تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۳۳
کد مطلب : ۴۵۷۱۲۸
رئیس‌جمهور کره جنوبی: دشمن امارات ایران است!

اظهارات ضدایرانی رئیس‌جمهور کره جنوبی در امارات و واکنش تهران

۳
۰
اظهارات ضدایرانی رئیس‌جمهور کره جنوبی در امارات و واکنش تهران
کبنا ؛ یون سوگ یئول، رئیس‌جمهور کره جنوبی در امارات متحده عربی اظهاراتی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد.
به گزارش کبنا به نقل از فرارو، وی که در حال بازدید از نیروهای کره جنوبی در امارات متحده عربی بود خطاب به نیروهای کشورش گفت: «امارات کشور برادر ما است... امارات یک کشور خارجی به این نام نیست. اینجا، کشور شما است.»
وی اضافه کرد: «امنیت کشور برادر ما امنیت ما است. دشمن امارات، تهدیدآمیزترین کشور یعنی ایران است و دشمن ما کره شمالی است... ما با امارات در وضعیت مشابهی قرار داریم.»
رئیس جمهوری کره جنوبی که روز شنبه در چارچوب یک سفر رسمی چند روزه وارد ابوظبی شده بود روز گذشته با «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات در کاخ «الوطن» دیدار کرد و دو طرف درباره توسعه همکاری‌ها بین ابوظبی و سئول رایزنی کردند.
واکنش ایران 
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه در خصوص اظهارات رئيس جمهور كره جنوبی در امارات اظهار داشت: وزات امور خارجه در حال بررسی و پيگيری اظهارات دخالت آميز رئيس جمهور كره جنوبی پيرامون روابط جمهوری اسلامی ايران و امارات متحده عربی بعنوان دو كشور همسايه و دوست است.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: اظهارات نقل شده از اين مقام کره ای نشانگر عدم اطلاع کامل از مناسبات تاريخی و دوستانه جمهوری اسلامی ايران با كشورهای حوزه خليج فارس از جمله امارات متحده عربی و تحولات بسيار سريع و مثبت در اين زمینه است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد:وزارت امور خارجه با جديت مواضع اخير اين كشور و به ويژه اظهارات رئيس جمهور آن در مورد روابط ايران و امارات را كه فاقد کمترین وجاهت دیپلماتیک است، در دست پيگيری دارد و منتظر توضيح وزارت خارجه كره جنوبی در این زمینه است.
نام شما

آدرس ايميل شما

محمد
Iran, Islamic Republic of
این هم از کره
تنها کشوری که علیه ایران سخن نرانده،بی
کمال
Iran, Islamic Republic of
هفت میلیارددلارازدارایی های ایران کره جنوبی بلوکه شده ونتونستندپس بگیرندووقتی دیپلماسی ضعیف باشه وجواب درخور ندادن تبعاتش هم همینه...
دنا اورمزد
Iran, Islamic Republic of
وقتی یک فردی مانند امیر عبدالهیان وزیر خارجه ایران میشود
که ابتدایی‌ترین اصول دیپلماتیک را بلد نیست
باید هر ننه من غریبه ای برای ایران بزرگ رجز خوانی کند.....

تفو بر تو ای چرخ گردون تفو...‌
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1