تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۱ ساعت ۰۱:۱۱
کد مطلب : ۴۵۰۲۸۹
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد

آغاز پیک هفتم کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

۰
کبنا ؛سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در مدت یک هفته اخیر روند ابتلا به کووید ۱۹ در استان کهگیلویه و بویراحمد سیر صعودی داشته که نشان دهنده آغاز پیک هفتم است.
 به گزارش کبنا، محمد غلام نژاد روز چهارشنبه با اعلام این مطلب به رسانه‌ها افزود: مردم هر چه سریع‌تر جهت تکمیل واکسیناسیون خود اقدام نمایند.
 وی تاکید کرد: هم اینک ۴۰ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۲ نفر مبتلای قطعی می‌باشند.
 غلام نژاد با اشاره به آزمایش‌های انجام شده در استان طی ۲۴ ساعت گذشته، تصریح کرد: از ۱۰۲ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه‌های استان که شامل تست‌های پی سی آر و رپید تست است حدود ۱۶ درصد موارد مثبت بودند.
 وی ابراز داشت: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در کهگیلویه و بویراحمد ۹۶ هزار ۷۰۷ نفر تاکنون بهبود یافته گزارش شده است.
 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته در کهگیلویه وبویراحمد فوت ناشی از کرونا نداشتیم و همچنان آمار قربانیان کرونا در استان یک هزار و ۱۳۲ نفر است.
 غلام نژاد ضمن تاکید بر تسریع در تزریق واکسن، اظهار داشت: در همه مراکز، خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های سلامت استان واکسیناسیون کووید ۱۹ انجام می‌شود لذا از مردم استان تقاضا می‌شود جهت تکمیل واکسیناسیون خود اقدام نمایند.
 وی بیان کرد: افرادی که ۶ ماه از تزریق دوز سوم آنها گذشته باشد می‌توانند جهت دریافت دوز چهارم نیز به پایگاه‌ها و مراکز بهداشت مراجعه کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
1