تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۴۶
کد مطلب : ۴۹۴۷۱۱
بازدید میدانی بهنام برازنده فرماندار باشت از پروژه تأمین آب شرب:

فرماندار باشت: بهره‌برداری از پروژه تأمین آب شرب تا ۲۵ سال آینده پیش‌بینی شده است

۰
فرماندار باشت: بهره‌برداری از پروژه تأمین آب شرب تا ۲۵ سال آینده پیش‌بینی شده است
کبنا ؛فرماندار شهرستان باشت، به همراه یدالله محمدزاده، رئیس اداره منابع آب شهرستان، از پروژه تأمین آب شرب این شهرستان بازدید کردند. این بازدید با هدف بررسی روند پیشرفت پروژه و تأمین اعتبارات لازم برای حل مشکلات آب شرب شهرستان و روستاهای دارای تنش آبی انجام شد.
به گزارش کبنا، عصر امروز، بهنام برازنده، فرماندار شهرستان باشت، به همراه یدالله محمدزاده، رئیس اداره منابع آب شهرستان، از پروژه تأمین آب شرب این شهرستان بازدید کردند.
به گزارش کبنا نیوز، در این بازدید، رئیس اداره منابع آب شهرستان باشت ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری‌های فرماندار در خصوص مشکلات و اعتبارات پروژه‌های بخش آب، توضیحات مختصری درباره اجرای این طرح و میزان اعتبارات آن ارائه داد. وی در این زمینه گفت: «در حال حاضر ۴۸۹ حلقه چاه مجاز و ۱۶۴ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان وجود دارد.»
وی همچنین افزود که بهره‌برداری از چهار حلقه چاه شرب برای جمعیت ۸۰ هزار نفر تا افق ۲۵ سال پیش‌بینی شده است.
فرماندار برازنده در خصوص این طرح بیان کرد: «اعتبار این پروژه از محل اعتبارات ملی متمرکز تأمین می‌شود و با بهره‌برداری از این طرح، مشکل آب شرب شهرستان و روستاهای دارای تنش آبی مرتفع خواهد شد.»
وی همچنین ضمن تقدیر از دستگاه متولی، از روند پیشرفت فیزیکی این طرح ابراز امیدواری کرد و تأکید نمود: «انتظار می‌رود با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود در استان و شهرستان، شرکت آب منطقه‌ای از این طرح که یکی از طرح‌های اثرگذار و اولویت‌دار برای شهرستان است، حمایت کند تا به مرحله بهره‌برداری برسد.»
بازدید میدانی بهنام برازنده فرماندار باشت از پروژه تأمین آب شرب



بازدید میدانی بهنام برازنده فرماندار باشت از پروژه تأمین آب شرب
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1