تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۲:۰۹
کد مطلب : ۴۵۸۵۱۵
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویر احمد خبر داد

۱۲۰ واحد راکد در کهگیلویه و بویراحمد به چرخه تولید بازگشت

۰
۱۲۰ واحد راکد در کهگیلویه و بویراحمد به چرخه تولید بازگشت
کبنا ؛دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویر احمد گفت: ۱۲۰ واحد صنعتی راکد کهگیلویه و بویراحمد با پیگیری‌های دستگاه قضایی فعال و به چرخه تولید بازگشته است.
سید علی ملک حسینی در نشست ستاد قضایی رفع موانع تولید و امنیت اقتصادی دادگستری استان از برطرف شدن مشکلات یک طرح دانش بنیان خبر داد و گفت: با حمایت‌هایی که از یک طرح دانش بنیان صورت گرفت این واحد تولیدی مواد بهداشتی و آرایشی به چرخه تولید بازگشت.
ملک حسینی افزود: با بازگشت این واحد چهار محصول نانو صنعت جدید تولید و به بازار‌های کشور وارد شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان افزود: امسال مشکلات ۱۲۰ واحد تولیدی در ستاد استانی مطرح و با همکاری خوب بانک‌ها و سایر نهاد‌های حکومتی و دولتی از رکود آن‌ها جلوگیری شد.
ملک حسینی در ادامه به وضعیت اشتغال در واحد‌های فعال شده اشاره و اظهار کرد: در کارگاه‌ها و واحد‌های تولیدی، وضعیت اشتغال قریب یک هزار نفر از کارگران و کارکنان که در این طرح‌ها مشغول کار بودند تثبیت و از بیکاری آن‌ها جلوگیری شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان درپایان این نشست از حل مشکلات یک طرح دانش بنیان خبر داد و افزود: با حمایت‌هایی که از یک طرح دانش بنیان صورت گرفت این واحد تولیدی مواد بهداشتی و آرایشی به چرخه تولید بازگشت و این طرح موفق شده چهار محصول جدید نانو صنعت بی‌نظیر را، در کشورتولید نماید.
در این نشست مدیران واحد‌های تولیدی، مشکلات خود را در خصوص ادارات، سازمان‌ها و بانک‌های عامل مطرح کردند.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1