران و استانداران در بین مردم تأکید کردند. ماجرا از این قرار بود که جمعی از جوانان روستای کلات دشمن‌زیاری به دلیل مشکلات این روستا از مقام عالی اجرایی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد خواستند که از روستا بازدید کنند و بر این امر اصرار می‌کردند و تاجایی که مانع حرکت خودروی او شدند و  از او خواستند شخصاً از کوچه‌هایی بازدید کند که به گفته آنها بیست سال است زیرسازی و جدول‌گذاری شده اما هنوز آسفالت نشده است.
به گزارش کبنا نیوز، یکی از جوانان کلاتی در این جمع گفت: «زمستان که می‌شود اینجا قابل تردد نیست. سال‌هاست این وضعیت ادامه دارد و کسی توجهی نکرده است. من بیست سال ازدواج کردم و در این بیست سال وضعیت همینگونه است.». استاندار نیز با آرامش در میان مردم حاضر شد و مطالبات آنان را در محل شنید. گفته می‌شود بخشی از تأخیر در تکمیل این پروژه به معارضات محلی مربوط است.
اما حاشیه‌ی تلخ این بازدید برخورد غیرحرفه‌ای روابط‌عمومی استانداری با خبرنگاران این شهرستان بود؛ جایی که هنگام مطالبه مردم از استاندار، خبرنگار این پایگاه خبری باهدف به تصور کشاندن حضور مدیران در مردم و پاسخگویی آن‌ها در حال فیلم‌برداری از این صحنه بود که با واکنش تند و غیرحرفه‌ای روابط‌عمومی استانداری مواجه شد. این فرد با لحنی دستوری خطاب به خبرنگار ما گفت: «از این صحنه‌ها فیلم نگیرید.» خبرنگار کبنا در پاسخ به او تصریح و تأکید کرد: «ما خبرنگار هستیم و بر اساس ماده 4 قانون مطبوعات کسی نمی‌تواند تعیین کند چه چیزی را ثبت کنیم و چه چیزی را نه.» 
مسئول روابط‌عمومی استانداری حتی پا را فراتر گذاشت و تهدید کرد: «اگر فیلم بگیرید دوربینتان را می‌گیرم.» او همچنین از خبرنگار ما کارت خبرنگاری خواست؛ درحالی‌که خود حاضر به ارائه کارت شناسایی نبود. در نهایت، با وساطت یکی دیگر از خبرنگاران، این فرد خود را «فلانی» مسئول روابط‌عمومی استانداری معرفی کرد.
این شخص در ادامه توجیه کرد که «برای جلوگیری از سوءبرداشت رسانه‌های معاند» نباید از این صحنه‌ها فیلم گرفته شود و پیشنهاد عجیبی را مطرح کرد و گفت خبرنگاران «به‌جای ضبط مطالبات مردم از استاندار، از آقای موحد فیلم بگیرند!.» گویا بالاترین شخص اجرایی دولت که وظیفه تأمین و خدمات‌دهی به شهروندان را دارد باید در محیط ایزوله رسانه‌ای قرار داشته باشد؛ اما دیگران اگر در چنین فضایی نبودند خیلی به جایی برنخواهد خورد. این جدال لفظی در نهایت مانع ثبت تصویری از گلایه‌های مردم کلات شد.
 رفتار غیرحرفه‌ای روابط‌عمومی استانداری، پرسش‌های جدی درباره جایگاه روابط‌عمومی در استانداری ایجاد کرده است؛ به نظر می‌رسد سنت ناصواب خبرهای شسته، رفته‌رفته ادارات به استانداری نیز سرایت کرده و روابط‌عمومی آن بیشتر ترجیح می‌دهد نیمه‌های پر لیوان بازتاب یابد و مطالبات و درد دل مردم با مسئولان ارشد اجرایی در سکوت پیش برود.
این شخص گویا نمی‌داند راه هموار خدمت به مردم از مسیر شنیدن و تعامل می‌گذرد و بازتاب شنیده‌شدن مطالبات مردمی اوج امید آفرینی در میان شهروندان است. ضمن اینکه چنین برخوردی نه‌تنها هیچ نسبتی با وظایف روابط‌عمومی و اصول رسانه‌ای ندارد، بلکه در تضاد آشکار با آزادی مطبوعات است. یدالله رحمانی تاکنون یکی از حامیان رسانه‌های آزاد بوده و بارها در حمایت از رسانه‌ها سخن گفته است؛ اما این رفتار روابط‌عمومی با دیدگاه‌های دولت و استاندار سنخیت ندارد.
انتظار می‌رود استانداری کهگیلویه و بویراحمد بنا به آن داستان طنزآلود تکلیف جامعه خبری شهرستان کهگیلویه باچنین رفتارهای نسنجیده‌ای و به اصطلاح غضنفرها روشن کرده و وظایف روابط‌عمومی را برای او بازتعریف کند.
نام شما

آدرس ايميل شما

سوریه در پسااسد؛ زمین بازی جدید نتانیاهو و اردوغان | درگیری میان تل‌آویو و آنکارا نزدیک است؟

سوریه در پسااسد؛ زمین بازی جدید نتانیاهو و اردوغان | درگیری میان تل‌آویو و آنکارا نزدیک است؟

در یک تقسیم‌بندی فرضی، بخش جنوبی سوریه تا حومه دمشق می‌تواند تحت نفوذ اسرائیل قرار گیرد ...
پکن آماده فروش جنگنده‌های پیشرفته به تهران می‌شود؟

پکن آماده فروش جنگنده‌های پیشرفته به تهران می‌شود؟

با توجه به شرایط نیروی هوایی ایران و بی‌اعتمادی به تأمین‌کننده‌ای مانند روسیه، به نظر ...
قیمت طلا اوج گرفت | اظهارات پاول مسیر کاهش نرخ بهره را برای سپتامبر هموار کرد

قیمت طلا اوج گرفت | اظهارات پاول مسیر کاهش نرخ بهره را برای سپتامبر هموار کرد

قیمت جهانی طلا روز جمعه در پی سخنان رئیس فدرال‌رزرو آمریکا رشد کرد؛ اظهاراتی که امیدها ...
فایل های مرتبط
1