تاریخ انتشار
جمعه ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۴۷
کد مطلب : ۴۵۹۵۸۴
در ششمین روز از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی صورت گرفت :
توقیف ۴ دستگاه وانت دوره گرد عرضه ماهی در گچساران
۰
کبنا ؛
عرضه ماهی توسط افراد دوره گرد غیرقانونی بوده بنابراین فروش ماهی تازه فقط در مجاورت پودر یخ و در فروشگاههای مجاز و تحت نظارت دامپزشکی مورد تائید است.
به گزارش کبنا نیوز، دکتر مهدی گرجی زاده رییس اداره دامپزشکی شهرستان گچساران با اشاره به اهمیت صدور مجوز حمل بهداشتی دامپزشکی در خصوص دام و فرآورده های خام دامی گفت: همه فرآورده های خام دامی نیازمند حمل با خودرو های دارای مجوز حمل بهداشتی از اداره دامپزشکی مبدا است و از آنجایی که اکثریت خودروهای دوره گرد فروش ماهی، نمی توانند امکانات مورد نیاز برای حمل و نگهداری ماهی را فراهم کنند، فاقد مجوز حمل بهداشتیاند و شرایط مناسب حمل و انجماد در آنها رعایت نمیشود.
وی افزود: لذا احتمال فساد در آنها بالا میباشد. وی ضمن اشاره به اهمیت جایگاه فراوردههای خام دامی و پروتئینی در سبد غذایی همشهریان تصریح کرد: سلامت فراوردههای خام دامی به ویژه مواد پروتئینی بسیار حائز اهمیت است و همشهریان باید در حین خرید ماهی به ویژگیهای ماهی سالم مانند لزج نبودن، پولک داشتن، رنگ صورتی شفاف آبشش ها، قابلیت ارتجاعی بدن که نشان از تازه بودن و سلامت ماهی است، توجه نمایند.
وی شرایط نگهداری ماهی را یکی از فاکتورهای سلامت آن بیان داشت و افزود: ماهی تازه باید در دمای صفر تا ۴+ درجه سانتیگراد در یخچال و ماهی منجمد در دمای منهای ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
گرجی زاده در پایان از شهروندان تقاضا کرد تا فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و عرضه فراوردههای خام دامی توسط فروشندگان دوره گرد مراتب را از طریق سامانه ۱۵۱۲ ارتباط مردمی دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
به گزارش کبنا نیوز، دکتر مهدی گرجی زاده رییس اداره دامپزشکی شهرستان گچساران با اشاره به اهمیت صدور مجوز حمل بهداشتی دامپزشکی در خصوص دام و فرآورده های خام دامی گفت: همه فرآورده های خام دامی نیازمند حمل با خودرو های دارای مجوز حمل بهداشتی از اداره دامپزشکی مبدا است و از آنجایی که اکثریت خودروهای دوره گرد فروش ماهی، نمی توانند امکانات مورد نیاز برای حمل و نگهداری ماهی را فراهم کنند، فاقد مجوز حمل بهداشتیاند و شرایط مناسب حمل و انجماد در آنها رعایت نمیشود.
وی افزود: لذا احتمال فساد در آنها بالا میباشد. وی ضمن اشاره به اهمیت جایگاه فراوردههای خام دامی و پروتئینی در سبد غذایی همشهریان تصریح کرد: سلامت فراوردههای خام دامی به ویژه مواد پروتئینی بسیار حائز اهمیت است و همشهریان باید در حین خرید ماهی به ویژگیهای ماهی سالم مانند لزج نبودن، پولک داشتن، رنگ صورتی شفاف آبشش ها، قابلیت ارتجاعی بدن که نشان از تازه بودن و سلامت ماهی است، توجه نمایند.
وی شرایط نگهداری ماهی را یکی از فاکتورهای سلامت آن بیان داشت و افزود: ماهی تازه باید در دمای صفر تا ۴+ درجه سانتیگراد در یخچال و ماهی منجمد در دمای منهای ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
گرجی زاده در پایان از شهروندان تقاضا کرد تا فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و عرضه فراوردههای خام دامی توسط فروشندگان دوره گرد مراتب را از طریق سامانه ۱۵۱۲ ارتباط مردمی دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.