تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۱۳
کد مطلب : ۴۹۱۲۸۹

گوترش حمله موشکی ایران را محکوم نکرد / اسرائیل مانع از ورود او به سرزمین های اشغالی شد!

۰
گوترش حمله موشکی ایران را محکوم نکرد / اسرائیل مانع از ورود او به سرزمین های اشغالی شد!
کبنا ؛وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت این رژیم مانع ورود دبیرکل سازمان ملل متحد (به اراضی اشغالی) خواهد شد.
به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، رویترز نوشت: وزیر امور خارجه اسرائیل امروز چهارشنبه گفت: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد به دلیل ناکامی در محکومیت صریح حمله موشکی گسترده ایران از ورود به به اسرائیل منع شده است.
اسرائیل کاتز در بیانیه‌ای گفت: «هر کسی که نمی‌تواند به صراحت حمله ایران به اسرائیل را محکوم کند، سزاوار پا گذاشتن در خاک اسرائیل نیست. این یک دبیرکل ضد اسرائیلی است که از تروریست ها، متجاوزین و قاتلان حمایت می کند.»
در همین حال «یانیر کوزین» که یک خبرنگار دیپلماتیک در رادیو ارتش اسرائیل در واکنش به این صحبت‌های کاتز گفت: منابع آگاه در اداره جمعیت و مهاجرت به او گفته اند که چنین تصمیمی به آنها ابلاغ نشده و در هر صورت، این تصمیم بر عهده وزیر امنیت کشور است نه وزیر امور خارجه.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1