معاون امور عمرانی استانداری گفت؛
اختصاص اعتبار برای توسعه ایستگاههای زلزلهنگاری کهگیلویه و بویراحمد / اتمام حجت معاون عمرانی با مدیران
9 آذر 1400 ساعت 19:37
معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص زلزلهخیز بودن این استان گفت: ایستگاههای زلزلهنگاری توسعه پیدا میکنند در این خصوص اعتباری اختصاص داده شده است.
معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص زلزلهخیز بودن این استان گفت: ایستگاههای زلزلهنگاری توسعه پیدا میکنند در این خصوص اعتباری اختصاص داده شده است.
به گزارش کبنانیوز از یاسوج، امروز سه شنبه (9 آذرماه 1400) کیامرث حاجیزاده در نشست ستاد بحران با گلایه از مدیرانی که در این نشست مهم حضور نداشتند، اظهار داشت: مصوبات شورای هماهنگی مدیریت بحران بعد از شورای تامین الزامآور است چرا که با جان و مال مردم سر و کار دارد.
وی با بیان اینکه در فصلی هستیم که نیازمند همکاری همه دستگاهها هستیم، افزود: فرهنگ مدیریتی با مقوله پیشگیری بیگانه است و قبل از اینکه اتفاقی رخ دهد باید پیشگیری لازم صورت گیرد، در زلزله سال گذشته سیسخت ساختمانی که آماده افتتاح بود قبل از افتتاح تخریب شد! چرا نظارت نکردیم تا چنین ساختمان بیکیفیتی احداث شد.
حاجی زاده با بیان اینکه ایران جزء ۱۰ کشور بلاخیز در دنیا است، گفت: بحرانها و مشکلات کنونی نتیجه دخالت بشر در محیط زیست است و ۴۰ درصد بحرانها نتیجه عملکرد ما است.
معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه برای مقابله با بحرانها باید برنامهریزی لازم صورت گیرد، افزود: همه ساله در فصل بهار و تابستان بخش اعظمی از جنگلها و مراتع استان دچار حریق میشود در پاییز و زمستان که هوا سرد است و آتشسوزی نیست باید برنامه داشته باشیم که سال آینده بحران آتشسوزی نداشته باشیم.
حاجیزاده با بیان اینکه اغلب آتشسوزی مناطق گرمسیری به دلیل خشکیدگی درختان بوده، یادآور شد: منابع طبیعی در این خصوص هم باید برنامه داشته باشد و مدیریت کند.
وی گفت: برای مدیریت سیلاب هم باید برنامه داشته باشیم و این را هم متذکر شدیم و تاکید کردیم سازمان مدیریت و آب منطقهای منطقهای بحرانی مانند بلوار رجاء یاسوج را ساماندهی کنند.
وی با اشاره به اینکه برای مدیریت خشکسالی در استان کمیتهای در همین خصوص تشکیل شده، افزود: برای مقابله با خشکسالی اعلام کردیم پروژهها باید پیوست زیست محیطی داشته باشند.
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: سازمان جهادکشاورزی و دستگاههای متولی برنامه دهند که برای مدیریت خشکسالی چه برنامهای دارند. جهاد کشاورزی اقدامی انجام نمیدهد کشاورز ما هم شالیکاری انجام میدهد بعد میگویند نباید این محصول کشت میشد در حالی که از قبل باید برنامه میدادند و در طرح الگوی کشت، محصول جایگزین برنج معرفی میکردند.
وی با اشاره به اینکه سوخترسانی به مناطق فاقد گاز به موقع انجام شود ، بر تعامل میان راهداری و امور عشایر برای بازگشایی ایل راهها تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به تصادفات در محورهای شهری و روستایی و آتشسوزی در این حوادث گفت: نزدیکترین پایگاه آتشنشانی به محل وقوع حادثه مجاز به امدادرسانی است.
معاون امور عمرانی استاندار در ادامه سخنان خود به دستگاهها برای جذب اعتبارات تذکر داد و عنوان کرد: در کمیته جذب اعتبارات اسناد خزانه تذکر دادیم در این نشست هم برای جذب اعتبارات عمرانی تذکر میدهیم. یک زمانی اعتبار نبود اما در حال حاضر که اعتبار داریم چرا جذب نمیکنید؟
حاجیزاده بیان کرد: در سفر رئیس جمهور به استان اعتبارات خوبی که چندین برابر اعتبارات سال گذشته است برای استان مصوب شد این اعتبارات باید جذب شود هم تکلیف است هم اینکه از شما خواهش میکنیم برای جذب اعتبارات عمرانی و همچنین اسناد خزانه اقدام کنید.
وی بیان کرد: اعتبارات اسناد خزانه استان در ۶ ماه ابتدای سال ۶۵۰ میلیارد تومان است که تخصیص یافته اگر در ۶ ماه دوم همین مقدار اعتبار اسناد خزانه به ما ابلاغ شود چگونه میخواهید وقتی پروژهها را تعیین تکلیف نکردهاید آن را جذب کنید؟
معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: دستگاهها تا آخر آذرماه پروژههای عمرانی را فعال و اعتبارات را جذب کنند. با شما اتمام حجت میکنم که اعتبارات برگشت نخورد.
کد مطلب: 441850