تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۱۰
کد مطلب : ۴۵۵۰۹۸
در نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد؛

غلام‎‌نژاد: من سه‌قلو دارم / نمی‌توان به فرزندآوری تشویق کرد، بدون اینکه زیرساخت‌هایش فراهم باشد

۱
۰
غلام‎‌نژاد: من سه‌قلو دارم / نمی‌توان به فرزندآوری تشویق کرد، بدون اینکه زیرساخت‌هایش فراهم باشد
کبنا ؛
شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد با طرح جوانی جمعیت و افزایش جمعیت و با حضور پرفسور اکبری و زینب اختری مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور و به ریاست استاندار این استان برگزار شد.
به گزارش کبنا، محمد غلام‌نژاد _رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج_ اظهار داشت: وقتی بحث از جوانی جمعیت می‌شود، تنها چیزی که در ذهن برخی معاندین می‌آید، افزایش جمعیت برای لشکرکشی است. اما جوانی جمعیت فراتر از بعد نظامی است و موضوع مهمتر از اینهاست؛ اشتغال، کار و توسعه از مهمترین مؤلفه‌های افزایش جمعیت هستند.
غلام‌نژاد در ادامه عنوان کرد: بر اساس سرشماری‌ها میزان باروری کل کشور به کمتر از دو و یک دهم رسیده است. این امر باعث شده که ممکن است در سال های آینده جایگزینی به صفر برسد و این تهدید بزرگی برای جامعه است.
وی در ادامه به میزان باروری کلی در استان اشاره کرد و گفت: میزان باروری کلی در استان، یک و 76 در 1400 بوده و در کشور یک و 67 است.
غلام‌نژاد گفت: روند ازوداج و طلاق در استان ما رو به افزیش است اما باز هم نسبت به آن خوشبین نیستیم. در کهگیلویه و بویراحمد میزان موالید در سال 1400، ده هزار و 441 نفر بوده که نسبت به جمعیت تعداد زیادی نیست.

وی اضافه کرد: میزان مرگ مادران باردار در استان 9 و 57 صدم درصد بود. باز هم نسبت به کشور آمارهایمان بهتر است.
در مراقبت‌های پیش و بعد از بارداری، و پس از زایمان، ما در سطح استان وضعیت بدی نداریم، اما به طور کلی روند جمعیت ما مناسب نیست و می‌تواند کاهشی و منفی شود.
غلام‌نژاد عنوان کرد: میزان مرگ کودکان زیر یک سال ما یازده و 3 دهم درصد بوده اما کشور 12 درصد است.
رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به اینکه سلامت امری چندبعدی است و نمی‌توان جدا از فقر و بیکاری و امنیت و شغلی و ... آن را تبیین کرد، گفت: نمی‌توان به فرزندآوری تشویق کرد، بدون اینکه زیرساخت هایش فراهم باشد.
وی در پایان با اشاره به اهمیت فرزندآوری گفت: من خودم سه قلو دارم.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
جناب دکتر لطفا فکری به حال زایشگاه ها ‌ کنید متاسفانه وضعیت زایشگاه های بیمارستان های دولتی طوری است که مادران حاضر نیستند برای بار دوم زایمان به آنجا مراجعه کنند
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1