تاریخ انتشار
يکشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۰۹
کد مطلب : ۴۶۰۲۶۸
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد؛

3 شهرستان کهگیلویه و بویراحمد در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفت

۱
۰
3 شهرستان کهگیلویه و بویراحمد در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفت
کبنا ؛
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: نقشه کرونایی شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد از حالت آبی به زرد تغییر کرد.
به گزارش کبنا نیوز، سعید جاودان سیرت امروز یکشنبه (6 فروردین ماه 1401) گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، رنگ بندی نقشه کرونا در کشور دوباره دستخوش تغییر شد و ۳ شهرستان در استان از وضعیت آبی به زرد تغییر کردند.
سعید جاوادن سیرت افزود: هم اکنون شهرستان‌های کهگیلویه، بویراحمد و گچساران در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفتند.
جاوادن سیرت با اشاره به کاهش نسبی آمار‌های کنونی کرونا در استان، از مردم و مسافران خواست تا همچنان با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، سلامت خود و اطرافیان را در برابر خطرات این بیماری حفظ کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: واکسیناسیون، ماسک زدن، استفاده از تهویه مناسب در اماکن سربسته، رعایت و مراقبت بهداشتی به ویژه در تجمعات ضروری است.
نام شما

آدرس ايميل شما

بیخیال
Romania
/ بهتر از این شایعات کذبتون هس
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1