وی گفت: بهترین گزینه این است که یک ساعت بعد از غذا، خربزه بخورید.
به گفته این متخصص تغذیه، در صورت تشدید پانکراتیت حاد (التهاب لوزالمعده)، کوله سیستیت (التهاب کیسه صفرا)، زخم معده، باید از خوردن خربزه اجتناب شود.
کوروروا هشدار داد: از آنجا که خربزه به عنوان یک ملین ملایم عمل میکند، در صورت بروز هرگونه اختلال در کار رودهها نیازی به مصرف آن نیست: این محصول میتواند مشکلات روده را تشدید کند.
خربزه حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به هندوانه است. صد گرم خربزه حاوی حدود ۳۶ میلیگرم ویتامین C است، در حالی که هندوانه حاوی حدود هشت میلیگرم است. این بدان معنی است که شما برای تأمین نیاز روزانه اسید اسکوربیک، که برای بزرگسالان ۷۰-۱۰۰ میلی گرم است، فقط ۲۰۰ گرم خربزه بخورید برای بدن کافی است. ویتامین C نهتنها برای ایمنی مهم است که اثر مفیدی هم روی پوست دارد.